Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 02an1907

Telefonu geçen hafta almıştım sony center dan, kutudan çıkan şarj aleti (output 850 mah) bozuk çıktı, ertesi gün şarj cihazını götürdüm output 1500 mah lık yeni bir tane verdiler. güzelce şarj ettim telefonu, ertesi gün bu sefer telefon %9 şarjı varken stamnia modu açık halde bırakıp uyudum 1 saat sonra kalktığımda kapalıydı(şaşırdım 1 saatte %9 nasıl biter diye) neyse gittim şarj a taktım led ışığı bir kere yanıp söndü ve şarj olmadı, bütün kombinasyonları denememe rağmen telefonda açılmadı. Bayram olduğu için sony center da kapalıydı çarşamba götürdüm telefonu her şeyi anlattım dedim ben bu telefondan kıllandım artık önce şarj aleti sonra telefon bozuldu yenisini istedim, cuma günü yani bugün alacağım inşallah. Bu telefonu çok istedim herhalde o yüzden başıma geldi bütün bunlar 1 sene bekledim ama bi türlü kavuşamadım Size sorum sizdeki orjinal şarj aleti kaç amper acaba sonradan verdikleri 1500 lük mü bozdu telefonu merak ettim? Bir de sony ci bana xperia z yi gösterdi istersen bunu da alabilirsin dedi (150 tl farkı var) yok dedim sizce iyi mi yaptım
    aldığınız telefonda hangi sürüm yüklü.. xxx.230 yüklü ise pili bitirebilir.. önceki mesajları okuyabilirsiniz.
    ben telefonu aldığımda 40 mıydı 75 mb lık mı ne bir güncelleme yaptı.. sonra 275 mb lık 4.4.2 sürümünü buldu -xxx.230-ama bu sürüm sorunlu olduğu için kurmadım..
    şu anda 4.3 xxx.101 sürümü ile çalışıyor.. bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 11 Ekim 2014; 0:09:08 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Yarın telefonu alınca kontrol ederim teşekkürler
  • Aşağıda her iki şarjıda gösterdim bana 1500mah lık şarj çıktı 850lilik ise annemin şarjı ben iki şarjıda kullandım telefonda bir sorun olmadı inşallah olmaz
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Bloodred Ridin Hood -- 11 Ekim 2014; 9:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

Aşağıda her iki şarjıda gösterdim bana 1500mah lık şarj çıktı 850lilik ise annemin şarjı ben iki şarjıda kullandım telefonda bir sorun olmadı inşallah olmaz

mah değil mA dır yani mili amper.. 1500 ma = 1.5 amper..
    sorun olmaz.. biri diğerine göre daha yavaş şarj eder. ama optimum performans için üretici tavsiye önemlidir..
    eskiden micro usb yaygın değilken tel kılavuzlarında yazardı.. şarj cihazı 2 saatte şarj ederse usb den 3 saat diye. çünkü o zamanlar volt ve amper yüksekti. şimdi usb yaygınlaşınca tüm şarj cihazları usb çıkışı olan 5 volt tur.
    amper de şarjı hızlandırır.. çok yüksek ve çabuk şarjda pili çabuk öldürür.. 2-3 saat arası şarj pl için yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 12 Ekim 2014; 11:00:37 >
  • Kutudan 1500lik çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

quote:

quote:

Bir de su klavyedekı " ı " harfı yerine i harfı olayını yapmayı cozemedım. Basitleştirilmiş türkçe klavye kullanıyorum, orda i yerıne ı koymuslar :(

basit klavye derken ???

tel ile gelen xperia klavye de q klavye gibi orta üstte ı , en sağ da i var.. eğer tuşlar ufak geliyorsa tel i yan döndür yazarken, klavye tuşları genişliyor, daha rahat yazmak için..

Klavye ayarlarında dılı sectıkten sonra sag ust kosede klavye sımgesı var. Bu sımgeye basınca Türkçe Q, F ve türkçe basitleştirilmiş cıkıyor.

