Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Adam

Sebebini de belirtsen kardeş ?

hocam telefon çok güzel çalışıyor malzeme kalitesi de iyi kamerası da. ben rom, root olaylarıyla uğraşmayı çok seviyorum bu telefona ne recovery var ne bi şey yoksa telefon yazan özelliklerin hepsini sunuyor. benim şikayet ettiğim şey servisi telefon kapandı açılmıyor servise yolladım 23 gündür telefonsuzum ve büyük ihtimal garanti dışına bırakacaklar bi sorun olursa o servise göndermeyin derim dünyanın en berbat en kötü servisi teleservis

sallamıyorlarsa 2-3 aya kadar sony servisler açılacakmış..
    root edip telefonu kitleyip kabahati sony e atmak olmaz değil mi, zaten telefon iyi diyorsunuz, önemli olan o..

hocam telefon iyi ama sorunumu çözmesi gerekmez mi? baktıklarına bile inanmıyorum telefona ki telefonun rootlu olup olmadığını anlamaları imkansız google'da aratın en çok şikayet edilen servis teleservis bi tane bile onarım yaptığını duymadım kafasına eserse değiştirir ama onarım sıfır. telefon özelliklerini bilerek alırsanız iyi ama 2012'nin sonunda çıkan nexus 4'le aynı özelliklere sahip nexus 4'ün ekran kalitesi çok daha iyi nexus'un tek kötü yanları ses kalitesi ve kamerası bizim telefonun daha üstün bi özelliği yok

bu nexus lar çok yi olsa lg kendi telefonlarını satamaz. f-p cihazları ama çok iyi değiller. gsmarena da ciddi incelemeler var. pil, konuşma süresi, stand by, gün ışında ekranın görünürlüğü(daylight contrast), hepsi zr den kötü.. çok mu kötü hayır %10-20 kötü.. nexus 5 e de çok gidip geldim ama sırf stand by dan dolayı eledim ve kasa az büyük geldi.
    tabi zevk, bütçe ve en önemlisi tercih meselesi, herkese seçimlerinden dolayı saygı duymak lazım, çünkü alabilecek olsak hepimiz en iyisini alırız. mesela ben 1800 tl yi gözden çıkarabilseydim, yeni z3 çıkacak ve onun küçüğü z3 compact.. z3 compact ı bekler alırdım, yada ekranı küçük olmasaydı şu anda z1 compact ı alırdım..

hocam telefona yazdığım gibi hiçbir şey demedim zaten benim tüm şikayetim servisiyle ilgili şimdi yazacaklarımı okuyunca siz de anlayacaksınız :D bugün mesaj geldi teknosa'dan telefonunuz mağazamıza ulaşmıştır gelip alabilirsiniz diye gittim eleman getirdi telefonu yanında bir de fatura tarzı not vardı işlemlerle ilgili adam gördü notları oha dedi ne oldu dedim 1380 tl onarım ücreti yazmışlar telefonu zaten 1250 tl'ye almışsınız dedi ben de biliyordum zaten böyle olacağını baya sinirlendim. notada bilinçsizce kullanımdan dolayı telefon hasar görmüş yazmışlar dalga geçer gibi arızaya da tuş takımı sorunu yazmışlar telefonun tuş takımı da varmış bu arada kullananların haberi olsun :D görevli adam bizim yapabileceğimiz bi şey yok abi bence tüketici haklarına gidin verdikleri fiyatı gördükleri zaman bile direk kazanırsınız dedi ben de öyle yapmaktan başka çarem kalmadı dedim çıktım geldim eve. evde telefonu 1 saat kadar şarja taktım kırmızı ışık yanıyordu ilkinde olduğu gibi flashtool indirmiştim bataryayı çıkarıp pc'ye taktım gördü telefonu ordan 4.3 orjinal yazılımı indirdim telefon açıldı sorunum çözüldü :D göndermeden öncede çok denedim ama yapamadım demek ki bi gidip gelmesi gerekiyormuş :D telefona dokunmamışlar bile iyi ki de dokunmamışlar çizik kırık gelecek diye baya tırsmıştım telefonda herhangi bi sıkıntı yok kullanıyorum şu an. ama sırf bu servisten dolayı kimseye sony tavsiye etmem, servis düzelmeden de bi daha sony telefon almam çok sevmeme rağmen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam telefon çok güzel çalışıyor malzeme kalitesi de iyi kamerası da. ben rom, root olaylarıyla uğraşmayı çok seviyorum bu telefona ne recovery var ne bi şey yoksa telefon yazan özelliklerin hepsini sunuyor. benim şikayet ettiğim şey servisi telefon kapandı açılmıyor servise yolladım 23 gündür telefonsuzum ve büyük ihtimal garanti dışına bırakacaklar bi sorun olursa o servise göndermeyin derim dünyanın en berbat en kötü servisi teleservis

root edip telefonu kitleyip kabahati sony e atmak olmaz değil mi, zaten telefon iyi diyorsunuz, önemli olan o..

