Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdmrx

quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Banada gelmedi pc den de baktım yok abi anlamadım :S

sizde şu anda 4.4.2 yüklümü, eğer 4.3 yüklüyse birini yüklemeden diğerini kurmaz sanırım. sıra takibi ister
    nasıl olsa sony android L yi tüm z ailesine vereceğiz dedi. o zamana kadar beklerim.. haziran 2015 i bulabilir :)

Açıkcası zr nin android 5.0 da kasmasından korkmuyor değilim.ama kasabileceği kadar hızlanabilir de.çünkü dalvik sanal makinesi bırakılacakmış 5.0 da.zaten 5.0 muhtemelen son güncellemesi olur zr nin 18 ayını dolduracağı için.
  • arkadaşlar zr için 4.4.4 güncelleme ne zaman gelecek?
  • 4.4.4 eylül ayında yayınlandı ama Sony Türkiye çok yoğun heralde bize hala güncelleme gelmedi, 2014 bitmeden alamicaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony türkiye çok ilgisiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

quote:

sizde şu anda 4.4.2 yüklümü, eğer 4.3 yüklüyse birini yüklemeden diğerini kurmaz sanırım. sıra takibi ister
    nasıl olsa sony android L yi tüm z ailesine vereceğiz dedi. o zamana kadar beklerim.. haziran 2015 i bulabilir :)

Açıkcası zr nin android 5.0 da kasmasından korkmuyor değilim.ama kasabileceği kadar hızlanabilir de.çünkü dalvik sanal makinesi bırakılacakmış 5.0 da.zaten 5.0 muhtemelen son güncellemesi olur zr nin 18 ayını dolduracağı için.

Bence 4.4.4 de kronik pil, kamera, vs sıkıntıları olmasın yeter. 5 olmasa da olur, halimize sukrederız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

quote:

Kasıcağını düşünmüyorum çünkü ana sürüm kararlı ve stabil.
    Şu anki Chrome ve Google play store android l kararlılıklarının bi kısmını taşıyo ne kadar hızlı olduğunu görmüşsündür.
    Ki bizim hala kitkat sürümümüz kararlı ve stabil olmadığı halde chrome play store çok az arada kasıyor.

• Arkadaşlar arkadaşın z sini incelerken bi 4.4.4ün bir detayı daha çarptı gözüme:kamera aşırı netleşmişti inşallah bizimkide öyle olur

• inşallah
  • Ön kamera şaka gibi ya oraya 2 MP koyamamislar gm elite de bile 8 MP

• arkadaslar sıze bı sorum olacak yenı fark ettım coklu sms gonderırken ( 50 kısı ) mesaj 2 veya 3 sms kapladıgında hata vermeye baslıyor gondermıyor
    gondermek ıcın herkeze tek tek gondermek gerekıyor sonra 1 sms bıle gondersenız hata verıyor bılgınız varmı nasıl duzeltılır yoksa format atacagım
  • Arkadaşlar son güncelleme için Sony den aldığım cevabı sizinle paylaşmak istedim, benim hattım vodafone, diğer hatları kullanıp, güncelleme alan var mı acaba?

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Öncelikle elektronik postanıza geç yanıt verdiğimiz için özür dileriz.

Sorununuzla ilgili olarak, sizi bilgilendirmek isteriz ki Sony Xperia™ ZR model telefonlarımız için mevcut edinilebilir en son yazılım, Google Android 4.4 (Kitkat) - derleme numarası 10.5.1.A.0.283.
    Cep telefonunuzun mevcut yazılım bilgisini, uygulamlar menüsünden Ayarlar>Telefon Hakkında> Derleme numarası bölümünden kontrol edebilirsiniz. Android ve Sistem güncellemeleri coğrafik konum ve GSM operatör kaynaklı farklı zamanlarda kullanıma sunulabilir. En son yazılım güncellemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi içinhttp://www.sonymobile.com/tr/software/phones/xperia-zr/ ziyaret edebilirsiniz.

Güncellemeler, yeni hata düzeltmeleri ve performans, hız ve işlevsellik geliştirmeyi sağlamanın ücretsiz yoludur. Yazılım güncellemeleri, genel olarak tutarlılığı daha iyi bir hale getirir ve cihazlarımızın sunduğu kullanıcı deneyimini geliştirir. Güncellemenin cihazınızda ne yaptığını her zaman doğrudan fark edemeyebilirsiniz, ancak yeni yazılım ileride oluşabilecek sorunları engelleyebilir.

• Jharia J kullanıcısına yanıt
    turkcell kullanıyorum hala güncelleme almadım gelen cevap kopyala yapıştır gene geçiştirmişler
  • Jharia J kullanıcısına yanıt
    Herkese aynı cevap kardeşim oyaliyolar

• Ben de güncelleme bilgisi için mail attım. Benden imei numarası isteyen bir cevap geldi. Belki de hiç güncelleme vermeyecekler diye düşünüyorum.
  • freqX kullanıcısına yanıt
    tüm z serisine 5.0 gelicek dediler bi kere kacarı yok alıcaz o güncellemeleri söke söke :D
  • arkadaşlar kimsenin oyaladığı falan yok bana 1,5 ay önce gelen güncelleme size nasıl gelmiyor hala anlayamadım. xda'dan orjinal rom yüklemeyi deneyin bence yeni güncellemenin şarj süresi falan çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

arkadaşlar kimsenin oyaladığı falan yok bana 1,5 ay önce gelen güncelleme size nasıl gelmiyor hala anlayamadım. xda'dan orjinal rom yüklemeyi deneyin bence yeni güncellemenin şarj süresi falan çok iyi.

Ülkeden ülkeye değişiyor sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

arkadaşlar kimsenin oyaladığı falan yok bana 1,5 ay önce gelen güncelleme size nasıl gelmiyor hala anlayamadım. xda'dan orjinal rom yüklemeyi deneyin bence yeni güncellemenin şarj süresi falan çok iyi.

Özellikle menülerin takılma durumu ve kamera performansı nasıl, kısa bir değerlendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Gözünüze çarpan yeni bir özellik vs var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi dostum?

• Telefonda hangi ülke romunum yüklü olduğundan söz ediyorsun sanırım, onu nasıl öğrenebiliriz?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.