Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçine 10 liralık plastik kulaklık koyacaklar 1800 tl den satışta olacak arkadaşlar maliyet azalsın diye burdaki kulaklıklar ile avrupadaki kulaklıklsr farklıydı mesela z3 compactlarda

Kesin olmamakla birlikte Sadece duyum neomarin sony center

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1800 TL asla olmaz büyük ihtimal 1999 TL olacak. O parada 2gb, plastik telefona verilmez.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Bizde plastik olmadığı için ve 2 GB Ram'i olmadığı için Z5'e fazladan 500 TL veremeyiz.Z5 1999'dan geldi biz mi almadık?

• marka savunmaya gerek yok ama tartışılamaz birkaç gerçek var.sony compact serisine sadece samsung 1 kez rakip çıkarabildi.z3c'nin ardından alpha geldi ama tutmadı.forumda da son baktığımda alpha konusu 20-30 sayfa iken z3c 300 sayfa gibi bir popülarite yakalamıştı.alpha'da hala bir sürü update ve pil sorunundan sözediliyor.o modelin de devamı gelmedi.

dolayısıyla compact serilerinin tek takibi iphone6/6s.hangisi daha iyi tartışılır.farklı yönlerde üstünlükleri var.ama ekosistem olarak ben ipad sahibi biri olarak android'le daha rahat ediyorum.bu nedenle de yaza kadar z3c alacaktım.ama z5c söylentilerini duyunca birkaç ay beklemeye karar verdim.z3c yerine z5c'ye bakmamın en büyük sebepleri kapaksız USB girişi ve 2 senedir ilk kez yenilenen kamera.

2 sene önce sony'den samsung'a geçtim.ama arayüz olarak sony daha akıcı ve kullanışlı geldi bana.normal kullanımda samsung'dan daha az ram'e ihtiyaç duyuyor.o yüzden sony'ye dönmekten tedirgin değilim.

fiyat olarak yurtdışıyla kıyaslayanlar var.ama şunu da hesaba katmak lazımki TR kutu içeriği yurtdışından farklı.ama kötü kulaklık gelmesi benim için hiç sorun değil çünkü senelerdir kullandığım kaliteli sennheiser kulaklığı kullanmaya devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 26 Ekim 2015; 15:04:56 >

• plastik kasa önemli değil de kutu içeriği hakkaten hakaret gibi. avrupada 350 tl lik kulaklık hediye verilirken bir de burda fiyat fazlayken. ama bunlara rağmen küçük telefon segmentinde tek z5c şuanda. buyuk tel ıstemeyen bırı ıcın tek yanı bu tel. ama fiyatı görelim. aslında almanyadan almayı dusunuyorum tanıdık vasıtasıyla. kutu ıcerıgı de on numara olur fıyat da burdan ucuz olur. ama alamazsam almanyadan turkıye fıyatı 1800 olana kadar beklemeyı dusunuyorum. cunku o kadar da ucuz degıl turkıye yanı kalıtelıyse de yıne de alımınyum degıl mesela bır arkadasın dedıgı gıbı kulaklık dandık cıkar keza belkı. fıyatı da uyacak o zaman.
    kısacası beklemeyı tavsıye ederım alacaklara 1800 den fazla gelırse hem feedback lerı gormus oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal12333

plastik kasa önemli değil de kutu içeriği hakkaten hakaret gibi. avrupada 350 tl lik kulaklık hediye verilirken bir de burda fiyat fazlayken. ama bunlara rağmen küçük telefon segmentinde tek z5c şuanda. buyuk tel ıstemeyen bırı ıcın tek yanı bu tel. ama fiyatı görelim. aslında almanyadan almayı dusunuyorum tanıdık vasıtasıyla. kutu ıcerıgı de on numara olur fıyat da burdan ucuz olur. ama alamazsam almanyadan turkıye fıyatı 1800 olana kadar beklemeyı dusunuyorum. cunku o kadar da ucuz degıl turkıye yanı kalıtelıyse de yıne de alımınyum degıl mesela bır arkadasın dedıgı gıbı kulaklık dandık cıkar keza belkı. fıyatı da uyacak o zaman.
    kısacası beklemeyı tavsıye ederım alacaklara 1800 den fazla gelırse hem feedback lerı gormus oluruz.

Bazı kutu açılım videolarında kulaklık dahi bulunmuyor, kutulamada bizdeki gibi dandik, sony harici diğer bütün büyük firmalar buna özen gösteriyor, yurtdışından Almanyadan bende alıcaktım fakat, bizden daha pahalı, 549 euro, burada ayrıca 150 tl işletme parası ver, pasaport bul falan filan değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulaklık sanırım sadece Z5 ve Z5 Premium içinden çıkıyor.Çünkü sitede Z5 ve Premium uyumlu diyordu en son.Sanırsam compact'ın kutusunda hiçbir yerde kulaklık çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım almanyada satılan modeli de Cat4 hızında bir telefon. ulan HTC M9 çıkalı aylar oldu, o telefon bile her yerde Cat6 hızla satılıyor.

ama samsungla sony kafasına göre bazı ülkere Cat4, bazılarına Cat6 satıyor.
  • Bazı arkadaşların yorumlarına şaşırmamak elde değil. Ortada sanki Sony, telefonu 2500 yapsa bile almak zorundaymış gibi bir intiba var.
    Yahu akıl var , mantık var. 2200 yaparlarsa, gider S6 alınır. Veya bir sürü alternatif var.