Basitleştirilmiş olunca dıger telefonlardakı gibi klavye çıkıyor. Burada i yerıne ı çıkıyor :)

bilgi için tşk.. basit klavye daha zor. türkçe karakter için sürekli basılı tutup üstten i seçmek, ğ seçmek lazım.. bence standart q klavye iyi

Bendekı eskı telefonumdan kalma bır alıskanlık. S4mını kullanıyordum, xperıa klavyesı zor geldi basta, sonra kurcalarken basıtlestırılmısı buldum. Eskı kullandığım duzenın aynısı. Cok daha hızlı yazabılıyorum sımdı ama ı / i karmasası oluyor böylede...

Hocam S4 Mini ile ZR arasında ne gibi farklar var? Bir uçurum var mı arada sence ?
    ZR'nin ön kamerası, TFT ekranı sıkıntı yaratıyor diye okudum. Aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsak performans açısından ZR'yi karşılayabilir mi sence ?

Bence arada cok buyuk farklar yok. zr nın ekranı daha ıyı geldi bana, muhtemelen yuksek ppı degerınden. Bildirim led ı cok guzel ve kullanıslı. Kamerada s4mını sankı daha performanslı. Ama pıl, ınternet, oyun, uı, genel performans ve stabılıte olarak zr derım. Boyutta ve incelikte s4mını avantajlı. Zr daha saglam bır yapısı var sankı. Bunlar benım gorduklerım, yınede gözünüzle gormeden, kullanmadan secım yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 12 Ekim 2014; 13:05:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de su klavyedekı " ı " harfı yerine i harfı olayını yapmayı cozemedım. Basitleştirilmiş türkçe klavye kullanıyorum, orda i yerıne ı koymuslar :(

basit klavye derken ???

tel ile gelen xperia klavye de q klavye gibi orta üstte ı , en sağ da i var.. eğer tuşlar ufak geliyorsa tel i yan döndür yazarken, klavye tuşları genişliyor, daha rahat yazmak için..

Klavye ayarlarında dılı sectıkten sonra sag ust kosede klavye sımgesı var. Bu sımgeye basınca Türkçe Q, F ve türkçe basitleştirilmiş cıkıyor.

Basitleştirilmiş olunca dıger telefonlardakı gibi klavye çıkıyor. Burada i yerıne ı çıkıyor :)

bilgi için tşk.. basit klavye daha zor. türkçe karakter için sürekli basılı tutup üstten i seçmek, ğ seçmek lazım.. bence standart q klavye iyi

Bendekı eskı telefonumdan kalma bır alıskanlık. S4mını kullanıyordum, xperıa klavyesı zor geldi basta, sonra kurcalarken basıtlestırılmısı buldum. Eskı kullandığım duzenın aynısı. Cok daha hızlı yazabılıyorum sımdı ama ı / i karmasası oluyor böylede...

Hocam S4 Mini ile ZR arasında ne gibi farklar var? Bir uçurum var mı arada sence ?
    ZR'nin ön kamerası, TFT ekranı sıkıntı yaratıyor diye okudum. Aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsak performans açısından ZR'yi karşılayabilir mi sence ?

Bence arada cok buyuk farklar yok. zr nın ekranı daha ıyı geldi bana, muhtemelen yuksek ppı degerınden. Bildirim led ı cok guzel ve kullanıslı. Kamerada s4mını sankı daha performanslı. Ama pıl, ınternet, oyun, uı, genel performans ve stabılıte olarak zr derım. Boyutta ve incelikte s4mını avantajlı. Zr daha saglam bır yapısı var sankı. Bunlar benım gorduklerım, yınede gözünüzle gormeden, kullanmadan secım yapmayın.

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

basit klavye derken ???

Teşekkürler.

