Şimdi Ara

Sony Xperia Z4'ün sızdırılan yeni görselleri tüm detaylarını ortaya koyuyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanal tuşların o altta kalan arsa büyüklüğünde boşluğa taşınmasını neden düşünmüyorlar? bu şekilde dokunmatik tuşlara sahip bir sürü cihaz var. dörtte bir fiyatlı çin telefonu bunu akıl ediyor ama sony düşünemiyor mu bilmiyorum.
  • shadowtr kullanıcısına yanıt
    fiziksel tuş için değil. Dokunmatik olarak tuşların o boşluğa taşınması iyi olur. O boşlu hiçbir işe yaramıyor. Neden ekranın altını boş bırakıyorlar ki?
  • Z2 bana göre sony nin son ağır abisiydi malesef z3 ün tipi daha narin di şu ise şu hali ile berbat duruyor sony yavaş yavaş yoldan çıkıyor nerde eski k750 tipine yandığım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 18 Mart 2015; 7:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Telefon inceliyor, haliyle bazı componentlerin de boşluklara ihtiyacı var. Hoparlör, konnektörler vs. Ayrıca yatay kullanımda da o boşluklar faydalı oluyor.
  • Tuş kilit butonu aşağıda olması çok iyi olmuş. Note 4 kullanıyorum ve o tuş üst tarafta. Tuş kilitliyeyim derken genellikle ses açıp kapatma tuşlarına basıyorum hep yanlışlıkla..
  • Belki yine su geçirmez olacak ama kapaksız olacak kulaklığı bu şekilde yapabiliyorsa usb soketi de yapabilir bence

• tasarım güzel neyini beğenmiyorsunuz anlamadım. ayrıca çerçeveye laf edenler satış rekorları kıran iphone nin öküz gibi çerçevisini neden görmezden geliyorlar acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

quote:

Orijinalden alıntı: huso_kara01

quote:

ACABA XPERİA Z4 TE DOSYALARI DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA TAŞIYABİLİR MİYİZ ?

Z2 ALDIM DAHİLİ HAFIZADAN HAFIZA KARTINA DOSYA TAŞIYAMIYORUM SONY İZİN VERMİYORMUŞ..

ŞU AN Z2 ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM Kİ KEŞKE GALAXY S5 ALSAYDIM..

DAHA DA SONY ALMAM ALDIRTMAM TÖVBELER OLSUN..

AYRICA İÇİNDE BULUNAN FİLE COMMANDER PROGRAMI PREMIUM DEĞİLMİŞ. TELEFONA O KADAR PARA VERDİM SORUN ETMEDİM AMA O SAÇMA PROGRAMA 10 TL VERMEK ÇOK ZORUMA GİDİYOR...

hocam lolipopla sd ye taşıma geliyor sıkıntı etmeyin

BU ŞEY SADECE SONY E Mİ ÖZGÜ ? BEN HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİRŞEY GÖRDÜM...

taşimak istediğiniz dosyaları taşıyamıyorsunuz kitkatla. diğer markalarda sadece uygulamanın küçük bir kısmını taşıyabiliyordu. lopipopta olan ise android tarafından verilen uygulama taşıma yeteneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 18 Mart 2015; 16:06:05 >

• O alttaki diğer çıkış büyük bir ihtimal kol bandı bağlamak için basit bir bölümdür diye tahmin ediyorum. Her Z serisi telefonda vardı o.

• hocam ben uygulamadan bahsetmiyorum dosya diyorum dosya normal müzik videoyu dahili hafızadan mıcro sd karta taşıyamıyorum. SONY 3.PATİ DOSYA UYGULAMALARINI KABUL ETMIYOR.ES DOSYA YÖNETİCİSİ,FİLE MANAGER GİBİ UYULAMALARI KABUL ETMİYOR. BUNLARLA VİDEO MÜZİK NE TAŞIYABİLİYORSUN NEDEN KOPYALAYABİLİYORSUN.. EN SONDA YENİ ALDIĞIM TELEFONU ROOT EDECEM GALIBA..
  • quote:

hocam ben uygulamadan bahsetmiyorum dosya diyorum dosya normal müzik videoyu dahili hafızadan mıcro sd karta taşıyamıyorum. SONY 3.PATİ DOSYA UYGULAMALARINI KABUL ETMIYOR.ES DOSYA YÖNETİCİSİ,FİLE MANAGER GİBİ UYULAMALARI KABUL ETMİYOR. BUNLARLA VİDEO MÜZİK NE TAŞIYABİLİYORSUN NEDEN KOPYALAYABİLİYORSUN.. EN SONDA YENİ ALDIĞIM TELEFONU ROOT EDECEM GALIBA..

merak ettiğim bişey var neden bütün z4 konularına aynı şeyi yazıyorsunuz amacınız sonyi karalamak mı z2 ana konusuna yazabilrisiniz benle birlikte bir kaç kişi daha sorunun kitkat sürümünde olduğunu söyledi bir arkadaşda link atmış siz neden hala sonyi karalamaya çalışıyorsunuz?
  • çerçeveler z3 ile aynı

kalın yani

almaya gerek yok

sony için game over
  • Resimdeki cihaz, M4 Aqua'dan başka bir cihaz değil. Kesinlikle inanmadım ben bu görsele.
  • İnşallah sony akıllılık eder de sd 810 koymaz şu telefona. Alternatif sd808 var belki onda ısınma problemi yoktur.

• Ayrıca sızan görseller cihaza ait olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Samsung zaten şu donanımı yapalı yıl okdu insanlar neden Sony alsın ki?

Acı içinde bat sony...

La bu Sony neapti sağa ?
  • quote:

hocam ben uygulamadan bahsetmiyorum dosya diyorum dosya normal müzik videoyu dahili hafızadan mıcro sd karta taşıyamıyorum. SONY 3.PATİ DOSYA UYGULAMALARINI KABUL ETMIYOR.ES DOSYA YÖNETİCİSİ,FİLE MANAGER GİBİ UYULAMALARI KABUL ETMİYOR. BUNLARLA VİDEO MÜZİK NE TAŞIYABİLİYORSUN NEDEN KOPYALAYABİLİYORSUN.. EN SONDA YENİ ALDIĞIM TELEFONU ROOT EDECEM GALIBA..

Sene 2013-2014'tü sanırım seninle tartıştığımızda o zamanda böyle saçmalardın hala yine saçmalıyorsun.

Ulan arkadaş eline Sony telefon al baride öyle konuş. Sony cihazlarda stock dosya yöneticisi File Commander adlı bir uygulama ve bu uygulamayla videoyuda, resmide, müziğide, ya da herhangi bir dosyayıda dahili hafızadan hafıza kartına taşıyabiliyorsun. İlle fantazi arayıp 3.parti dosya yöneticileriyle uğraşmaya gerek yok senin maksadın açık arama kopyalama değil.

• Çok çirkinsin keske olsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su geçirmezlik ve Micro SD'den vazgeçmeyeceklerdir. Bi önceki amiral gemi Z3ün üstüne koyup devam eder Sony. Taviz vermez. Simkart ve MicroSD girişini tek tıpanın altına koymuşlar, şarjı ise alt kısma çekmişler anlaşılan. M4 Aquada da aynı şekle alındı çünkü.

• Yav arkadas, bu sitedeki sony fanboyunu japonya da bulanazsin. Bi siz akillisiniz dunya aptal. Satis rakamlarindan hangi firma iyi hangisi kotu belli oluyor. Bence oturun zevkinizi ve zekanizi sorgulayin:)) sony mobile batmak uzere ne yapsanizda gercek bu. Dandik bi marka

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.