Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sıfırlamayı yaptım ama işlemi yaparken şarj %5 filandı zaten yaptigim gibi sarja taktim bir sorun olmaz heralde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba beyler,

z1 compact da bulunan kronik kasa açıklığı, flash bleed, titreşim bozulması, kamera açılmama hataları gibi nedenlerden dolayı ZR ye yöneldim.

bu telefonla ilgili kronik problemler yaşayan pek yok gördüğüm kadarıyla. bir tek yeni güncellemede sıkıntı var gibi. sizin ekleyeceğiniz başka bir olumsuz şey var mı?

bir de, bildirim led 'i var mı telefonda? hiç bahsedilmemiş, gsmarena da da gözükmüyor, bazı farklı fotoğraflar var led ile ilgili, kafam karıştı?

teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

merhaba beyler,

z1 compact da bulunan kronik kasa açıklığı, flash bleed, titreşim bozulması, kamera açılmama hataları gibi nedenlerden dolayı ZR ye yöneldim.

bu telefonla ilgili kronik problemler yaşayan pek yok gördüğüm kadarıyla. bir tek yeni güncellemede sıkıntı var gibi. sizin ekleyeceğiniz başka bir olumsuz şey var mı?

bir de, bildirim led 'i var mı telefonda? hiç bahsedilmemiş, gsmarena da da gözükmüyor, bazı farklı fotoğraflar var led ile ilgili, kafam karıştı?

teşekkürler!

bildirim ledi var olumsuz yön olarak ön kamera
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

merhaba beyler,

teşekkürler!

sağolun, ekranın neresinde kalıyor bu led?

bakıyorum da bir tek teknosada var gibi telefon :/

• selam ! bu telefonu yaklaşık 4 buçuk aydırlı kullanıyorum 1250 ye almıştım 1200 e düşmüş yakın zamanda açıkçası telefon tatmin edici zaten z ile aynı özelliklere sahip ekran çözünürlüğü z den düşük olduğundan daha performanslı bile denebilir. aslında çok anlatılacak birşeyi yok telefon 1200 tl ye gayet harika Maderlash hocam sizin sorularınıza gelince evet yeni güncelleme biraz performansı ve pil süresini etkiledi onun dişinda benim zr de 2 küçük sorun oluştu başkalarında var mıdır bilemem. birincisi yere 3-4 kere düşürdüm telefonu aldığımdan beri ama arka kapak hafif gevşedi gibi hoparlörün ve kameranın üstüne bastırınca hafif gıcırdıyor.belkide sıcaklardan dolayı genleşmiştir orasını bilemiyorum. bir de telefonu kotun cebine koy çıkar koy çıkar alttaki resimdeki gibi kameranın yanındaki bombeler hafif mavileşti ha bu arada led ekranın altında ince bir şerit halinde onun dışında telefonun herşeyinden memnunum SonicTheHedgehog abimizin dediği gibi ön kamera da baya kötü ama belirtmek isterim telefon yaklaşık 1 buçuk sene önce çıktı yakında güncelleme desteğinin kesilmesinden korkuyorum
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    @Maderlash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 12 Eylül 2014; 12:32:08 >

• quote:

quote:

quote:

merhaba beyler,

teşekkürler!

Sanal tuşların altında galiba.

• quote:

quote:

quote:

merhaba beyler,

teşekkürler!

Sanal tuşların altında

• Cok tesekkur ederim beyler, telefonun sorunsuz ve saglam olmasi cok cezbetti beni. Boyutlarina alismak zaman alabilir ama abartili da degil sonuçta.

Sonylerde kullanılmayan uygulamaları devre disi bırakabiliyor muyuz, root vs. Gerektirmeden?

• 4.4.4 güncellemesi ZR için gelmiş ama benim telefona inmedi henüz. 4.3 çok güzeldi.

4.4.2'yi hiç beğenmedim. Şarj biraz hızlı gidiyor. Ayarlar menüsü hoşuma gitmedi. Fakat kilit ekranı ve kamera efekleri güzel oldu.

4.4.4 daha stabildir tahminim. İndirebilen olursa izlenimlerini paylaşsın.
  • 4.4.4 yapan izlenimlerini paylaşabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

hocam sıfırlamayı yaptım ama işlemi yaparken şarj %5 filandı zaten yaptigim gibi sarja taktim bir sorun olmaz heralde ?

zannetmiyorum..

