Şimdi Ara

Sony Xperia Z4'ün sızdırılan yeni görselleri tüm detaylarını ortaya koyuyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

hocam ben uygulamadan bahsetmiyorum dosya diyorum dosya normal müzik videoyu dahili hafızadan mıcro sd karta taşıyamıyorum. SONY 3.PATİ DOSYA UYGULAMALARINI KABUL ETMIYOR.ES DOSYA YÖNETİCİSİ,FİLE MANAGER GİBİ UYULAMALARI KABUL ETMİYOR. BUNLARLA VİDEO MÜZİK NE TAŞIYABİLİYORSUN NEDEN KOPYALAYABİLİYORSUN.. EN SONDA YENİ ALDIĞIM TELEFONU ROOT EDECEM GALIBA..

merak ettiğim bişey var neden bütün z4 konularına aynı şeyi yazıyorsunuz amacınız sonyi karalamak mı z2 ana konusuna yazabilrisiniz benle birlikte bir kaç kişi daha sorunun kitkat sürümünde olduğunu söyledi bir arkadaşda link atmış siz neden hala sonyi karalamaya çalışıyorsunuz?

DOОRULARI SÖYLEMEK KARALAMAK MI OLUYOR? KİTKAT DİYORSUNUZ SAMSUNGDA BU SORUN YOK. CAYANOGENMOD 11 KULLANIYORDUM ODA ANDROİD KİTKAT 4.4.4 İDİ ONDA DA YOK BU SORUN YOK ? Bİ TEK SONY DE Mİ KİTKAT SORUNU ÇIKTI ?

• Yav arkadas, bu sitedeki sony fanboyunu japonya da bulanazsin. Bi siz akillisiniz dunya aptal. Satis rakamlarindan hangi firma iyi hangisi kotu belli oluyor. Bence oturun zevkinizi ve zekanizi sorgulayin:)) sony mobile batmak uzere ne yapsanizda gercek bu. Dandik bi marka

• Dedikleri gibi Samsung touchwiz'i yumuşatmışsa ne yazık ki ne Htc ne de Sony tutamayacak Samsung'u. Donanıma yaptıkları yatırımın haddi hesabı yok yazılım da iyileştiyse geçmiş olsun tüm firmalara.
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Merhabalar tüm Z serisini kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki cihazda kurulmuş olarak gelen File Commander ile istediğiniz her türlü dosyayı Dahili hafızadan SD karta taşımanız mümkün. Es File ile ise dediğiniz gibi mümkün değil

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 23 Mart 2015; 10:24:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafıza kartı girişi olmalı.sony i tercih sebebim su geçirmezliği kamerası ve hafıza kartı girişi olması.hafıza kartı girişi yoksa bir sürü alternatif çıkıyor insanın karşısına.
  • samsung s2,s3,s4 hepsini kullandim s4 du sadece 4 ay dayana bildim sonra iphone 5s ardindan z2 , 8 aydir kullaniyorum boyle stabil ve ele yatkin cihaz gormedim.kullanmayada devam edecegim sony bence dogru is yapiyor bu tasarimdan sakin vaz gecmesin ustune koyarak gitsin.z2 tamamen miadini doldurdukdan sonra mutlaka z modelinden birini yine alip kullanacagim.
  • sony,panasonic,toshiba,sharp.bu markalari bilen bilir.japonlar karakterli adamdir.hicbir konuda hile hurdaya kacmazlar.koreliler gibi cakalligi pazarlama oyunlarini reklam islerini pek bilmezler.yuksek fiyat ve pazarlama hatalari kaybettirdi sonye.sony z3 e 3100 ma pil koymus 2 gun sarji gidiyor.3 gb ram var.millet sarji 1 gun giden 2500 tl samsung s6 ya devrim diyor.sony z4 de snapdragon 810 kullanmakla buyuk hata yapti z3 le yakaladigi cikisi sonlandirdi.piyasa yine 50 dolara mal edilen 550 dolara insanlarin sopayla siraya sokuldugu dandik kore mallari samsung lglere kalacak.