Rica.ederim, bu arada s4 mini den sony ye gecme sebebımı yazmayı unutmusum,

Cok dıkkatlı ve ozenlı kullanmama rağmen 2 seferdır telefonun camı kırıldı. Bırısınde ahsap yuzeye dustu, ıkıncısınde uzerıne bir karış yukseklıkten parfum sısesı dustu :) belki şanssızlık, belki malzeme, belki tasarım, orasını tam bılemıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefondan bulunabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon ulaştı elime sonunda, herşey normal şarj aleti normal 1500 amper çıkışlı ufak güncellemeler falan var onları yapıyorum. Şimdi ekran koruyucu ve dock almam lazım önerdiğiniz site vs. yer var mı

• quote:

Arkadaşlar telefon ulaştı elime sonunda, herşey normal şarj aleti normal 1500 amper çıkışlı ufak güncellemeler falan var onları yapıyorum. Şimdi ekran koruyucu ve dock almam lazım önerdiğiniz site vs. yer var mı

Ekran koruyucu ıcın gıttıgıdıyor a bakabilirsınız. Orada ekran koruyucu hedıyelı kılıflar oluyor.

Dock ıcınse mecburen yurt dısı alısverıs yapmanız lazım. Türkiye de satısı yok. Ben almayı düşünüyordum ama kılıflı halıyle dock a sıgmayacagından vazgectım.

• ekran koruyucu bir şekilde halledilir sanırım da, dock sıkıntı olacak
  • quote:

ekran koruyucu bir şekilde halledilir sanırım da, dock sıkıntı olacak

hocam ben dock ıcın bir arkadastan rıca ettım ıngılızce bılen ve yurt dısından alısverıs yapmayı bıen ebaydan satıslar var ben aldım 15 gunde elıme ulastı 10dolar fıyatı vardı sımdı kullanıyorum 5 ay oldu sıkıntı yok on numara
  • quote:

ekran koruyucu bir şekilde halledilir sanırım da, dock sıkıntı olacak

Ben ebay den bakmıştım, hem orıjınal hem de yan sanayıler var. Yan sanayıler 9-10 dolara kadar var.

Bu arada hayırlı olsun telefonunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 15 Ekim 2014; 13:20:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, aslında sony center a dock getirtme şansımız var mı diye soracaktım. Yan sanayide sorun olmuyor yazdığınıza göre, peki (output)amper değeri orijinal dock ile aynı mı?
  • quote:

Teşekkürler, aslında sony center a dock getirtme şansımız var mı diye soracaktım. Yan sanayide sorun olmuyor yazdığınıza göre, peki (output)amper değeri orijinal dock ile aynı mı?

Hocam urun amper degerı fılan yok resmını cekıp sıze koyarım akşam orjınal sarj aletını kullanıyorsunuz bu sadece sarj kapagı acılmadan sarj olsun dıye yapılan aparat sarj aletı kablosu sızın elınızde olan orjınal ürünler
  • hamza06018 H kullanıcısına yanıt
    Tm hocam jeton şimdi düştü, ben kablo ve adaptör dock ile geliyor sandım
  • Orjınalıne baktıgınızda, insan o fıyata adaptoru vs ıle bırlıkte gelıyor sanıyor degıl mı :)

• 4.4.4 güncellemesi nooldu ya gelicek diyolardı ses yok :S

almayı dusunenler 2 ay oldu alalı gayet güzel bi telefon düşme konsunda cidden dayanıklı 4-5 defa yüzüstü düştü kılıfsız ve çizilme dahi yaşamadım samsung ekranı olsaydı emınım coktan catlamıstı su gecirmezligi anca evde kabın içinde deneyebildim sıkıntı olmadı ön kamerası cidden kötü selfie için hiç almayın ama geri kalan her şey için parasının hakkını veriyor Z serisi candır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 15 Ekim 2014; 19:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

4.4.4 güncellemesi nooldu ya gelicek diyolardı ses yok :S

almayı dusunenler 2 ay oldu alalı gayet güzel bi telefon düşme konsunda cidden dayanıklı 4-5 defa yüzüstü düştü kılıfsız ve çizilme dahi yaşamadım samsung ekranı olsaydı emınım coktan catlamıstı su gecirmezligi anca evde kabın içinde deneyebildim sıkıntı olmadı ön kamerası cidden kötü selfie için hiç almayın ama geri kalan her şey için parasının hakkını veriyor Z serisi candır :D

Dediklerine kesinlikle katılıyorum bende mayıs ayından beri kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.