Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redferrari

http://sonyasya.com/asp/group/134/Xperia-Z-Serisi

sony z serisi on siparişler açılmış. 12 kasımda geliyor .

200 lira yazıyo burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    tabiki fiyatı açıklanmadı. 200 lira kapora veriyorsun ön sipariş için :D

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    ben de şaşırdım 200 lira ne parası diye zaten z5 compact çıksa da z3 compact alsam diyenlerdenim ben o yüzden bekliyorum çıkmasını

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens
    Şu beyaz olan modellerde dokunmatik problemi olduğunu sony de kabul etti, bende beyaz almayı düşünüyorum, fakat bu problem var ise yazılımsal değildir gibi geliyor, donanımsal bir problemse bu kötü..

Nasıl yani? Beyazda problem varsa sarıda da vardır. Öyle saçma şey mi olur.
    "Beyaza başka donanım koyuyoruz, o yüzden onlar sorunlu" anlamına gelir.
    Öyle şey mi olur Allah Allah yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

ben de şaşırdım 200 lira ne parası diye zaten z5 compact çıksa da z3 compact alsam diyenlerdenim ben o yüzden bekliyorum çıkmasını

Tabi Z3 Compact bulabilirsen alırsın. Stokları çok azalmış Z3 Compact'ın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

aralık gibi alacağım zaten o zamana gelir umarım stoklar. ummaktan başka çarem yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

aralık gibi alacağım zaten o zamana gelir umarım stoklar. ummaktan başka çarem yok

Z5 Compact geleceği için Z3 Compact getirmiyor firmalar.

• Bugun kolndeki saturn magazasinda inceledim. Cok guzel bir telefon. 519 euro vergi indirimiyle 460 euro. Sizce alsam.mi?

• kartal12333 K kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmem fark ettin mi ama kulalklık koymak için yer yapmışlar ve kutunun açılıp açılmadığını kontrol için yapıştırılan yapışkanlar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

Bugun kolndeki saturn magazasinda inceledim. Cok guzel bir telefon. 519 euro vergi indirimiyle 460 euro. Sizce alsam.mi?

Al geç derim.. Ama garanti olayı nasıl

• evet farketmemiştim ben o durumu. yine de bunun kasıtlı yapılmadığını düşünüyorum Sony kimine verip kimine vermemiş bence bu sefer. Çünkü kulaklık çıkmadı diyen epey adam var forumlarda yabancı sitelerde, inceleme sitelerinde bile söylemişler.
    arkadaşlar bu beyaz ekran problemini açıklamışlardı forumların birinde yabancılar geçenlerde. Beyaz ekran donanımının sürücülerinde sıkıntı varmış. her ekran donanımının sürücüsü oluyor haliyle bunlarınki sıkıntılıymış yani yazılımsal dendi. her usb nin sürücüsü olması gibi aygıt sürücüsü tarzı büyük ihtimal .
    ben ikna oldum çünkü yazılımla halledeceğiz diyorlar kabul ediyorlar falan. bekleyip görücez yine de katakulli var mı.

hocam Saturn'den al gitsin kaçırma daha ucuza zor bulursun. Ben de Honnover'da ikamet ettim zamanında kısa bir süre. o zamanlar Saturn den ucuzunu bulamamıştım hiç. bir de garantili satış var orda diye biliyorum.

• http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=xperia+z5&srt=PRICE_HIGH

z5c 6 kasımda satışa çıkıyor fiyat 2000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Kasım 2015; 18:23:36 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    valla kendi adıma ben fiyatı beğenmedim.. 1800-1900 bandında çıkmasını bekliyordum.. Kutudan ve özelliklerinden yapılan kesintiler olmasa herhalde bu ülkeye z5c 3000tl ye gelecekmiş..
  • siyah olan klasik diğer siyah olan telefonlarından farklı bir renkmiş. doğru mu bu?

lütfen internetten resim bakın demeyin. çıplak gözle farklı oluyor. bizzat görenden yorum rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcekmez -- 3 Kasım 2015; 23:48:58 >
  • drspawn D kullanıcısına yanıt
    Merak etme. n11 de o fiyat olduğuna göre ve ilk çıkış fiyatı olduğuna göre fiyat sonradan hemen 1850 lere düşer.
    Mesela LG G4 ilk çıktığında sitelerde de 2199 liraydı. Sonra hemen düşmeye başladı. Şu an 1477 lira mı ne fiyat geldi
    bana, üstelik 50 lira da puan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcekmez

siyah olan klasik diğer siyah olan telefonlarından farklı bir renkmiş. doğru mu bu?

lütfen internetten resim bakın demeyin. çıplak gözle farklı oluyor. bizzat görenden yorum rica ediyorum.

Evet buzlu siyah ben son derece beğenedim özellikle arkası muhteşem, Z5 siyah alacağım.

Örneğin Z3 Plus'un siyahı parlak piono siyah adi plastik gibi duruyor.
  • Fiyatı fazla geldi bana da. Ne zaman düşer acaba? Çok acil almam gerek telefon.
  • Sauron kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir mantık yürütebiliriz ki umarım böyle de olur;
    Şu anda ilk getirtenlerin 1800-1900 bandına hızlı çekeceklerini bende düşünüyorum. Ama bence bu hız 1 ayı bulur.
    Lakin daha getirtmeyen bir firmanın şu anda döviz kuru eskisine göre daha düşükken sipariş vermesi; bu firmanın ürünü piyasaya daha ucuza sunma olasılığını doğurur. Bu durumda da ilk getirtenler de mecburi bir erken indirime gidebilirler...:)

Tabi bu dediklerim sadece "fantazi" :)

Eğer çok acilse(1 hafta içinde) alternatiflere yönelin derim...
  • Android camiasında en sevdiğim arayüz ve tasarım sony fakat sırf camera yüzünden sattım hep z1 z2 zcompact şuan s6 kulaniyorum ama aklım z5 te sanırım kamera bu kez sony adına yakisir olmuş ki samsung s7 de kullanmak için z5 te kulanilan sensor istiyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.