• Bu round Samsung'un , gerçi s6 nın tipini beğenmemiştim ama edge güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yav arkadas, bu sitedeki sony fanboyunu japonya da bulanazsin. Bi siz akillisiniz dunya aptal. Satis rakamlarindan hangi firma iyi hangisi kotu belli oluyor. Bence oturun zevkinizi ve zekanizi sorgulayin:)) sony mobile batmak uzere ne yapsanizda gercek bu. Dandik bi marka

Tamam kötü bir dönemden geçiyorlar ama sen Sony'e dandik dersen kusura bakma yersin eksiyi; ayıptır günahtır, daha iyisini yaptında biz mi almadık?

• sony hernekadar satış rakamları düşük olsada belli bi kalitesi var

• Bu tasarım sayesinde Z1 bile eskimiyor.
  • www.xperiablog.net/2015/04/06/xperia-z4-hands-on-pics-leak-showing-all-angles/

yeni sızıntılar.
    usb de jack gibi açıktaysa bu su işi çözülmüş olur
  • Fiziksel home butonuna hep karşı çıktım. Bana göre kullanışsız. Çünkü o tuşa basma zorunluluğu ve hatta uygulamalar arası geçiş için yine o tuşa uzun basma mecburiyeti işi zorlaştırıyor.

Sanal tuşların ekranı küçülttüğü söylemeleri zaten komik geliyor. Ekran bana video izlerken, oyun oynarken lazım. Onun dışında ekranın altından 1 cm kırpılmış çok önemli değil benim için. Ha başkaları için önemlidir, saygı duyarım.

Dokunmatik tuşlar ise; zaten büyük olan ekrandan dolayı başparmağın ekran üzerinde her noktaya ulaşması zorken, tuşların ekranın daha da altında olması tuşlara dokunmayı zorlaştırıyor. Tuşların sanal olması ve hatta ekranın altındaki boşluğun abartmamak kaydıyla biraz fazla olması gerek bence. Çünkü ekranın alt kısmını daha fazla kullanıyoruz. Ekranın üst kısma ulaşmak gerektiğinde zaten ya telefonun elimizdeki konumunu değiştiriyoruz ya da diğer el devreye giriyor. Alt kısma ulaşmak daha önemli olduğundan hem altta belli bi boşluk hem de sanal tuşlar bana göre alt bölgeye ulaşma sorununu ortadan kaldırıyor.

Telefonun altındaki gizemli yuva bence bileklik takmak için yapılmış. Çünkü Z'de vardı, Z1, Z2 ve Z3'te de vardı. Bu görsele bakılırsa bileklik yuvası telefonun başka bir yerinde gözükmüyor. Geriye sadece orası kalıyor.

• z4'ün çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı ?
  • 07rainman 0 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun Japonları anlayan biri olarak yalnız değilmişim şu forumda.

Sony kaybediyorsa hep iyi niyetin akılsızlığından kaybediyor. Çıkarsın bir senede bozulan soyulan dökülen plastik telefonları aşırı fiyattan satsın. Cam tasarım, su geçirmezlik falan neyine senin. Piyasa da Kore mallarına para veren enayi çok. Hep derim telefonları televizyonları değil, Korelilerin arabaları da dandik. Oysa bir de Japon arabalarına bakın...

Velhasıl Snapdragon 810 işlemcili bu telefon yakında piyasada. İlla ki bunun hatalarını çözdü, çözecektir Sony. Yoksa geri dönüşler gelir, cihaz iadeleri başlar. Ayrıca bu ülkede olmasa da hukuk var. Ve bir şekilde akıllı adam illa ki yolunu bulur. Servise çamur atmadan önce cihazları adam akıllı kullanın. Ha illa ki fabrikasyon hatası olur, onun için de yargıya başvurun.

Bu arada konu aylar sonra hortlamış. Bu telefon çıkmaz diyenleri iyi çarpmıştır.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Rom çıkaranlar o sorun için genellikle önceden fixliyor .Kitkatın o sorunu ünlüdür . Muhtemelen farkında bile değilsiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.