Şimdi Ara

Sony Xperia Z4'ün sızdırılan yeni görselleri tüm detaylarını ortaya koyuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağ ol kardeşim bende iyim.güzel dostları görmek daha güzel.
    bilgiler için teşekkür ederim.
    ben bu sene z3 ile devam ne zaman 14nm 64bit çıkar ben alır.
    alışkanlık bakmaya devam.
    saygılar.
  • bence parmak izi okuyucusu.parmağımızı o delikten içeri sokacağız :))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bence parmak izi okuyucusu.parmağımızı o delikten içeri sokacağız :))))))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yetkilisi röportajında su geçirmezlikte kapaksız tasarıma vurgu yaptı.

Aynı tasarım devam edecektir fakat sanal tuşlar alt üst ve yan kısımlar elden geçirilmeli.
  • Altta yine kocaman boşluk var buna rağmen sanal tuş kullanılmış. Kapasitif tuş koymak bu kadar mı zor... Bu sebeple tercih etmeyen o kadar çok kişi var ki.
    Bir de önce ince çerçeveli konsept tasarımları sızdırıp merak uyandırıyorlar, sonraysa yine aynı kalın çerçeveler. Böyle yaptıkça samsung'un ekmeğine göz göre göre yağ sürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 17 Mart 2015; 14:40:21 >
  • z2den sonra çok bişey değişmedi,keşke orta seviyede tutarlı modeller gelse

• ACABA XPERİA Z4 TE DOSYALARI DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA TAŞIYABİLİR MİYİZ ?

Z2 ALDIM DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA DOSYA TAŞIYAMIYORUM SONY İZİN VERMİYORMUŞ..

ŞU AN Z2 ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM Kİ KEŞKE GALAXY S5 ALSAYDIM..

DAHA DA SONY ALMAM ALDIRTMAM TÖVBELER OLSUN..

AYRICA İÇİNDE BULUNAN FİLE COMMANDER PROGRAMI PREMIUM DEĞİLMİŞ. TELEFONA O KADAR PARA VERDİM SORUN ETMEDİM AMA O SAÇMA PROGRAMA 10 TL VERMEK ÇOK ZORUMA GİDİYOR...

• micro sd yokmu??? Sendemi brütüsss

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

Z3den ne farkı var bunun? Bence z3 guzel bir cihaz fakat satamiyorsun kardesim bir firma nneden satamadigi telefonu satamadigi sekliyle devam ettirir? Samsung bosuna lider olmuyor abi iki seri aşırı yuksek satislar yapamadi hemen radikal degisikliklere gitti. Valla bu Sony nasıl devrimler yapan bir sirket olmus aklim almiyor su haline bakinca

telefon satışlarını etkileyen bir çok etken var sadece tasarıma bakarak almıyor ki millet. kaldı ki z3'ün tasarımından kimse şikayetçi değil. tersine sırf tasarımı sebebiyle z3 alan çok var. adamlar zaten iyi olan tasarımı neden değişsin?

bir de forumda nedense sanal tuş sevilmiyor. ben de öyle düşünüyordum ama kullandıktan sonra fiziksel tuşun gereksizliğini anladım. sadece tek bir iş yapan tuş mu olur? işlevini değişsen simgesi sabit kalacak. ayrıca tasarımı da bozuyor. sanal tuş olayını getiren google'a bravo adamlar iyi düşünmüş. zaten samsung hariç bütün android üreticileri sanal tuşa geçti. samsung da apple geçtikten sonra geçer diye düşünüyorum

• valla tASARim çok hoş ama ben z3 alacam belki fiyat politikasina göre z4 compact bakacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

ACABA XPERİA Z4 TE DOSYALARI DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA TAŞIYABİLİR MİYİZ ?

Z2 ALDIM DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA DOSYA TAŞIYAMIYORUM SONY İZİN VERMİYORMUŞ..

AYRICA İÇİNDE BULUNAN FİLE COMMANDER PROGRAMI PREMIUM DEĞİLMİŞ. TELEFONA O KADAR PARA VERDİM SORUN ETMEDİM AMA O SAÇMA PROGRAMA 10 TL VERMEK ÇOK ZORUMA GİDİYOR...

hocam lolipopla sd ye taşıma geliyor sıkıntı etmeyin
  • Yeni telefon alacağım. Ve Z4 ü bekliyorum. Çıktığı gibi almayı düşünüyorum. Umarım beklentileri karşılayan güzel bir telefon çıkarırlar.
  • görseller gelmeye başladığına göre fazla beklemeyiz eylüle kalmaz gibi duruyor

• bir m9 faciası da bu olacak
  • Bakalım nasıl sonuçlanacak ?

• Samsung zaten şu donanımı yapalı yıl okdu insanlar neden Sony alsın ki?

Acı içinde bat sony...

• ne tuşu ya yıl olmuş 2015 androide samsun dan başka kulanan kapasitif tuşu yok
    ben sanal tuşları seviyorum kapasitif tuş isteyen gitsin samsung alsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

Fiziksel home butonuna hep karşı çıktım. Bana göre kullanışsız. Çünkü o tuşa basma zorunluluğu ve hatta uygulamalar arası geçiş için yine o tuşa uzun basma mecburiyeti işi zorlaştırıyor.

Sanal tuşların ekranı küçülttüğü söylemeleri zaten komik geliyor. Ekran bana video izlerken, oyun oynarken lazım. Onun dışında ekranın altından 1 cm kırpılmış çok önemli değil benim için. Ha başkaları için önemlidir, saygı duyarım.

Dokunmatik tuşlar ise; zaten büyük olan ekrandan dolayı başparmağın ekran üzerinde her noktaya ulaşması zorken, tuşların ekranın daha da altında olması tuşlara dokunmayı daha da zorlaştırıyor. Tuşların sanal olması ve hatta ekranın altındaki boşluğun abartmamak kaydıyla biraz fazla olması gerek bence. Çünkü ekranın alt kısmını daha fazla kullanıyoruz. Ekranın üst kısmına ulaşmak gerektiğinde zaten ya telefonun elimizdeki konumunu değiştiriyoruz ya da diğer el devreye giriyor. Alt kısma ulaşmak daha önemli olduğundan hem altta belli bi boşluk hem de sanal tuşlar bana göre bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Telefonun altındaki gizemli yuva bence bileklik takmak için yapılmış. Çünkü Z'de vardı, Z1, Z2 ve Z3'te de vardı. Bu görsele bakılırsa bileklik yuvası telefonun başka bir yerinde gözükmüyor. Geriye sadece orası kalıyor.

Görüşlerinize aynen katılıyorum.

• Z4 snapdragon 810 ile gelmeyecek beyler. 820 çıkar ama çıkışı geciktirecek bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso_kara01

quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

ACABA XPERİA Z4 TE DOSYALARI DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA TAŞIYABİLİR MİYİZ ?

hocam lolipopla sd ye taşıma geliyor sıkıntı etmeyin

BU ŞEY SADECE SONY E Mİ ÖZGÜ ? BEN HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.