Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enis_furkan

Bende 10.4.1.b.0.101 var bu 4.4.2 mi

4.3.. son zamanlarda satılanlar bu şekilde çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

Android sürümü: Google Android 4.4 (Kitkat)

En yeni kullanılabilir yazılım: 10.5.1.A.0.283

Yayınlama başladı: 2014-09-09

Bana gelmedi hala

valla bende hala 4.3 kullanıyorum. tel de sistem güncellemesi var diyor, ama sorunlu 4.4 görünüyor. önce sorunlu 280 i yüklesem, sonradan 283 var yükleyin demezse, sorunlu 280 le kullanmak istemiyorum

sizdeki durum ne.. siz 280 e güncellediğiniz halde mi 283 ü vermiyor.. yoksa benim gibi 101 de misiniz

Kardeş ben şu an sorunsuz kullanıyorum 280'i. Hatta boş ram miktarım yükseldi 280'e geçince. Yalnız tel eskisi kadar performanslı değil sanki. Belki bana öyle geldi bilmiyorum. Biraz hantallık var gibi hafiften. 4.3'ten 4.4'e geçince sanki şarjı daha hızlı gidiyor gibi gelmişti ama şu an ondan da emin değilim. Şarj gayet iyi yetiyor bana oyun oynamazsam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

Sarj icin dock sarj yuvası kullanan var mi beyler? Yurtdışı sitelerde var, oldukca kullanisliya benziyor. Turkiyede bulamadım malesef yardimci olacak var mi konu ile ilgili?

ben aliexpress den aldım.. kullanıyorum çok memnunum.. dokungaçlarının yayı biraz sert, tel i geri yukarı itiyor ama şarj etmeme gibi bir durum olmadı. belki zamanla yumşar da.. mevcut şarj adaptörünü dock a takıyorunuz şarj ediyor. birde yedek pil şarj yuvası var..
    sony de orjinal dock 90 civarı ama yok.. ben 25 tl ye aldım..
    dez avantajı flip coverlı kılıfla şarj edemezsiniz.. ama flip cover ı tel arka kapağa montajlı olansa, geriye katlayıp şarj edilir diye yazıyor. çünkü arkasında daha fazla kalınlık için yer var ama yanlarda yok. tel in içine oturduğu flip coverlarda kullanılamaz..
    ben birde deri cüzdan aldım.. flip cover kullanmıyorum.. cüzdanın derisi 1. sınıf ama içteki kart koyma yerlerinin sınırı düzensiz, 2 kart normal ama diğer ikisi gömülüyor..

http://www.aliexpress.com/item/Data-Sync-USB-charging-docking-Desktop-Cradle-Mount-Battery-Charger-Dock-Station-for-Sony-Xperia-ZR/1365142159.html

http://www.mobilcadde.com/universal-l-cuzdanli-yan-kapakli-siyah-deri-kilif-3387

buradan 19 tl ye microsinic film aldım 3 tane balon yaptı.. birde bunu aldım.. kullanıyorum sorun yok.. ama az eğilmişti paket daha fazla katlansa ürüne zarar gelirdi. riske girerseniz tavsiye ederim

http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Brand-Nillkin-Anti-fingerprint-screen-protector-come-with-retail-package-for-SONY-Xperia-ZR-M36h/1074095653.html?s=p

Ben de daha dun aldım telefonu, yavas yavas alısıyorum. Ilk baslarda kılıf kullanırım ama hevesım gecerse cıplak kullanmaya devam ederım :)

Bakalım ben de ebay den bır tane seçtim dock, yakın zamanda ılgılenebılırsem alıcam.

Bir de su klavyedekı " ı " harfı yerine i harfı olayını yapmayı cozemedım. Basitleştirilmiş türkçe klavye kullanıyorum, orda i yerıne ı koymuslar :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir de su klavyedekı " ı " harfı yerine i harfı olayını yapmayı cozemedım. Basitleştirilmiş türkçe klavye kullanıyorum, orda i yerıne ı koymuslar :(

basit klavye derken ???

tel ile gelen xperia klavye de q klavye gibi orta üstte ı , en sağ da i var.. eğer tuşlar ufak geliyorsa tel i yan döndür yazarken, klavye tuşları genişliyor, daha rahat yazmak için..
  • Beyler benim telefonum 4.3 4.4.2 ye yükseltiyor mi iyi ni 4.4.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

basit klavye derken ???

tel ile gelen xperia klavye de q klavye gibi orta üstte ı , en sağ da i var.. eğer tuşlar ufak geliyorsa tel i yan döndür yazarken, klavye tuşları genişliyor, daha rahat yazmak için..

Klavye ayarlarında dılı sectıkten sonra sag ust kosede klavye sımgesı var. Bu sımgeye basınca Türkçe Q, F ve türkçe basitleştirilmiş cıkıyor.

Basitleştirilmiş olunca dıger telefonlardakı gibi klavye çıkıyor. Burada i yerıne ı çıkıyor :)

• quote:

quote:

quote:

basit klavye derken ???

Klavye ayarlarında dılı sectıkten sonra sag ust kosede klavye sımgesı var. Bu sımgeye basınca Türkçe Q, F ve türkçe basitleştirilmiş cıkıyor.

Basitleştirilmiş olunca dıger telefonlardakı gibi klavye çıkıyor. Burada i yerıne ı çıkıyor :)

bilgi için tşk.. basit klavye daha zor. türkçe karakter için sürekli basılı tutup üstten i seçmek, ğ seçmek lazım.. bence standart q klavye iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

basit klavye derken ???

bilgi için tşk.. basit klavye daha zor. türkçe karakter için sürekli basılı tutup üstten i seçmek, ğ seçmek lazım.. bence standart q klavye iyi

Bendekı eskı telefonumdan kalma bır alıskanlık. S4mını kullanıyordum, xperıa klavyesı zor geldi basta, sonra kurcalarken basıtlestırılmısı buldum. Eskı kullandığım duzenın aynısı. Cok daha hızlı yazabılıyorum sımdı ama ı / i karmasası oluyor böylede...