hocam telefon iyi ama sorunumu çözmesi gerekmez mi? baktıklarına bile inanmıyorum telefona ki telefonun rootlu olup olmadığını anlamaları imkansız google'da aratın en çok şikayet edilen servis teleservis bi tane bile onarım yaptığını duymadım kafasına eserse değiştirir ama onarım sıfır. telefon özelliklerini bilerek alırsanız iyi ama 2012'nin sonunda çıkan nexus 4'le aynı özelliklere sahip nexus 4'ün ekran kalitesi çok daha iyi nexus'un tek kötü yanları ses kalitesi ve kamerası bizim telefonun daha üstün bi özelliği yok

bu nexus lar çok yi olsa lg kendi telefonlarını satamaz. f-p cihazları ama çok iyi değiller. gsmarena da ciddi incelemeler var. pil, konuşma süresi, stand by, gün ışında ekranın görünürlüğü(daylight contrast), hepsi zr den kötü.. çok mu kötü hayır %10-20 kötü.. nexus 5 e de çok gidip geldim ama sırf stand by dan dolayı eledim ve kasa az büyük geldi.
    tabi zevk, bütçe ve en önemlisi tercih meselesi, herkese seçimlerinden dolayı saygı duymak lazım, çünkü alabilecek olsak hepimiz en iyisini alırız. mesela ben 1800 tl yi gözden çıkarabilseydim, yeni z3 çıkacak ve onun küçüğü z3 compact.. z3 compact ı bekler alırdım, yada ekranı küçük olmasaydı şu anda z1 compact ı alırdım..

hocam telefona yazdığım gibi hiçbir şey demedim zaten benim tüm şikayetim servisiyle ilgili şimdi yazacaklarımı okuyunca siz de anlayacaksınız :D bugün mesaj geldi teknosa'dan telefonunuz mağazamıza ulaşmıştır gelip alabilirsiniz diye gittim eleman getirdi telefonu yanında bir de fatura tarzı not vardı işlemlerle ilgili adam gördü notları oha dedi ne oldu dedim 1380 tl onarım ücreti yazmışlar telefonu zaten 1250 tl'ye almışsınız dedi ben de biliyordum zaten böyle olacağını baya sinirlendim. notada bilinçsizce kullanımdan dolayı telefon hasar görmüş yazmışlar dalga geçer gibi arızaya da tuş takımı sorunu yazmışlar telefonun tuş takımı da varmış bu arada kullananların haberi olsun :D görevli adam bizim yapabileceğimiz bi şey yok abi bence tüketici haklarına gidin verdikleri fiyatı gördükleri zaman bile direk kazanırsınız dedi ben de öyle yapmaktan başka çarem kalmadı dedim çıktım geldim eve. evde telefonu 1 saat kadar şarja taktım kırmızı ışık yanıyordu ilkinde olduğu gibi flashtool indirmiştim bataryayı çıkarıp pc'ye taktım gördü telefonu ordan 4.3 orjinal yazılımı indirdim telefon açıldı sorunum çözüldü :D göndermeden öncede çok denedim ama yapamadım demek ki bi gidip gelmesi gerekiyormuş :D telefona dokunmamışlar bile iyi ki de dokunmamışlar çizik kırık gelecek diye baya tırsmıştım telefonda herhangi bi sıkıntı yok kullanıyorum şu an. ama sırf bu servisten dolayı kimseye sony tavsiye etmem, servis düzelmeden de bi daha sony telefon almam çok sevmeme rağmen.

geçmiş olsun diyelim. şimdi bu 1300 tl yi ödediniz mi? size 100 tl gibi bir fiyattan fazla masraf çıkaracaklarsa önceden tamir edelim mi diye haber verip onay almaları gerekmiyor mu? (nokia servisi öyle çalışıyor)bende telefonu 1150 ye aldım daha 3 gün önce..
    tüketici hakem heyeti işe el koyar bencede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 12 Ağustos 2014; 1:23:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun diyelim. şimdi bu 1300 tl yi ödediniz mi? size 100 tl gibi bir fiyattan fazla masraf çıkaracaklarsa önceden tamir edelim mi diye haber verip onay almaları gerekmiyor mu? bende telefonu 1150 ye aldım daha 3 gün önce..
    tüketici hakem heyeti işe el koyar bencede..

yok hocam öder miyim kim öder öyle bir fiyatı 1 tl dahi ödemem ben o servise eve geldim kendim hallettim telefonu brick olmuştu yazılım attım düzeldi :D benim yaptığımı koca servis yapamayıp üstüne telefon değerinin üstünde bir fiyat çekip bir de onarıyorlar bari yenisini gönderiyoruz deyin :D:D göndermeden önce yazılım atmayı denedim ama olmamıştı bi kaç kez uğraştım sonra hemen gönderdim servise keşke azcık daha uğraşsaydım gelince 2 dakikada hallettim

