Bildirim
sony xperia z3 ön cam çıkması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 hafta için geri iade kolay olur kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah kardeşimde aveadan almıştım umarım sıkıntı çıkarmazlar ve hiç sonyden beklemediğim bir şey resmen ekranın altındaki yapışkan kavlamış yani ve hiç bir darbe almadan -
hani ekranda kırık yada çizik hiç bir şey yok ekran durduk yere yerinden çıkmaya başladı benden kaynaklı ne olabilir ki en ufak darbe bile yok -
haklısın kardeşim eyvallah yinede bi şansımı deneyeyim -
Sonyden beklemek derken tabiki insan çok para verince beklemiyor. Ama cihazın üretim tarihi olabildiğince aldığın tarihe yakın olmalı. Zira bu açıklar genelde ilk aylarda üretilen cihazlarda olur. Ben Mart 15 de aldım z3ü ve üretim tarihi 2015 marttı neredeyse hiçbir sorunu yok anca arada pembeleşme olayı oluyor geri kalan yanları kusursuza yakın diyebilirim
Benimkide aldığımdan sadece 2 hafta önce üretilmiş yeni telefondu yani ve servisten geldi telefonum ekran değişimi yapışmış su aldı içerisine şu an hiç açılmıyor bu nasıl garanti ? Bu nasıl tamir etmek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaps-mahmut -- 18 Haziran 2015; 23:13:01 >
Allah kolaylık versin kardeşim şimdiden. Daha önce yaşayanlar var forumda onlarla iletişime geç yardımcı olurlar bu konuda
Benimkininde bataryası şişdiği için arka kapağı çıkmıştı. Garantiden ücretsiz yaptırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X