Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de ZR siparişi verdim. Yalnız sormak istiyorum içinden ekran koruyucu film çıkıyor mu?
    Ona göre film alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Arkadaşlar ben de ZR siparişi verdim. Yalnız sormak istiyorum içinden ekran koruyucu film çıkıyor mu?
    Ona göre film alıcam.

Çıkıyorda ekran koruma filmi değil yani paketteyken korunması için işte ve de kap satışı yok neredeyse ama internette bol bol var yakın zamanda internetten sipariş ettircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    keşke almasaydın kardeş..yine de hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 güncellemesinden sonra pilin hızlı tükenmesinin sebebi, Google play güncellemesi gösterilmiş. yeni güncelleme çıkana kadar aşağıdaki linkten ne yapılacağına bakabilirsiniz.. bende zr almak istiyorum. aslında m2 alacaktım ama gün ışında çok kötü olduğu gsmarena daki 7-8 sayfaık incelemesinde yazıyor. daylight contrast zr de 2600 ken m2 de 1400 lerde geziyor. zr de mükemmel değilmiş ama gün ışında okunabiliyor yazıyor. bu konuda bilgi alabilir miyim. incelemeler gerçeği yansıtıyor mu?

http://www.ibtimes.co.uk/sony-acknowledges-battery-issue-xperia-z-zl-zr-tablet-z-android-4-4-2-fixes-available-1451677

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 4 Ağustos 2014; 12:46:12 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım telefonu. Bu gün geldi. 4.3 sürümüyle geldi. Henüz güncellemedim. Çok güzel telefon bence. İyi ki almışım.
    Ergonomi ve görünüm olarak çok hoş. Led ışığı çok havalı.

-Olumsuz yanı olarak şimdilik ısınma sorunu dışında sorun yok gibi.
    Ekran biraz soluk evet ama acayip net görüntü var.

+Olumlu yanları:
    Müzik dinlemek isteyenler için kulaklıkla muhteşem bir ses vermesi diyebilirim. Telefonun ahize ve hoparlör sesi de güzel.
    İnternette de sıkıntı çıkartmıyor. Sayfa açma hızı iyi.
    Kamerayı geniş ekran formatı seçimi yapınca 9mp olarak kullanıyorum mecbur. Plaj modundayken harika
    fotoğraf ve video çekiyor.

*Diğer özellikleri ise normal ortalama düzeyde. Oyunlarda sorun yaşamadım.

Şimdi tek sıkıntım güncelleme mevzusu. Güncellesek mi güncellemesek mi bilemedik. 10.5.A.0.230
    4.4.2 için şimdilik ellemeyeceğim. 4.3'e devam.

Düzeltme ve son söz: Telefonu almamın üzerinden 1 gün geçti. Androit 4.3 sürümüyle gayet stabil şekilde çalışıyor.
    İnanılmaz memnunum. Herkese uygun bir fiyat olması koşuluyla şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 5 Ağustos 2014; 14:26:07 >

• Bu tel benim de dikkatimi çekti.
    8 GB dahilisi yeter mi, ilerleyen zamanda kasar mı diye şüphelerim var.

Tamam harici kartım var zaten 32 Gb lik. ama sistem dosyaları falan zamanla şişebilir diye korkuyorum o yüzden hep dahilisi 16 gb olan tellere bakıyorum
    Onlar ca ucuyor..

16 GB dahili ısrar etmem gereksiz mi dir?
    Mail + mail içindeki linklere tıklayınca internet face+ whatsup, oyun sadece need for speed oynarım başka oyun bilmem, navigasyon, foto,

Şimdi ne mi kullanıyorum galaxy wonder..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 9 Ağustos 2014; 13:24:01 >
  • ZR , S4 , G2 kıyaslaması için ne dersiniz?
  • G2 yi devre dışı bıraktım ben de
    ZR olabilir, S4 te yabana atılmaz
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    G2 niye devre dışı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bu tel benim de dikkatimi çekti.
    8 GB dahilisi yeter mi, ilerleyen zamanda kasar mı diye şüphelerim var.

