Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact ilk izlenimler ön inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar yapılan bütün telefonlar içinde en çok beğendiğim cihaz bu oldu.

• Donanim ve tasarim olarak listeye eklenmeli. 5.7'' telefonlari tek elle kullanmak iskence gibi. Ama buyuk ekrani da seviyorum.

IP6 geldiginde son kararimi verecegim. Su an icin Z3 lerden biri. Fiyata gore Z2 de olabilir. Siyahi cok begendim. Note 3 den cok kaliteli geldi.

• çok iyi duruyor olması gereken.
  • G2 kullaniyorum. Sirf begendigim icin yaziyorum. Cihaz cok guzel olmus. Fakat biseyi icime sinmedi. Arka kamerasi ve flasi ortaya cekmisler bi tipsiz gorunmus. Ama onun disinda cihaz harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique5555 -- 7 Eylül 2014; 3:29:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bır defa ladıgım Z 2 sorun yumağı bıttı benım ıcın arkadaşlar bırdaha cokcok zor dıyoorum ... .
  • Xperia arc s'den geçme zamanı geldi hem baktım boyutları da aynı

Kasanın plastik olması beni de üzdü de fiyat olarak belki daha rekabetçi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda45

Xperia arc s'den geçme zamanı geldi hem baktım boyutları da aynı

xperia arc'tan bunun abisine geçicem bende
  • ortaya tuş koymadan bu iş olmaz sony apple manyakmı kocaman tuş koyuyo

• Guzel cihaz olmus, piyasaya ciksin inceleme videolarida olumlu olursa almayi dusunuyorum.
  • Kucuk ekranda yüksek ozellikler en sonunda bir firmanın aklına geldi.
    Compact serisi gayet guzel bir seri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye geliş tarihi ile ilgili bilgi sahibi olan varmı. ?

720p & adreno 330 uçar beya
  • Z kullanıcısı olarak bir sonraki Z serisini (Kış) bekliyordum ancak çeşitli incelemeleri izledikten sonra fikrim değişti Z3C harika bir cihaz olmuş gelsin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 9 Eylül 2014; 1:13:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

ortaya tuş koymadan bu iş olmaz sony apple manyakmı kocaman tuş koyuyo

o tuş zaten bozuluyo ilerde , hiç gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

ortaya tuş koymadan bu iş olmaz sony apple manyakmı kocaman tuş koyuyo

o tuş zaten bozuluyo ilerde , hiç gerek yok

Apple onuda düşünmüş ! Tuş bozulmasın, o tuşa hiç dokunulmasın diye ekran üzerinde sanal orta tuş yaratmış. Dolayısı ile hiç kullanmadığın tuş bozulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda45

Xperia arc s'den geçme zamanı geldi hem baktım boyutları da aynı

Ben de Xperia Neo V den geçeceğim Z3C'ye ya da Z3 e. Fakat onlar çıkmadan önce internete LG G4 e ait bilgiler sızarsa bir 3 4 ay daha beklerim heralde

Sonra G4 ü beklerken Z4 tanıtılır haydaa

• Arkadaşlar Knock On özelliği bu cihazda varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

Arkadaşlar Knock On özelliği bu cihazda varmı acaba?

bende merak ettim bunu
  • Amerika'da 550$'dan satılması öngörülen ürünün fiyatının ülkemizde kaç olur sizce kaç olur??? (vergilerle birlikte ) ucuzlarsa alınır bi fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARUK9 -- 11 Eylül 2014; 23:20:16 >
  • FARUK9 F kullanıcısına yanıt
    550 Euro Avrupa fiyatı olur. 1565 TL artı Türkiye kazığı 1650-1700 TL olur. Sonradan ucuzlayabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 12 Eylül 2014; 0:12:56 >
  • avrupa fiyati 500 euro , ingiltere'de 429 paund ama 349 paunddan on siparis aliyormus bazi saticilar ,yani 438 euro yapyor telin fiyati 1800 lerde olabilir ki bu daha mantikli ,parelelin 1400-1500 lira civarlarinda olmasi cok olasi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.