Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact ilk izlenimler ön inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Gerçekten plastik mi mesut bey.Genelde ön arka cam yapısıyla dikkat çekerdi z serileri.İnanasım gelmedi sony nin plastik yaptığına :) Ayrıca suya dayanıklılık da artırılmış.Mantıken malzeme kalitesinin düşmemiş olması gerekiyor.Sony alacaklar için malzeme kalitesi önemli bir etkendir.

Cümleyi yanlış kurmuşum :) her yeri derken ön ve arka hariç kısımlar. Zira arkası yine sertleştirilmiş cam kaplı.

Fakat çerçeve bu sefer kasayı kavrıyor, elinize aldığınızda cam yüzeye dokunmuyorsunuz bu da kalite hissini törpülüyor.

Bunu söylemeniz gerçekten rahatlattı

Çerçevenin kasayı kavraması artrırılan su geçirmezlik direncinin bir parçası olabilir. Zira z3 serisi sertifika olarak diğer serilerden bir adım önde.

Benim için önemli olan 2 kalem kaldı. Özellik iyi onu geçtimde. Kalite hissiyatı ve kronik sorun veya üretim hatası olmaması.

Teşekkürler Mesut bey...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çok beğendim bu telefonu kamera performansı nasıl acaba ?
  • Telefon gerçekten güzel duruyor denildiği gibi kronik sorun ve fiyatı makul olursa gerçekten alınabilir bir cihaz.

Alternatiflerim arasına eklendi beklemeye devam.
  • Çerçeve kısmı birtek plastik. Kasa yine temperli camdan yapılmış.
    Ekran oranı Z3 e göre çok daha iyi. 1600 tl ile Türkiye de satışa sunulsa satışlar tavan yapar.
    Ekran 600 nit parlaklıkta. 720p ekran, 2600 mah pil, 801AC, stereo, 2GB ram daha ne olsun.

• Çerçeveler düz Plastik değil. İncelemede de belli aslında derinlik algısı ama Mesut Bey es geçmiş o ayrıntıyı. Kenar plastigi Liquid Plastik. Yani şeffaf Plastik. Elde incelemek gerekir nasıl bir hava kattığını.

• Muhteşem alet. Yapmış sony bu sefer. Benim gibi oyun oynamayan ama akıllı cihaz olsun ve cebe sığsın aynı zamanda da bataryası da iyi gitsin diyenler için yegane telefon. Desire x dışında bana hitap eden ilk tel oldu. Tebrikler sony. z1c çerçeveden kaybediyordu, bunda onu da güzel yapmışlar. Bize de almak düşer.
  • Boyutlar oldukça İdeal, en azından cebimde ve el de tutuşta rahatsızlık yaratmaz, kasası alüminyum değil sanırım bu fiyata olumlu olarak yansırsa alınabilir bir telefon olur, umarım z1c daki gibi yanlış fiyat politikası uygulamazlar.İyi bir fiyattan çıkarsa talep çok olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony anlıyor bu işlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Ekran küçük olduğu için GPU ve CPU daha az enerji harcayacak ve zannedersem Z3 ve M8'dende performanslı olacak.

HD ya da FHD olması GPU nun dar boğaza girerek daha çok enerji tüketmesine neden olabilir ama inç olarak büyüklüğün GPU nun enerji tüketimine etki (en azından belirgin) edeceğini sanmıyorum. Enerjiye etki edecek olan büyüyen ekranla birlikte piksel sayısının artmasına bağlıdır. Bu konular hakkında daha çok bilgisi olan birileri aydınlatırsa daha iyi olur.

• Z3 gibi buda gereksiz bir cihaz

• 801 ac 720p 2600mah yağ gibi akar aga
  • Kasanın polikarbon olması fiyatın inmesine neden olsun.Sonuçta Z3 un ekrandan kısılmış hali.Daha ucuz olması lazım

• başlığı bi gördüm aman tanrım didim !

• quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

quote:

Ekran küçük olduğu için GPU ve CPU daha az enerji harcayacak ve zannedersem Z3 ve M8'dende performanslı olacak.

HD ya da FHD olması GPU nun dar boğaza girerek daha çok enerji tüketmesine neden olabilir ama inç olarak büyüklüğün GPU nun enerji tüketimine etki (en azından belirgin) edeceğini sanmıyorum. Enerjiye etki edecek olan büyüyen ekranla birlikte piksel sayısının artmasına bağlıdır. Bu konular hakkında daha çok bilgisi olan birileri aydınlatırsa daha iyi olur.

Piksel sayısı artması da ekran büyümesi de pil sürelerini azaltır ama pixel sayısı çok daha fazla etki eder.

• sınıfının en ıyısı olmakla bırlıkte,amıral gemılere kafa tutacak sınıfada gecmıs resmen..telefonuna batarya koymayı unutan ıphone,nexus ve bazı htc modellerıne ıbret olacak cınsten.720p ıle 801 ac donanımının performansına hala burun kıvıracak olan varsa,kalkıp yuzunu yıkamasını onerırım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

quote:

quote:

Piksel sayısı artması da ekran büyümesi de pil sürelerini azaltır ama pixel sayısı çok daha fazla etki eder.

Ama bu enerjiyi yakan gpu değildir değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

quote:

quote:

Ama bu enerjiyi yakan gpu değildir değil mi?

Gpu piksel artışından dolayı zorlanır ve normalden daha fazla enerji harcar. Lg g2 ile G3 aynı bataryaya sahip olmasına rağmen , G2 nin şarjı G3 e oranla %50 daha fazla gitmektedir .Tamamen piksel farkı yüzünden oluşuyor. Birde 0.3 inçlik ekran büyümeside var tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 6 Eylül 2014; 1:27:29 >

• Cok guzel bir cihaz

• Anlaşılan qualcomm elindeki eski işlemcilerin stoğunu tamamen tüketmediği müddetçe yeni mimariye sahip işlemcileri göremeyeceğiz.İphone 6 a8 işlemcisiyle bu telefonu ezer geçer.

• Abi bu cıhazı sonyden başkası yapamazdı harika. very good ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.