Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jharia

Telefonda hangi ülke romunum yüklü olduğundan söz ediyorsun sanırım, onu nasıl öğrenebiliriz?

Evet ama nerden bakılıyor bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 4.3'ten sonra 4.4.2'yi hiç beğenmemiştim akıcılık falan kaybolmuştu o güncellemeyle ama 1 aydır 4.4.4 kullanıyorum diğer sürümdeki hataların takılmaların çoğu giderilmiş batarya süresi daha iyi hala gelmiş telefon daha akıcı benim izlenimlerim olumlu yönde yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

ben 4.3'ten sonra 4.4.2'yi hiç beğenmemiştim akıcılık falan kaybolmuştu o güncellemeyle ama 1 aydır 4.4.4 kullanıyorum diğer sürümdeki hataların takılmaların çoğu giderilmiş batarya süresi daha iyi hala gelmiş telefon daha akıcı benim izlenimlerim olumlu yönde yani.

Yorum icin tesekkurler, eger cok fazla değişiklik yoksa 4.3 de kalmayı düşünüyorum şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler root yapmadan internetten bişeyler bulup güncelleme ımkanimiz var mı
    Veya telefonun konumunu yurtdisi göstersek uçak modunda güncelleme yapabilme söz konusu olur mu yani türkiyede olmadigimizi şey yaparak

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Beyler root yapmadan internetten bişeyler bulup güncelleme ımkanimiz var mı
    Veya telefonun konumunu yurtdisi göstersek uçak modunda güncelleme yapabilme söz konusu olur mu yani türkiyede olmadigimizi şey yaparak

Bildiğim kadarıyla ımeı ıle ilgili bir durum guncelleme gelıp gelmedıgı. Dolayısıyla oyle bırsey yapabılsenız bile ıse yarayacagını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

ben 4.3'ten sonra 4.4.2'yi hiç beğenmemiştim akıcılık falan kaybolmuştu o güncellemeyle ama 1 aydır 4.4.4 kullanıyorum diğer sürümdeki hataların takılmaların çoğu giderilmiş batarya süresi daha iyi hala gelmiş telefon daha akıcı benim izlenimlerim olumlu yönde yani.

Yorum icin tesekkurler, eger cok fazla değişiklik yoksa 4.3 de kalmayı düşünüyorum şimdilik.

Clash of clans aspalth 8 gibi oyunlarda sanal tuşlar kayboluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

quote:

Kamera performansı nasıl?

• bence güncellemenin en büyük artısı oyunlarda vs. sanal tuşların kaybolması yoksa 4.3'ün tasarımı falan daha çok hoşuma gidiyor benim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kamera performansı nasıl?

Kamera konusunda dikkat etmedim kilit ekranı ise şöyle

• Sağ üst köşede kutu içindeki + nedir?

• quote:

Sağ üst köşede kutu içindeki + nedir?

Stamina modunu açınca öyle gözüküyor

• Hmm, sımgeyı degıstırmısler. Stamına modu guzel de, şu led bildirimleri ıcın kullandığım led manager ile birlikte çalışmıyor. Onun ıcın kullanamıyorum.

• 1-)Beyler şu led ışığını ayarlayabiliyor muyuz (program olmadan)
    2-)Aşağıdaki fotoğrafta geliştirme ayarlarını, performans arttırma ya da görüntü iyileştirme amacıyla ayarlayan var mı? En iyi görüntüyü, telefonu kasmadan almak için nasıl ayarlamak gerekir ya da hangi ayar tam olarak ne işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 5 Kasım 2014; 20:05:49 >
  • Led ışığı program olmadan sadece açıp kapatılıyor, baska ayarı yok. Ama led manager öneririm, gercekten o zaman led işe yarıyor. Farklı uygulamalar ıcın hem renk hem de hızını ayarlayabılıyorsunuz.

• quote:

Led ışığı program olmadan sadece açıp kapatılıyor, baska ayarı yok. Ama led manager öneririm, gercekten o zaman led işe yarıyor. Farklı uygulamalar ıcın hem renk hem de hızını ayarlayabılıyorsunuz.

O programı az önce indirdim fakat erişim izni istiyor whatssapa komut eklemek için bunun telefon için bir zararı varmı

• Ben herhangi bırsey yasamadım, cok da kullanılan bır uygulama ındırme sayısına bakarsak. Ama dediğim gıbı bunun calısması ıcın stamına modunun kapatılması gerekıyor.

• Merhaba. Xperia ZR telefonumda son 1 aydır falan aşırı ısınma var. Oyun oynarken 45 dereceye falan çıkıyor, oynadığım oyun da alt tarafı kelime oyunu yani öyle ağır yüklü bir oyun değil. Bu arada ben 4.4.2 güncellemesini yorumlardan korkup yüklemedim, yani hala 4.3. kulanıyorum. forumda görüyorum bazı arkadaşlara 4.4.4. gelmiş. Benim merak ettiğim son güncellemeyi alabilmek için bir önceki güncellemeyi yüklemek gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatag

Merhaba. Xperia ZR telefonumda son 1 aydır falan aşırı ısınma var. Oyun oynarken 45 dereceye falan çıkıyor, oynadığım oyun da alt tarafı kelime oyunu yani öyle ağır yüklü bir oyun değil. Bu arada ben 4.4.2 güncellemesini yorumlardan korkup yüklemedim, yani hala 4.3. kulanıyorum. forumda görüyorum bazı arkadaşlara 4.4.4. gelmiş. Benim merak ettiğim son güncellemeyi alabilmek için bir önceki güncellemeyi yüklemek gerekir mi?

Güncelleme sorusuna ne yazıkki bir cevabım yok ısınma sorunu bende de var

• Led ışığını kendi ayarliyo sanırım snapchatte sarı
    Whatsapp ı ayarlardan yani WhatsApp ayarlarından yapabiliyorsun
    Uygulama rengine göre oluyo sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eatag

Merhaba. Xperia ZR telefonumda son 1 aydır falan aşırı ısınma var. Oyun oynarken 45 dereceye falan çıkıyor, oynadığım oyun da alt tarafı kelime oyunu yani öyle ağır yüklü bir oyun değil. Bu arada ben 4.4.2 güncellemesini yorumlardan korkup yüklemedim, yani hala 4.3. kulanıyorum. forumda görüyorum bazı arkadaşlara 4.4.4. gelmiş. Benim merak ettiğim son güncellemeyi alabilmek için bir önceki güncellemeyi yüklemek gerekir mi?

Güncelleme sorusuna ne yazıkki bir cevabım yok ısınma sorunu bende de var

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Garantiden tamire versem telefonu en az 2 ay alıkoyacaklar, düzelteceklerini de sanmıyorum. Şikayet etsem yine yetkili servise yönlendirecekler, aynı hesap. Güncellemeyle düzelir mi diye beklemekten başka çare yok herhalde.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.