Kaldı ki Rusya'da bile 1840 liraya satılan bir cihaz, bizde içinden kulaklıklar alınıp, radyosu iptal edilerek, TRT ye bandrol parası verilmediği halde 1800 liraya satılamaz diye bir düşünce var. Niye satılamasın ki? Çok pahalı satarlarsa, almayız olur biter. Sonra 3GB RAM'li LG G3 ün satılmayıp, fiyatının küüüüt diye düşmesi benzeri düşer. Bakın. Spot G4 ler 1499 liraya bile satılıyor. Sony de 2200 lira derse, almayız, düşünce alırız.

Bir de bazı arkadaşlar fiyatları Almanya ile kıyaslıyor. Almanya'da 500 Euro olan bir ekran kartı Amerika'da 500 Euro değil, 500 Dolar'a satılıyor.
    Dolar, Euro'dan daha mı yüksek? Hayır. Peki aynı mı? Hayır. Ama ona göre düzenleniyor. O yüzden Almanya'yı baz almayın.
    Orada 550 Euro ise bizde TL karşılığı olmayabilir. Ben şahsen 1850 gibi bir fiyat öngörüyorum. Çok da pahalı olursa birkaç ay beklerim.
    Ucuz fiyattan yine alırım. Sony'de yine aynı telefonu bana daha ucuza satmış olur. Ama parasını geç almış olur. Böylece parayı işletemez.
    Elinde mallar, aylarca bekler. Sonra düşürünce satabilir. Niye böyle bir salaklık yapsınlar ki. Yaparlarsa da paşa gönülleri bilir...

• Cihazın video kaydını, iPhone 6s Plus ile karşılaştırmışlar.Gördüğüm kadarıyla z5 compact çok başarılı...

http://youtu.be/NxSHVca3MFM

• kesinlikle katılıyorum. ben ki illa bu z5 compactı alacağım diyorum fakat o kadar para o kadar eksiğe ne diye vereyim. kutudan kulaklığı çıkarmak nasıl bir terbiyesizliktir, ticari kafasızlıktır :D inşallah boyle bırsey olmaz. Sony umrumda bile değil isterse batsın ben beklerim istediğimi alayım yeter...
  • https://www.youtube.com/watch?v=Twf5lLzo3Ls ama burda yok mesela. adam uk burası (ingiltere) bizde yok diyor. diğer bölgelerde oluyor diyor.
  • Z5 Compact Sony Türkiye yetkili açıklamasına göre kasım ayının ikinci haftası satışa sunulcakmış.

• Az önce 2 farklı yerden inceleme okudum da bu telefonun kamerası olmamış gibi önceki nesillerde olan tüm sorunlar bunda da varmış hala (noise,odak problemleri vs) yani pes be neredeyse tüm markalara sensör üret ver bir yazılım işinde sınıfta kal olacak şey değil

• neden tek flaşş whyyy sony whyyyyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

Az önce 2 farklı yerden inceleme okudum da bu telefonun kamerası olmamış gibi önceki nesillerde olan tüm sorunlar bunda da varmış hala (noise,odak problemleri vs) yani pes be neredeyse tüm markalara sensör üret ver bir yazılım işinde sınıfta kal olacak şey değil

Aksine kamera önceki serilere göre baya iyileştirilmiş. Galaxy S6 Edge ye yakın performansı var testlere göre.

• hocam ben de incelemelerde okudum, youtube da birçok video gördüm comparison halinde. kamera bayağı bayağı best camera olacak kadar övülmüş bunların hepsinde, yani ben xperiablog dan tutun tüm youtube videolarına, tüm gsmarena tarzı sitelere girdim çıktım 2 aydır, bu aletin ;
    kamera
    sağlamlık
    ses
    stabilite
    ısınmama
    arayüz
    hız
    renk,parlaklık,canlılık (ekranda)

gibi yönlerden sorunsuz ve gayet iyi olduğuna inanıyorum.

z3 compact ı da aylarca araştırmış ama sorunlarından dolayı(camlar sağlam değil, kamera sıkıntılı, ısınma sorunu var, parmak izi yok, kapaklı usb şarj=kapağın eskimesi, gereksiz manyetik şarj ) almamıştım. şimdi ise olmuş bu cihaz diyorum. Tabi ki bir iphone 6s değil ama iphone 6s de 3500 tl yi asla hakeden bir cihaz değil zaten.
  • Şu beyaz olan modellerde dokunmatik problemi olduğunu sony de kabul etti, bende beyaz almayı düşünüyorum, fakat bu problem var ise yazılımsal değildir gibi geliyor, donanımsal bir problemse bu kötü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://sonyasya.com/asp/group/134/Xperia-Z-Serisi

sony z serisi on siparişler açılmış. 12 kasımda geliyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.