YENİ FIRMWARE ÇIKMIŞ http://www.sonymobile.com/tr/software/phones/xperia-zr/

hala 4.3 kullanıyorsanız belki önce 280 kodlu güncellemeyi kurmak gerekebilir.. bu adımı atlayan var mı yoksa sırayla kuran var mı?
    pc companion la kurmayı denemek lazım.. yarın uğraşırım sanırım

Android sürümü: Google Android 4.4 (Kitkat)

En yeni kullanılabilir yazılım: 10.5.1.A.0.283

Yayınlama başladı: 2014-09-09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 14 Eylül 2014; 23:07:27 >

• Sarj icin dock sarj yuvası kullanan var mi beyler? Yurtdışı sitelerde var, oldukca kullanisliya benziyor. Turkiyede bulamadım malesef yardimci olacak var mi konu ile ilgili?

• iyi gübler ben bugün xperia zr beyaz aldım ama arka kapağının kulaklık girişi tarafında sanki yarım milimetrelik bi siyah açıklık var sizdede var mı bu geri gönderiyim mi veya sıkıntı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

iyi gübler ben bugün xperia zr beyaz aldım ama arka kapağının kulaklık girişi tarafında sanki yarım milimetrelik bi siyah açıklık var sizdede var mı bu geri gönderiyim mi veya sıkıntı olur mu

Bende de öyle

• Su cıhazı bana 750 tl ye satacak yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

Bana gelmedi hala
  • Bende 10.4.1.b.0.101 var bu 4.4.2 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Bende 10.4.1.b.0.101 var bu 4.4.2 mi

Sizin 4.3 galiba. Ayarlarda telefon hakkında kısmında yazar.
  • quote:

Sarj icin dock sarj yuvası kullanan var mi beyler? Yurtdışı sitelerde var, oldukca kullanisliya benziyor. Turkiyede bulamadım malesef yardimci olacak var mi konu ile ilgili?

ben aliexpress den aldım.. kullanıyorum çok memnunum.. dokungaçlarının yayı biraz sert, tel i geri yukarı itiyor ama şarj etmeme gibi bir durum olmadı. belki zamanla yumşar da.. mevcut şarj adaptörünü dock a takıyorunuz şarj ediyor. birde yedek pil şarj yuvası var..
    sony de orjinal dock 90 civarı ama yok.. ben 25 tl ye aldım..
    dez avantajı flip coverlı kılıfla şarj edemezsiniz.. ama flip cover ı tel arka kapağa montajlı olansa, geriye katlayıp şarj edilir diye yazıyor. çünkü arkasında daha fazla kalınlık için yer var ama yanlarda yok. tel in içine oturduğu flip coverlarda kullanılamaz..
    ben birde deri cüzdan aldım.. flip cover kullanmıyorum.. cüzdanın derisi 1. sınıf ama içteki kart koyma yerlerinin sınırı düzensiz, 2 kart normal ama diğer ikisi gömülüyor..

http://www.aliexpress.com/item/Data-Sync-USB-charging-docking-Desktop-Cradle-Mount-Battery-Charger-Dock-Station-for-Sony-Xperia-ZR/1365142159.html

http://www.mobilcadde.com/universal-l-cuzdanli-yan-kapakli-siyah-deri-kilif-3387

buradan 19 tl ye microsinic film aldım 3 tane balon yaptı.. birde bunu aldım.. kullanıyorum sorun yok.. ama az eğilmişti paket daha fazla katlansa ürüne zarar gelirdi. riske girerseniz tavsiye ederim

http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Brand-Nillkin-Anti-fingerprint-screen-protector-come-with-retail-package-for-SONY-Xperia-ZR-M36h/1074095653.html?s=p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 16 Eylül 2014; 19:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

Bana gelmedi hala

valla bende hala 4.3 kullanıyorum. tel de sistem güncellemesi var diyor, ama sorunlu 4.4 görünüyor. önce sorunlu 280 i yüklesem, sonradan 283 var yükleyin demezse, sorunlu 280 le kullanmak istemiyorum

sizdeki durum ne.. siz 280 e güncellediğiniz halde mi 283 ü vermiyor.. yoksa benim gibi 101 de misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 16 Eylül 2014; 19:08:50 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.