Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact ilk izlenimler ön inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin IFA 2014'de sergilediği Xperia Z3 Compact modelini sizler için inceledik. Diğer üreticilerin aksine ismi minik özellikleri tırt bir telefon yerine boyu küçük işlevi büyük bir cihaz olan Xperia Compact belki de Sony'nin ürettiği en iyi telefon olarak nitelendirilebilir.

• önlerden

• Bu telefonda Sony'nin en büyük başarısı telefon boyutları küçülmesine rağmen, ekran 0.3 inç büyümüş.Merak ettiğim konu Z1 Compact alüminyum çerçeveye sahipti, bu cihazın çerçevesi alüminyum değil mi?

• Biraz daha ince olsa çok güzel olacakmış

• inşallah rom destegi z1c gibi olmaz bu arada conpact yazilmiş açiklamada

• Bu kasaya bu donanımı sığdırmışlar. Başarılı.
  • Gerçekten güzel bir cihaz olmuş özelliklede küçük boyutlu telefon sevenlere, sonynin işlemcisini vs yüksek yapması daha çok önem verdiğini gösterir z3 compacta bence ,renkleri zaten hoş küçük telefon sevenlerin alacağı en iyi ve güzel telefon çokta satar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitded -- 4 Eylül 2014; 18:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Bu telefonda Sony'nin en büyük başarısı telefon boyutları küçülmesine rağmen, ekran 0.3 inç büyümüş.Merak ettiğim konu Z1 Compact alüminyum çerçeveye sahipti, bu cihazın çerçevesi alüminyum değil mi?

Kasanın tamamı plastik. Telefonu elinize aldığınız ilk anda Z3 ve Z3 Compact, Z2 ve Z1 Compact'a göre daha kötü bir izlenim yaratıyor. Kullandıkça alışıyorsunuz.
  • ön yüzeydeki alt haporler olmasaydı ve sanal tuşlar yerine kapasitif tuşlar olsaydı muhteşem bir görünüşü olurudu diye düşünüyorum.

• Video açılmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z1 compact kullanıcısıyım,z3 compact'ı yenilik olarak çıkarması garipsedim,
    z1 compact kadar ses getireceğini düşünmüyorum,tamamının plastik oluşu,full hd oluşu ve 4k çekimlerinde ısınmadan doğan olası performans düşüşleri yaşanması olası gibi.
  • Çok hoş, ama ben almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

z1 compact kullanıcısıyım,z3 compact'ı yenilik olarak çıkarması garipsedim,
    z1 compact kadar ses getireceğini düşünmüyorum,tamamının plastik oluşu,full hd oluşu ve 4k çekimlerinde ısınmadan doğan olası performans düşüşleri yaşanması olası gibi.

Ekranı FullHD değil yine 720p ve S801 var.Yani Z1 Compact'tan daha performanslı.Çerçevede plastiğe dönmeseler iyi olurmuş.
  • nedir bu plastik sevdası anlamadım gitti. biçok kişi sağlam cihaz diye alıordu şimdi bunlarda plastiğe dönmüşler
  • z1 compactin en kotu yani ekran cercevelerinin cok kalin olmasiydi bunda o sikinti gitmis s800 koysa yine alinirdi bu cihaz. Bence gayet guzel plastik olmasi umarim fiyatlara olumlu yansir benim cok hosuma gitti bu cihaz.

• Gerçekten plastik mi mesut bey.Genelde ön arka cam yapısıyla dikkat çekerdi z serileri.İnanasım gelmedi sony nin plastik yaptığına :) Ayrıca suya dayanıklılık da artırılmış.Mantıken malzeme kalitesinin düşmemiş olması gerekiyor.Sony alacaklar için malzeme kalitesi önemli bir etkendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 4 Eylül 2014; 20:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Gerçekten plastik mi mesut bey.Genelde ön arka cam yapısıyla dikkat çekerdi z serileri.İnanasım gelmedi sony nin plastik yaptığına :) Ayrıca suya dayanıklılık da artırılmış.Mantıken malzeme kalitesinin düşmemiş olması gerekiyor.Sony alacaklar için malzeme kalitesi önemli bir etkendir.

Cümleyi yanlış kurmuşum :) her yeri derken ön ve arka hariç kısımlar. Zira arkası yine sertleştirilmiş cam kaplı.

Fakat çerçeve bu sefer kasayı kavrıyor, elinize aldığınızda cam yüzeye dokunmuyorsunuz bu da kalite hissini törpülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 gibi buda güzel olmuş...
  • Daha iyisi olamazdı. İşin garibi z3ten daha iyi çerçeveleri var

Iphone 6ya da alternatif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 4 Eylül 2014; 20:54:55 >
  • Tekrar ediyorum çok beğendim çok güzel ama fiyatı benimle onun arasına girecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.