• Arkadaslar ekran koruyucu fılm kullanan ve ekrana duzgunce oturan bır tane tavsıye edebilir mısınız lutfen?

• quote:

Arkadaslar ekran koruyucu fılm kullanan ve ekrana duzgunce oturan bır tane tavsıye edebilir mısınız lutfen?

yukarıda yazmıştım çin den aldım diye..ama 20-40 gün beklemek lazım..

en kolay takılanı sulu takılan modeller; bulabilirseniz, ben ararken yoktu 1 ay önce..
    bir çay tabağına su koyup 1 damla bulaşık det ilave edip hafif köpürtüyorsunuz. biraz köpükler gidince, cama gelecek yüzeyi parmağınızla bolca ıslatıp cama seriyorsunuz.. sağa-sola gezdirip kaydırarak tam yerine oturunca, kalan suları kartla dışarı atıyorsunuz. yapıştı mı çıkmak bilmiyor. bu yöntemi hatalı yapıştırdığınız klasik koruyucular içinde uygulayabilirsiniz. ben zr ye yapmıştım çin dekini almadan önce..altına toz kaçırınca çıkmak bilmemişti, yıkayıp bu yöntemi denemiştim :)
    fiyatları genelde 25-40 tl arası oluyor. eşimin lumia 620 sinde kullanmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 17 Eylül 2014; 22:47:24 >

• quote:

quote:

Arkadaslar ekran koruyucu fılm kullanan ve ekrana duzgunce oturan bır tane tavsıye edebilir mısınız lutfen?

yukarıda yazmıştım çin den aldım diye..ama 20-40 gün beklemek lazım..

en kolay takılanı sulu takılan modeller; bulabilirseniz, ben ararken yoktu 1 ay önce..
    bir çay tabağına su koyup 1 damla bulaşık det ilave edip hafif köpürtüyorsunuz. biraz köpükler gidince, cama gelecek yüzeyi parmağınızla bolca ıslatıp cama seriyorsunuz.. sağa-sola gezdirip kaydırarak tam yerine oturunca, kalan suları kartla dışarı atıyorsunuz. yapıştı mı çıkmak bilmiyor. bu yöntemi hatalı yapıştırdığınız klasik koruyucular içinde uygulayabilirsiniz. ben zr ye yapmıştım çin dekini almadan önce..altına toz kaçırınca çıkmak bilmemişti, yıkayıp bu yöntemi denemiştim :)
    fiyatları genelde 25-40 tl arası oluyor. eşimin lumia 620 sinde kullanmıştım..

Gitti gıdıyorda gordum bırkac tane, sızın anlattıgınızdan daha basıt olan klasık fılmlerden denerim dıyorum. Bu arada sımdılık dock standdan vazgectım cunku kılıf aldım kapaklı olanlardan, sarj yuvasına sığmaz bu sekılde.

• enis_furkan kullanıcısına yanıt
    enis furkan

PC'ye ''sony pc companion'' programını kurup oradan sistem güncellemelerini indirip yapıyorsun. O program seni yönlendirip kendi indirip kuruyor zaten telefona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 18 Eylül 2014; 22:12:33 >
  • quote:

enis furkan

PC'ye ''sony pc companion'' programını kurup oradan sistem güncellemelerini indirip yapıyorsun. O program seni yönlendirip kendi indirip kuruyor zaten telefona.

companion 283 ü kurdu mu
  • quote:

quote:

enis furkan

companion 283 ü kurdu mu

Yok birader adam 4.4.2'yi sormuş. :)

Her gün deniyorum 4.4.4 için hareket yok.
  • quote:

quote:

quote:

enis furkan

companion 283 ü kurdu mu

Yok birader adam 4.4.2'yi sormuş. :)

Her gün deniyorum 4.4.4 için hareket yok.

283, 4.4.4 mü, 4.4.2 nin şikayetlerinin giderilmiş hali mi?
    yukarıda arkadaşlar sanki 4.4.2 deki sorunu sony ninde kabul ettiğini ve düzeltme sürümü olarak 283 ün yayınlanacağının onaylandığını yazmışlardı da..

• 283 4.4.4 oluyor.Evet tüm sorunların giderilmiş hali.
  • Arkadaşlar Android L için ne düşünüyorsunuz?
    NeXuS 4 ve NeXuS 7 2013 te Xperia Z ZR ve ZL deki işlemci var. Android L nin Kaynak kodu zaten çıkıcak.
    Nexus 4 ise Nexus 7 2013 te aynı işlemci olmasından dolayı faydalanacak. Bizde de Android L olarak kaynak kodu sıkıntımız yok.

Tek kalan :SONY: nin Android L verip vermiyeceği ki SONY bence kaynak kodu varsa büyük ihtimalle verir diye düşünüyorum.

Sizler Ne Düşünüyorsunuz?

Edit: Anlam Bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome666 -- 19 Eylül 2014; 17:18:37 >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    4.4.4 çıkınca bilgilendirebilirmisin? Bende Hergün deniyorum. Yakında batarya şarj tutmayacak.
  • Bence kitkattan sonra gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony nin güncellemeleri ülkelere göre onayının yayımlandığı bir resmi sitesi yok mu..
    nokia nın var mesela, her ülke ve telefon için gösterir.

türkçe sitende bile 283 var diyeceksin, telefon almayacak. olacak iş mi?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.