Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z5 COMPACT KULÜBÜ | [N-7.1]TR★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.164
Cevap
62
Favori
256.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgmakaveli

Shiftdelete de yayınlanan habere göre z5 compactın beyaz modelinde dokunmatik sorunu varmıs ve cok fazla şikayet geliyormuş. "Sony bu sorunu kabul etmiş" sorunun güncellemeyle giderileceği bildirilmiş. Beyaz model çok hoşuma gitmişti epey de araştırma yaptım telefon hakkında umarım sony güncellemeyle sorunu halleder. Benim tavsiyem telefon satışa sunulduktan sonra aceleniz yoksa 2 ay bekleyin..

sıkıntı hepsinde yok yazana gore belli bir kısım beyaz z5 compact kullanıcısı etkilenmis.buraya gelenler basta ki uretim hatalarından olmayacagından sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
  • blackzeros B kullanıcısına yanıt
    Hepsinde yok zaten beyaz renkli model de diye belirttim. Sonraki üretimlerde ya da eger guncellemeyle giderilerecek biseyse duzeltilir cok yuksek fiyatla gelmezse almayı dusumdugum bi model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Türkiye ne kadar duyarsız.2 Defa mail attım Z5 serisi ile ilgili, cevap vermeye tenezzül bile etmediler.2-3 Ay öncede arkadaşım M4 Aqua hakkında bir soru sormuştu hala cevap alamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Ekran kalitesi hakkında olumsuz yorumlar almış zaten 810 işlemcili bir telefonda alınmaz.Sony resmen kendi ayağına sıktı.Eğer zaman kısıtlı ise 4-5 ay sonra sonra çıkar. 820 işlemci ve full hd olan kaliteli bir ekran koy.810 gibi kronik sorunları olan bir işlemciye ait bir telefonu almam açıkcası.Umarım Sony compact 6 serisini çıkarırda ilerde o telefonu alırım ama 5 serisi ile Sony telefon piyasasından çekilecek gibi bu şekilde sorunlu telefonlar ile bu iş olmaz. Ekran kalitesi ve işlemci yüzünden ben telefon almayı erteledim ve bu telefonuda almayacağım.

compact için beklentim

kaliteli bir ekran ve fullhd ekran
    çerçevenin azalıp mümkünse 4.8 ekran
    en az 820 işlemci.
    en az 3gb ram
    pil kapasitesi yeni teknoloji ile aynı kalması
    mümkünse biraz daha ince

Böyle bir telefonla daha iyi satış rakamı yakalar.Sony yenilikler yapmalı ve daha sorunsuz telefonlar çıkarmalı.

http://www.gsmarena.com/sony_to_launch_a_new_smartphone_factory_in_thailand_-news-14621.php

Adamlar yeni fabrika açıyor sen Z6'yı göremez diyorsun.

• Hala bir haber yok yarın 6s alim ben en iyisi z6 alırız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sony center'da sordum.z5c 6 kasım'dan itibaren raflarda 1800TL'den yerini alacakmış.z5 ise 2500TL olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bugün sony center'da sordum.z5c 6 kasım'dan itibaren raflarda 1800TL'den yerini alacakmış.z5 ise 2500TL olacakmış.

Valla hocam 1800 lira olursa süper.Umarım 1900'ün üzerinde girmez.

• quote:

bugün sony center'da sordum.z5c 6 kasım'dan itibaren raflarda 1800TL'den yerini alacakmış.z5 ise 2500TL olacakmış.

Ben 1800 olacağını sanmıyorum 1900-2100 arası bişey olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Ben 1800 olacağını sanmıyorum 1900-2100 arası bişey olur.

ben sony center mağaza yetkilisinin yalancısıyım
  • quote:

Fiyat çok iyi.
    1800 olursa Z2'den geçiş yapabilirim.
  • Cihaz için performans güncellemesi yayınlanmış, beyaz ekranlardaki dokunmatik probleminide çözüyor sanırsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah Compact 6 çıkarsa yeni telefonum olacak iphone 5sden geçeceğim.

• KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Hocam Tek Haneli rakamlarda Compact çıkıyor sadece.Bende 5S'ten gececegim.

• Z2 de sonra bu cihaz çok daha iyi olacaktır. 2700mah batarya 4.6 inç ekran ve hd olması her şeyi yeterli düzeyde en az 3 4 yıl güncelleme garantisi rahat bir cihaz
  • Bu arada yarım saat önce Konya Sony Center'a gittim garantiden gelen Z3 Compact'ı almak için mağaza da yenileniyor içeri girdim güzel olmuş :) mağaza müdürü ile görüştüm İstanbul Merkez depoya Z5 lerin geldiğini ve KASIM 1 de satışa çıkaracağının bilgisini tekrar teyit ettim.ilgilenen arkadaşlarımızın bilgisine ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.OK

Bu arada yarım saat önce Konya Sony Center'a gittim garantiden gelen Z3 Compact'ı almak için mağaza da yenileniyor içeri girdim güzel olmuş :) mağaza müdürü ile görüştüm İstanbul Merkez depoya Z5 lerin geldiğini ve KASIM 1 de satışa çıkaracağının bilgisini tekrar teyit ettim.ilgilenen arkadaşlarımızın bilgisine ...

Hocam peki siz fiyat bilgisi aldınız mı?Üstteki arkadaşın dediği gibi 1800 olur mu?
  • Z5 2500
    Z5p 3000 hocam compact sormadım ne yazık ki
  • quote:

Z5 2500

Sn. aycibin de Z5'nin fiyati icin 2.500 yazdigina gore
    Z5C'nin 1800 olmasi ihtimali artiyor.
    hadi hayirlisi bakalim.
  • quote:

Z5 2500

Hocam hayırlı akşamlar, bende bugün kayseri sony center a fiyat sordum; kesin bilgi gelmedi dediler...

• Arkadaşlar 1800 den gelemez bence mümkün değil yurtdışında bile o fiyata satılıyor zaten

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.