Tamam harici kartım var zaten 32 Gb lik. ama sistem dosyaları falan zamanla şişebilir diye korkuyorum o yüzden hep dahilisi 16 gb olan tellere bakıyorum
    Onlar ca ucuyor..

16 GB dahili ısrar etmem gereksiz mi dir?
    Mail + mail içindeki linklere tıklayınca internet face+ whatsup, oyun sadece need for speed oynarım başka oyun bilmem, navigasyon, foto,

Şimdi ne mi kullanıyorum galaxy wonder..

Ben toplam 7 adet oyun yükledim. 2GB'a yakın yer tutuyorlar. Bana geriye 1.7GB yer kaldı. Sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Adam

ZR , S4 , G2 kıyaslaması için ne dersiniz?

G2 kullanan arkadaşlarım var. Bence 10 numara telefon. Ben de başta G2 düşünüyordum.
    S4 alıp pişman olan çok tanıdığım da oldu.
    ZR bence kaliteli sesle müzik dinlemek ve internete girmek için güzel bir telefon. Oyularda da hiç kasma yaşamadım.
    Beni bu telefona çeken şey biraz da görünümü ve dayanıklı yapısı oldu.
  • quote:

G2 niye devre dışı ?

Kasa sağlam değil, LG bölümünde bir dünya G2 sorunu var..
    tek tuşun kullanıssız olduğunu söyleyenler var..
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Tasarım açısından cidden Xperia lar hepsinden iyi.
  • aldığıma alacağıma pişman oldum bu telefonu sırf bataryası daha iyidir diye nexus 5 almadım bunu aldım yaptığım en büyük hataydı galiba
  • kfy-1907 kullanıcısına yanıt
    Sebebini de belirtsen kardeş ?
  • dün aldım telefonu 1150 tl ye.. gözümle göreyim, pixel hatası vs var mı diye mağzadan aldım. daha ucuza kliksa da 1100 tl + 50 tl chip paraya var..
    dün gece 2 de şarjdan çektim, çocuklar yada yeni hevesli biri gibi çok aşırı olmasada, bazı ayarlar vb yaptım, biraz nette gezindim, az müzik dinledim. şu anda şarjı %50..
    geceden sabaha sadece %6 düştü.. kurcalamaya başlamam öğleden sonraydı o zamanda %75 idi.. tabi arada 3-4 kısa tel görüşmeside yaptım..

ben eni 68 mm yi geçen telefonları sevmiyorum, ele oturmalı, çoğu işi tek parmakla yapabilmeliyim. bunun yanında da güçlü bir telefon olsun istedim..
    zr bence ideal özellikte, bu fiyata 2 gb ram li tel bulamazsınız.. sony z serilerine yazılım güncellemeside çıkarıyor..
    lg ve samsung un soyulan kasalarını sevmem.. g2 büyük değil diyorsanız alınabilir.. zr ye göre oldukça performanslı bir telefon..200-300 tl farka değer. ama tanıdık ekranı kırdı, servis 800, özel servis 500 mü 600 mü ne istemişti mayıs ayında. sonuçta ilk 1800 e çıkmış bir telefon, üst seri ve parçaları pahalı anlaşılan. zr nin pili 60-90 tl arası, ekranı işçilik hariş 240 tl..telefon alırken ilk bütçe değil, diğer olası zararlarıda düşünmek lazım..

eğer sony getirmiş olsaydı xperia ZL alırdım. neredeyse ayı ebatlarda ama ince kasasıyla 4.8 ekrana sahip.. su-toz geçirmeme özelliği yok..

4.4 yüklemesi, hatalı versiyon düzelene kadar yüklemeyeceğim. sistem güncellemesi aldı bir tane 35 mb lık, sonra 275 mb lık 4.4 güncellemesini sordu. güncelletmedim..
    eski Nokia e55 telefonumu ovi süitle pc ye rehberi yedeklemiştim. belgeer, kişilerde cvf, kartvizit dosyası olarak bulunuyorlardı. sont companion programını otomatik kuruyor pc ye bağlayınca sonra pc den zr ye tün rehberi attı. çok memnun oldum bu duruma :D

cihazın tek sıkıntısı alacak olanlara aksesuar.. ne dock u var nede manyetik şarj kablosu.. zırt pırt yan kapağını açmak istemiyorum. dock alırsam, cüzdan şeklide kılıf alacağım, manyetik kablo bulursam, flip cover..
    maalesef yurtdışı sitelerde manyetik kablo bulamadım, oem dock çok..
    uyumlu dock DK-28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 9 Ağustos 2014; 23:56:35 >

