Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk izlenimler guzel gibi,güle güle kullanın. ben güncellemeyi dusunmuyorum sımdılık ama bekleyenler için sevindim. İleride artı eksileri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

İlk izlenimler guzel gibi,güle güle kullanın. ben güncellemeyi dusunmuyorum sımdılık ama bekleyenler için sevindim. İleride artı eksileri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Ayarlar kısmındaki kasma düzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

İlk izlenimler guzel gibi,güle güle kullanın. ben güncellemeyi dusunmuyorum sımdılık ama bekleyenler için sevindim. İleride artı eksileri paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Yeni sürüm gelicek 1 ya da 2 hafta önce lisansları alındı. 10.5.1.a.0.292 numaralı sürüm.
    Bazı kasmalar giderme ve kararlılık sürümü.
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome666 -- 30 Kasım 2014; 1:16:53 >

• Aynen ayarlardaki kasmalar gitmiş en çok canımı sıkan oydu, yağ gibi oldu telefon en ufak kasma bile yok şimdi. 4.3 rezaletinden kurtulduk

• 4.4.2 yı kımse sevmemıstı, pıl harcaması falan cok kotuydu. 4.3 rezaletı derken? Bu kasmalar onda mı oluyordu yoksa 4.4.2 de mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 30 Kasım 2014; 9:06:42 >
  • Android IS %70 %80 pil kullanıyo gösteriyo sizde de öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Android IS %70 %80 pil kullanıyo gösteriyo sizde de öyle mi?

Bende %5 ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

quote:

Bende %5 ??

Bende böyle
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• quote:

quote:

quote:

Bende %5 ??

Bende böyle

Güncelleme esnasındaki pil kullanımı olabilir mi o kardeş?
    Bende %7 şu an.

Telefon nihayet ilk aldığımdaki gibi akıyor resmen. Çok memnun kaldım güncellemeden.

Telefon arayüzünü pek beğenmiyorum yalnız. Umarım o da lollipop gelince düzelir biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

quote:

quote:

Bende %5 ??

Bende böyle

Güncelleme esnasındaki pil kullanımı olabilir mi o kardeş?
    Bende %7 şu an.

Telefon nihayet ilk aldığımdaki gibi akıyor resmen. Çok memnun kaldım güncellemeden.

Telefon arayüzünü pek beğenmiyorum yalnız. Umarım o da lollipop gelince düzelir biraz.

Simdide böyle olmuş çok degisik

• 4.4.2 yi diyecektim yanlış oldu
  • Bu sevinçle olur oyle şeyler :)) ama gercekten can sıkıcı problemlerdı yasadıklarınız. Umarım hepsi düzelir!

• Farklı bir soru olacak ama zR mi yoksa z1 mi desem ?

Fiyat/performans olması önemli
    Facebook , internet , arada basit türden oyunlar
    Fotoğraf çekiminin süper olmasına gerek yok ama özçekimlerde üzmesin
    Batarya durumu çok önemli midir bilmem ama 720p için 2300mah yeterli gelecek gibi duruyor 1080p 3000mah z1 e göre

Özetle aradaki 300-350 lira farkı verip z1 almak mi yoksa gerek yok zR her şeye yeter mi?

Bu arada alacağım kişi ilk kez dokunmatik/android ile tanışacak her iki telefon da çok mu abartı ?

• Z1 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Farklı bir soru olacak ama zR mi yoksa z1 mi desem ?

Batarya durumu çok önemli midir bilmem ama 720p için 2300mah yeterli gelecek gibi duruyor 1080p 3000mah z1 e göre

Özetle aradaki 300-350 lira farkı verip z1 almak mi yoksa gerek yok zR her şeye yeter mi?

Bu arada alacağım kişi ilk kez dokunmatik/android ile tanışacak her iki telefon da çok mu abartı ?

Ozcekımde uzmesın diyorsanız zr den uzak durun. On kamera vga, dolayısıyla hem cozunurluk hem de kalıtesı oldukca dusuk.

Ama dıger ozellıklerıyle dedıgınız herseye yeter. Boyut ve saglamlık olarak da İdeal bence.

Alacagınız kısı teknolojıye, bilgisayara yatkın genc biriyse sıkıntı olmaz bence. Ama anne / baba içinse ben zamanında yasadım, hıc memnun kalmamıştı androıdden yana. Sadece arama yapacaksa fazla gelıyor buyuklere, orasına burasına yanlıslıkla basınca karısıyor ortalık, panık yapabılıyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 1 Aralık 2014; 9:15:57 >

• quote:

Zr nin 2 dezavantajı var
    biri 8 gb olması(ki 16 gb olanlar var uygulama yükleme açısından kötü. Çünki uygulamalar sd karta atılamıyor.
    Android 5.0 sürümünde değişiceği söyleniyor.8 Gb ın 4.5 i kullanıcıya kalıyor ki boş alan 1.5 ile 2 gb arasında oluyor. Büyük oyunlardan 1 tane yükleyebilirsin. 2. oyunu yüklemez.)
    ikincisi ön kamera vga old için gerçekten kötü
    Z1 in işlemcisi ZR ye oranla aynı saat hızlarında mesela 1.5 ghz de daha az enerji tüketiyor.
    Bunun dışında hoparlör(xloud=Sonynin ses kalite ve yükseliği geliştirme programı açık iken ZR nin hoparlörü daha iyi) ve kamera ZR de daha iyi.
    ZR nin bataryası çıkabiliyor.
    Daha önceki sayfalarda incelemem var Gsmarenadan alıntı yaptığım. ona bakabilirsin

• quote:

Bence Z3 compact a bakın derim forumda bazı üretimden kaynaklanan sıkıntılarını tartışıyorlar forumada bakın ya da 1700 tl lik HTC One E8 e de bakın derim. HTC One M8 ile işlemci batarya ekran aynı.
    One M8 işlemci =Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801
    One E8 işlemci =Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801
    E8 in işlemcisi daha yeni, 5 inç 1080p ekran 2600 mah
    E8 plastik ve kamerası 13 MP. Ben ZR almasaydım One E8 alabilirdim. Mart ayında Android 5.0 alacağı söyleniyor.
    Kendi düşüncelerinize göre kafanızda tartın hangisi ağır basıyorsa ona yönelin derim.
    Mağazaya gidip bakın.Telefon bi anda karar verilecek bi konu değil. İhtiyaçlara göre kendiniz belirleyin. Kimseye şunu al bunu al diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome666 -- 1 Aralık 2014; 17:13:39 >

• Her ne kadar kagıt üzerinde artılar eksıler bellı olsada, arkadasın dedıgı gibi bazen mağazaya gıdıp gorup inceledıgınızde hersey degısebılıyor...

• Ön kamera dışında çok iyi ürün sağlamlık tartışılmaz zaten

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.