Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yüksel75

Bu telefondan bulunabiliyor mu?

Teknosa'da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

Orjınalıne baktıgınızda, insan o fıyata adaptoru vs ıle bırlıkte gelıyor sanıyor degıl mı :)

Ürünün resimleri
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza06018 H kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar için teşekkürler orijinalden tek farkı sanırım orijinalin daha estetik olması
  • Bu dock unıtesıne sılıkon kılıfla sığıyor olabilir mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

Bu dock unıtesıne sılıkon kılıfla sığıyor olabilir mi acaba?

Yok hocam sıgmıyor sılıkon kılıfı cıkarım oyle takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Fotoğraflar için teşekkürler orijinalden tek farkı sanırım orijinalin daha estetik olması

aynısı bende de var. çok memnunum..
    buradan alabilirsiniz:

http://www.aliexpress.com/item/Data-Sync-USB-charging-docking-Desktop-Cradle-Mount-Battery-Charger-Dock-Station-for-Sony-Xperia-ZR/1365142159.html

buradaki cam filmleri çok ince, 19 tl ye aldım, uygularken 2 yerde deformasyon oldu ve düzelmedi. söktüm çinden nillkin marka aldım..

http://www.aliexpress.com/item/Genuine-Brand-Nillkin-Anti-fingerprint-screen-protector-come-with-retail-package-for-SONY-Xperia-ZR-M36h/1074095653.html?s=p

aynı anda bir şipariş daha verdim, ne olur ne olmaz diye, diğerinin paketi eğik geldi.. iyi ki 2 farklı yerden sipariş vermişim.. zarf içine sert kartonda koymalılar.

bunuda siraiş verebilirsin.. http://www.aliexpress.com/item/For-SONY-XPERIA-ZR-M36h-L36iUltra-Clear-LCD-screen-protector-Transparent-Protective-Phone-Film-Wholesale/1716319508.html

zırt pırt çıkarmayım diye cüzdanlı kılıf aldım, içinden çıkarıp şarja koyuyorum. mobilcaddehttp://www.mobilcadde.com/universal-l-cuzdanli-yan-kapakli-siyah-deri-kilif-3387
    çok kaliteli derisi var. 4 kartlık yeri var, yan içerde cepler ve cüzdan gibi büyük hazneside var. kartlık yerde birinde dizayn hatası var 1 kart komple gömülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 16 Ekim 2014; 18:49:58 >

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Sanırım bende bu ürünlerden alıcam, teşekkürler siteler için
  • system6666 S kullanıcısına yanıt
    850 den verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome666

Android L gelicekmiş tüm z ailesine. Hadi hayırlısı
    Kaynak http://blogs.sonymobile.com/2014/10/16/were-bringing-android-5-0-lollipop-to-the-entire-xperia-z-series/

Önce bir 4.4.4 gelsinde

• handsome666 H kullanıcısına yanıt
    Güzel haber
  • az önce yukarıdaki blog sayfasına gidip sony i tweeter da takipçi olup tweeet ledim bakalım, ne zaman gelecek 4.4.4 türkiye ye diye - zr için
  • zr türkiye için 4.4.4 cıkmadımı daha benım nordıc rom ılk 4.4.4 gelenlerden oldum 09.09.2014 cıktıgından bu yana kullanıyorum
  • Arkadaşımda z var ve yaklaşık 3-4hafta önce 4.4.4 almıştı.şarj sorunu kısmen azalmış ve ayarlar menüsündeki kasma gitmişti kısacası 4.4.2 den sonra biraz canlanmıştı.bize de bi gelseydi

• Sony türkiye ye maıl atan var mı 4.4.4 ıcın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Arkadaşımda z var ve yaklaşık 3-4hafta önce 4.4.4 almıştı.şarj sorunu kısmen azalmış ve ayarlar menüsündeki kasma gitmişti kısacası 4.4.2 den sonra biraz canlanmıştı.bize de bi gelseydi

İşte güzel haber bunlar dışında farklılık varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

Arkadaşımda z var ve yaklaşık 3-4hafta önce 4.4.4 almıştı.şarj sorunu kısmen azalmış ve ayarlar menüsündeki kasma gitmişti kısacası 4.4.2 den sonra biraz canlanmıştı.bize de bi gelseydi

Benim gözüme başka detay çarpmamıştı sonuçta benim değildi çok inceleyemedim.illaki başka iyi ve kötü yanları vardır diye düşünüyorum sonuçta sürüm numarası değişiyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

Benim gözüme başka detay çarpmamıştı sonuçta benim değildi çok inceleyemedim.illaki başka iyi ve kötü yanları vardır diye düşünüyorum sonuçta sürüm numarası değişiyor :)

Teşekkürler

• Arkadaşlar birkaç defa Sony Türkiye'yi aradım, belki güncellemeyle ilgili bilgi alabilirim diye ancak telefonu açan olmuyor, daha önce ulaşıp konuşabilen var mı acaba? Kabak tadı verdi bu güncelleme olayı iyice.
  • 4.4.4 un bizim telefonlara katacağı güzel birşey var mı beyler? Ben hala 4.4.2 güncellemesi yapmadım sorunlu olduğu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.