• Bu cıhazı bana xperia l +400 tl ye saatacak arkadaş varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Arkadaşlar ben de hafta sonu sony centerdan 1200'e aldım. O zamandan beri kurcalıyorum anlıcaz inşallah. Android 2.3'ten sonra değişik geldi

Ben sordum 1250 TL dedi, pazarlik mi yaptiniz acaba? Telefondan memnun musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Arkadaşlar ben de hafta sonu sony centerdan 1200'e aldım. O zamandan beri kurcalıyorum anlıcaz inşallah. Android 2.3'ten sonra değişik geldi

Ben sordum 1250 TL dedi, pazarlik mi yaptiniz acaba? Telefondan memnun musunuz?

Telefonda 1250 dedi aradığım bayi. İzmir bu arada. Pazarlık yaptırıp alırım diye gittim. Orda görevli 1200 dedi daha da inmedi. Öyle olunca aldım. Farklı şehirlerde araştırma yaptım ama telefonla arayıp sordum sony centerları kimisi 1200e bırakıyodu bi yer 1150ye bırakıyodu sanırsam onun dışında aynı hemen hemen fiyatlar ama ben alalı oldu 4 ay civarı fiyatları inmiş olması gerek bence. En kötü 1200e almaya çalışın derim.

Telefondan gayet memnunum. Bir sorunu yok. Şuan 4.3 versiyonunu kullanıyorum ama 4.4.2si indirilebilir. Bu yayınlanan versiyonda pil sorunu varmış çabuk bitiyormuş. Yabancı kaynaklar ağustos ayı içinde zr için 4.4.4 kitkat son sürümü gelecek diyorlar direk ona yükseltmeyi düşünüyorum. Su geçirmiyor denedim. Hiç takılma sorunu yok. Telefonu gün içerisinde çok kullanmıyorum o yüzden pil hakkında yorum pek yapamıcam ama çok kullanırsanız 1 günde biter bence. Sony'nin android için yaptığı güç tasarruf modu var onu açınca cpuda ve ekranda sanırım limitleme yapıyor ve dolayısıyla pil daha çok gidiyor ve takılma da olmuyor gene.

• Yok mu kit kat yükseltmesi yapan?
  • Z serisi için 4.4.4 Güncellemesi yakında gelebilir . 10.5.1.A.0.283 derleme numarasına sahip sürüm 4.4.4 güncellemesi PTCRB web sitesi tarafından onaylanmıştır . Aynı zamanda telstra da verilen bilgilere göre 22 Eylül de dağıtımını yapılacağını söylüyor. İlerleyen günlerde daha detaylı bilgiler ortaya çıkar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 26 Ağustos 2014; 1:33:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Z serisi için 4.4.4 Güncellemesi yakında gelebilir . 10.5.1.A.0.283 derleme numarasına sahip sürüm 4.4.4 güncellemesi PTCRB web sitesi tarafından onaylanmıştır . Aynı zamanda telstra da verilen bilgilere göre 22 Eylül de dağıtımını yapılacağını söylüyor. İlerleyen günlerde daha detaylı bilgiler ortaya çıkar .

Sağol bilgi için.

• kullanan arkadaşlara bir sorum olacak pil performansı tam olarak nasıl örneklerle açıklayabilir misiniz rica etsem
  • Xperia Z serisi için 4.4.4 güncellemesinin ekran görüntüsü yakalandı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Xperia Z serisi için 4.4.4 güncellemesinin ekran görüntüsü yakalandı .

4.4.2 ile gelen fazla pil kullanımı inşallah çözülmüştür
  • Herkes pil için burada yorum yapmış düzelir diye . Eylül de dağıtımı yapılacağı söyleniyor . Dağıtılsın o zaman anlaşılır .
  • kulaklık sesi ve hoparlor sesi Z1 den de iyi..
  • Arkadaşlar son güncellemeyle birlikte kameraya ar efekti, sociallife, timeshift gibi özellikler geldi mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

Arkadaşlar son güncellemeyle birlikte kameraya ar efekti, sociallife, timeshift gibi özellikler geldi mi acaba

daha 4.4.4 gelmedi
  • Arkadaslar iki sorum ben bu telefonu alma arifesindeyimde
    1 pil performansi nasil
    2 8gb hafiza sorun oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Arkadaslar iki sorum ben bu telefonu alma arifesindeyimde
    1 pil performansi nasil
    2 8gb hafiza sorun oluyor mu

pil performansı kullanıma göre değişir 8 gb hafızanın 4.6 gbsini kullanabiliyorsunuz yani resimler için sd kart gerekli
  • Bi sorum daha var mesela oyunlarin datalarini rootsuz hafiza kartina tasiyabiliyomuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Bi sorum daha var mesela oyunlarin datalarini rootsuz hafiza kartina tasiyabiliyomuyuz

Hayır

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.