Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact ilk izlenimler ön inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Androidde normal boyutlara sahip olup da donanımı ve tipi de bir yandan iyi olan tek telefon sanırım.
  • Telefon plastik değil cam kaplama iphone 4 teki gibi

• Z3 ve Z3C de batarya değiştirilebiliyor mu? Bence Z2 nin en büyük eksi yönü bu idi. Hem su geçirmez hem de bataryası değiştirilebilir bir telefon bulduğum an n4 den kurtulacağım

Birde cam olması ısıyı daha fazla iletmesine neden olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 14 Eylül 2014; 2:52:52 >
  • @thebaboli Değiştirilmiyor. Galaxy S5 var bi bataryası değiştirilipte suya karşı dayanıklı cihaz.
  • sony samsung yolunda hızla ilerliyor.çerçevenin plastik oluşu darbe lere ne kadar dayanıklı olacağı ortada ama asıl olan SONY TR aşırı fiyat politikası müşteri memnuniyetsizliği yüzünden biz kullanıcıları PARALEL İTHALAT ürünlere yönlendirecektir.türkiyeye kaz muamelesi gören sony firmasını kınıyorum ve paralel ithalat almaya devam diyorum.....
  • Cevabın için teşekkür ederim. Bazı yabancı sitelerde değiştiriliyor gibi bir ifade görüp sevinmiştim ama değiştirilmemesi büyük eksiklik bence. Samsung ara yüzü nedeniyle düşünmüyorum. Benim için akıllı telefon = şarjı uzun süre dayanan + dayanıklı + hızlı bir telefon demek. Bu kriterlere en yakın telefon da xperia z3 veya z3c herhalde.
  • 2 gün bekleme süresi gerçek mi acaba ya ıphone kullandığım için hayal gibi geliyor:)))
  • Merak ediyorum Sony guncelleme destegi nasil. Mesela z1compact hangi surumde basladi simdi nerede? Ya da Bu ttelefon android L yi gorur mu?
    Ve bir HTC one m8 kadar stabil olur mu? Bunun disinda kamera boyut filan hersey guzel duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut usta bile demiş önemli olan boyu değil işlevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu gerçekten çok beğendim, fiyatı hakkında tahminleriniz var mı?
  • fiyatıyla, özellikleriyle ve donanımıyla i phone 6 katili olmaya aday.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia V var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Merak ediyorum Sony guncelleme destegi nasil. Mesela z1compact hangi surumde basladi simdi nerede? Ya da Bu ttelefon android L yi gorur mu?
    Ve bir HTC one m8 kadar stabil olur mu? Bunun disinda kamera boyut filan hersey guzel duruyor.

4.2,ile girdi sanirim. 4.3 te olabilir. Suan 4.4 yuklu. Z1C alacak diye dusunuyorum Z1C alirsa Z3C niye almasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Merak ediyorum Sony guncelleme destegi nasil. Mesela z1compact hangi surumde basladi simdi nerede? Ya da Bu ttelefon android L yi gorur mu?

4.3 jöleli fasülye ile geldi

4.4 kitkati ilk z1c aldı android aleminde
  • iphone 5'ten geçilir mi sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç güne alacağım kısmetse
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    Ben 5sden geçtim dostum

Sebeplerine gelirsek

5s 16 gb hafızası yetersiz 32 de 2200 tl

Ekran daha canlı geldi

Kamerası daha iyi

Beni etkileyen en önemli özelliği ise telefon çok hızlı

Tasarımı da hoşuma gitti

Kısacası 5s almaktan vazgeçirdi
  • ilk defa akıllı telefon alıcam.z3 compactta karar kıldım.tasarıma ve özelliklerine hayran kaldım.

• Türkiye'ye ne zaman geleceği ve fiyat hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• Zaten geldim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.