Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bana da geldi güncelleme
  • Çok sayfa olmuş herkese selam.
    2013 model ama 2 GB RAM olması ilgimi çekti.
    Biraz aldım kurcaladım kanım ısındı cihaza Teknosa'da.
    ALINIR MI bu cihaz 1100 TL'ye?
    Yoksa paraya kıyıp Z3 compact mı alayım, değer mi o paraya? (Eşime hediye olacak o yüzden büyük ekranlı küçük kasalı olacak.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Uzun süre dinlemeyip öyle dene.BOOM SOUND 🔊 etkisi yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Çok sayfa olmuş herkese selam.
    Yoksa paraya kıyıp Z3 compact mı alayım, değer mi o paraya? (Eşime hediye olacak o yüzden büyük ekranlı küçük kasalı olacak.)

Sadece arama, internet, whatsapp, sosyal ağlar ve orta kalitede oyunları kullanacaksa zr alınabilir.

Ancak on kamerası vga. Yanı kotu bence. Baska bır eksıgı yok normal bır kullanıcı ıcın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

Çok sayfa olmuş herkese selam.

Sadece arama, internet, whatsapp, sosyal ağlar ve orta kalitede oyunları kullanacaksa zr alınabilir.

Ancak on kamerası vga. Yanı kotu bence. Baska bır eksıgı yok normal bır kullanıcı ıcın.

Yoruma katılıyorum.

ZR performans olarak iyi, dayanıklı, sorunsuz bir model. Fakat selfie kamerası iyi değil ve gövdesi kılıf takınca kalın oluyor.
    Bayan için daha iyi alternatifler olabilir.

• Yorumlar için teşekkürler.
    Kılıf kullanmayız zaten kasa sağlam görünüyor, öyle değil mi?
    Tek kusur ön kamera galiba onu da arka kapağa küçük dışbükey bir ayna yapıştırarak halledebiliriz
    Hepsi tam olsun deyince de Z3 Compact'a çıkıyor yollar...

• Z1 compact da dusunebılırsınız, ancak ben kronık kasa acıklıgı, flas sızması, kamera hatası olabılecegınden dolayı tercıh etmedim.

Zr nın kasası saglam duruyor sımdıye kadar hıc dusurmedım bıraz sans ısı. arka tarafının cam olmaması benım ıcın avantaj. Aynı zamanda pıl de degıstırılebılıyor
    degıstırılebılıyor.

• Ekranı cidden çok iyi yüz üstü 4 5 defa düşmüştür samsung olsa büyük ihtimal çatlamisti

• Sormayın... Cok cok sevmeme ragmen bu narin ekran kırılması yuzunden s4 mını den vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: çoxperia

Uzun süre dinlemeyip öyle dene.BOOM SOUND 🔊 etkisi yapacak

dayanamıyorum ki dinlemeden.iphone ların ses çıkışı daha yüksek gibi.gerçi herşeye rağmen güzel

• Sağlamlık konusunda güvenim tam bu telefona(umarım yanıltmaz).oyun konusuna gelince telefona modern combat 4 apk kurdum yağ gibi oynatıyor maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Sağlamlık konusunda güvenim tam bu telefona(umarım yanıltmaz).oyun konusuna gelince telefona modern combat 4 apk kurdum yağ gibi oynatıyor maşallah

Bence de kasanın sağlam olduğu ele alınca bile belli oluyor.
    Ekranı parlaklık, netlik, renk gerçekliği olarak da beğendim.

Donanım Haber'in Youtube'da Casper Via V8c incelemesinde MODERN COMBAT 5 için otomatik olarak "düşük" görsel ayarda açıldığını söylüyordu, sizlerden Xperia ZR ile bu oyunu deneyen oldu mu, düşükte mi açıyor yüksekte mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Sağlamlık konusunda güvenim tam bu telefona(umarım yanıltmaz).oyun konusuna gelince telefona modern combat 4 apk kurdum yağ gibi oynatıyor maşallah

Bence de kasanın sağlam olduğu ele alınca bile belli oluyor.
    Ekranı parlaklık, netlik, renk gerçekliği olarak da beğendim.

Donanım Haber'in Youtube'da Casper Via V8c incelemesinde MODERN COMBAT 5 için otomatik olarak "düşük" görsel ayarda açıldığını söylüyordu, sizlerden Xperia ZR ile bu oyunu deneyen oldu mu, düşükte mi açıyor yüksekte mi?

4 bile gayet eğlenceli olduğu için 5 i indirmedim ayarlara baktım tüm ayarlar açıktı.ama şunu söyleyebilirim ki depolama bazen sıkıntı yaratabiliyor. Mc4 2gb. Tel kullanılabilir hafıza 4.5küsür gb

Büyük GB oyunları SD Karta atamıyor muyuz? Bu cidden sıkıntı olabilir. Birini kaldırmadan diğerini kuramayız herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Frd76

Yükledinizmi romu?

Hafta sonu geniş bir vakitte yukleyecegim hocam.

• Hocam valla araştırdım da galiba sd karta taşıma sony nin orta ve alt segment telefonlarında var.z serisinde yok.ileride inşallah gelir.ben büyük bir oyun yüklüyorum onu bitirdikten sonra silip başka büyük oyuna geçiyorum

• quote:

Yorumlar için teşekkürler.
    Kılıf kullanmayız zaten kasa sağlam görünüyor, öyle değil mi?
    Tek kusur ön kamera galiba onu da arka kapağa küçük dışbükey bir ayna yapıştırarak halledebiliriz
    Hepsi tam olsun deyince de Z3 Compact'a çıkıyor yollar...

z3 compact ta 2 sorun var. loş ışıkta resim çekince resimin ortasında yuvarlak, demir para gibi pembeleşme oluşuyor. bunu ilk yabancı sitelerde okudum, bu forumda ki z3 başlığında da var.

http://forum.donanimhaber.com/m_95946330/mpage_35/f_//tm.htm#98905347

2. sorun sesi çok açarsanız harici hoparlörle, titreşimli metalik ses geliyormuş..
    z1 compcatın başına gelen gibi, 1 sene beklerseniz şu sıralar 1800 olan tel, 1500 altına düşer. z1 compcattan çok daha ucuza çıktı piyasaya..
    2015 üretimlerine bakıp yorumları almak lazım yukarıdaki sorunlar sizin için önemli ise.

oyun oynamayacak için zr biçilmiş kaftan.. hoş hangi oyunları kasmadan oynayabiliyor bilgim yok çünkü tel de oyun oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 20 Kasım 2014; 20:08:54 >

• Ulan Nexus 5 5.0 güncellemesi aldı biz 4.4.4 bekliyoruz sony hay ben senin...

Aynen, 8 yerine 16 GB olsa sorun olmazdı.
    Peki bu sorun Root yaparak çözülemez mi? Root yapınca belki izin verir SD Karta uygulama taşımaya...

• exxplorer kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, ben telefonla aradım konuştm sony ile, dedikleri tek şey: "Güncellemenin gelmesi lazım", gelmesi lazım da kaç ay oldu artık tık yok. Anlamadım gitti...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.