• quote:

hocam telefon çok güzel çalışıyor malzeme kalitesi de iyi kamerası da. ben rom, root olaylarıyla uğraşmayı çok seviyorum bu telefona ne recovery var ne bi şey yoksa telefon yazan özelliklerin hepsini sunuyor. benim şikayet ettiğim şey servisi telefon kapandı açılmıyor servise yolladım 23 gündür telefonsuzum ve büyük ihtimal garanti dışına bırakacaklar bi sorun olursa o servise göndermeyin derim dünyanın en berbat en kötü servisi teleservis
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

quote:

hocam telefon çok güzel çalışıyor malzeme kalitesi de iyi kamerası da. ben rom, root olaylarıyla uğraşmayı çok seviyorum bu telefona ne recovery var ne bi şey yoksa telefon yazan özelliklerin hepsini sunuyor. benim şikayet ettiğim şey servisi telefon kapandı açılmıyor servise yolladım 23 gündür telefonsuzum ve büyük ihtimal garanti dışına bırakacaklar bi sorun olursa o servise göndermeyin derim dünyanın en berbat en kötü servisi teleservis

sallamıyorlarsa 2-3 aya kadar sony servisler açılacakmış..
    root edip telefonu kitleyip kabahati sony e atmak olmaz değil mi, zaten telefon iyi diyorsunuz, önemli olan o..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 10 Ağustos 2014; 10:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

quote:

root edip telefonu kitleyip kabahati sony e atmak olmaz değil mi, zaten telefon iyi diyorsunuz, önemli olan o..

hocam telefon iyi ama sorunumu çözmesi gerekmez mi? baktıklarına bile inanmıyorum telefona ki telefonun rootlu olup olmadığını anlamaları imkansız google'da aratın en çok şikayet edilen servis teleservis bi tane bile onarım yaptığını duymadım kafasına eserse değiştirir ama onarım sıfır. telefon özelliklerini bilerek alırsanız iyi ama 2012'nin sonunda çıkan nexus 4'le aynı özelliklere sahip nexus 4'ün ekran kalitesi çok daha iyi nexus'un tek kötü yanları ses kalitesi ve kamerası bizim telefonun daha üstün bi özelliği yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

quote:

hocam telefon iyi ama sorunumu çözmesi gerekmez mi? baktıklarına bile inanmıyorum telefona ki telefonun rootlu olup olmadığını anlamaları imkansız google'da aratın en çok şikayet edilen servis teleservis bi tane bile onarım yaptığını duymadım kafasına eserse değiştirir ama onarım sıfır. telefon özelliklerini bilerek alırsanız iyi ama 2012'nin sonunda çıkan nexus 4'le aynı özelliklere sahip nexus 4'ün ekran kalitesi çok daha iyi nexus'un tek kötü yanları ses kalitesi ve kamerası bizim telefonun daha üstün bi özelliği yok

bu nexus lar çok yi olsa lg kendi telefonlarını satamaz. f-p cihazları ama çok iyi değiller. gsmarena da ciddi incelemeler var. pil, konuşma süresi, stand by, gün ışında ekranın görünürlüğü(daylight contrast), hepsi zr den kötü.. çok mu kötü hayır %10-20 kötü.. nexus 5 e de çok gidip geldim ama sırf stand by dan dolayı eledim ve kasa az büyük geldi.
    tabi zevk, bütçe ve en önemlisi tercih meselesi, herkese seçimlerinden dolayı saygı duymak lazım, çünkü alabilecek olsak hepimiz en iyisini alırız. mesela ben 1800 tl yi gözden çıkarabilseydim, yeni z3 çıkacak ve onun küçüğü z3 compact.. z3 compact ı bekler alırdım, yada ekranı küçük olmasaydı şu anda z1 compact ı alırdım..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.