Şimdi Ara

Sony Xperia Z4'ün sızdırılan yeni görselleri tüm detaylarını ortaya koyuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlayamadığım şu sarj giriş yeri hoparlör ile nasıl olmuş?
    ses nasıl olur ki?
  • Bir sonraki haber. Sızıntılar devam ediyor. Aaa oda ne usb portu açık. Bu su geçirmezlik özelliğine sahip olmayacağı anlamına geliyor olabilir. Gına geldi yaa..

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Z2-Z3'te buzzer tam ses çıkışının orada durmuyordu ki zaten muhtemelen şarj soketinin sağına ya da soluna konumlandırılmıştır düzenekle ses, ses çıkışına yönlendirilmiştir.

https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/rAMjOjFha4LgEr3w.large Bu görselde en altta en solda kalan kahverengi kısımda.
  • Böyle bir telefon çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp 810 maalesef açık bir şekilde sorunlu .

Aynı zamanda alttaki sanal tuşlardan kurtulmadığı sürece birçok kullanıcıyı kendine çekemeyecektir . İşin kolayına kaçmanın açık hali bu sanal tuşlar .
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Z3 hayırlı olsun Hocam
    Bence böyle bi telefon çıkacak gibi duruyo
    SD kart seçeneği muhakkak olmalı ve asla vazgeçilmemeli yoksa Z4 almam Z3 ile yola devam derim şahsen

• Ayrıca şu su geçirmezlik olayına çok takmış haberi yapan zaten yorum yapmış yok diye türkçeye çevirirken hiç bozmadan çevirmiş geçmiş olmayabilir diye o kadar haber var yorum var Sony su geçirmezlikten vazgeçmiyecek diye bari biraz kendi yorumunuzu da ekleseydiniz

• Fiziksel home butonuna hep karşı çıktım. Bana göre kullanışsız. Çünkü o tuşa basma zorunluluğu ve hatta uygulamalar arası geçiş için yine o tuşa uzun basma mecburiyeti işi zorlaştırıyor.

Sanal tuşların ekranı küçülttüğü söylemeleri zaten komik geliyor. Ekran bana video izlerken, oyun oynarken lazım. Onun dışında ekranın altından 1 cm kırpılmış çok önemli değil benim için. Ha başkaları için önemlidir, saygı duyarım.

Dokunmatik tuşlar ise; zaten büyük olan ekrandan dolayı başparmağın ekran üzerinde her noktaya ulaşması zorken, tuşların ekranın daha da altında olması tuşlara dokunmayı daha da zorlaştırıyor. Tuşların sanal olması ve hatta ekranın altındaki boşluğun abartmamak kaydıyla biraz fazla olması gerek bence. Çünkü ekranın alt kısmını daha fazla kullanıyoruz. Ekranın üst kısmına ulaşmak gerektiğinde zaten ya telefonun elimizdeki konumunu değiştiriyoruz ya da diğer el devreye giriyor. Alt kısma ulaşmak daha önemli olduğundan hem altta belli bi boşluk hem de sanal tuşlar bana göre bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Telefonun altındaki gizemli yuva bence bileklik takmak için yapılmış. Çünkü Z'de vardı, Z1, Z2 ve Z3'te de vardı. Bu görsele bakılırsa bileklik yuvası telefonun başka bir yerinde gözükmüyor. Geriye sadece orası kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 17 Mart 2015; 10:41:29 >

• Son bişey daha bugün yarın Z4 Ana konu diye hemen açarlar artık bi konu konuyu açacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun :)

• Su geçirmez yapısını koruyacaktır. Eğer aksi olsa sim kart yuvasınının kapağını iPhone, M8 gibi sim kartı girişine yer verirdi.
  • Z3den ne farkı var bunun? Bence z3 guzel bir cihaz fakat satamiyorsun kardesim bir firma nneden satamadigi telefonu satamadigi sekliyle devam ettirir? Samsung bosuna lider olmuyor abi iki seri aşırı yuksek satislar yapamadi hemen radikal degisikliklere gitti. Valla bu Sony nasıl devrimler yapan bir sirket olmus aklim almiyor su haline bakinca

• mail_er kullanıcısına yanıt
    Güzel ve detaylı tespitleriniz için çok teşekkürler aynı görüşteyim

• tasarımda kimse sony ile boy ölçüşemez çok güzel bir cihaz olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Z3 hayırlı olsun Hocam
    Bence böyle bi telefon çıkacak gibi duruyo
    SD kart seçeneği muhakkak olmalı ve asla vazgeçilmemeli yoksa Z4 almam Z3 ile yola devam derim şahsen

Usb sarj yerı acık olacak o kesin ama ben bu şekilde bekliyorum hocam. Sony ye aykırı noktalar var tasarım olarak benim gözümde.

• kardeşim nasılsın çok göremiyorum seni nerelerdesin?
    şimdi o z2 sanıırm o kahverengi hoparlör ise ses o yüzden az geliyor.
    yok z2 değil diyorsan
    z3 olsa onda ses 2 katı fazla kafam karıştı.
  • M4 aqua dada port açıktı ama su geçirmeme özelliği vaedı bundada aynı teknolojiyi kullanmışlardır

• İlk gördüğümde kızılötesidir dedim.

Bu arada mobilde çok şekilsiz duruyor resimler

• Usb type-c olabilir mi acaba sanki benziyor ama biraz küçük bir yuva

• quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

kardeşim nasılsın çok göremiyorum seni nerelerdesin?
    şimdi o z2 sanıırm o kahverengi hoparlör ise ses o yüzden az geliyor.
    yok z2 değil diyorsan
    z3 olsa onda ses 2 katı fazla kafam karıştı.

İyiyim teşekkürler seni sormalı, işler yoğun bu aralar pek giremiyorum foruma :)

Evet yolladığım görsel Xperia Z2'nin iç kısmı sol altta kahverengi yerde buzzer. Normalde üst ve alttaki buzzerlar güçlü ama suya karşı dayanıklılık için direk ses çıkışına konumlandırılamadığından ses çıkış yerinden uzak kaldığından çok fazla ses çıkmıyordu Xperia Z2'de ama ona rağmen bile gayet tatminkardı.

Z3'teki buzzerlarda aynı ama üstteki buzzer biraz daha kuvvetli Z2'dekine göre o yüzden daha güçlü bir ses üretiyor.

• z2 ve z3 melezi olmuş gayet güzel z2- ve 3 alanları üzmeyecek bir tasarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavvrick -- 17 Mart 2015; 13:31:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.