Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belki 4.4.4 gecikti ya bize belki direk 5.0 a upgrade yapma gibi bi ihtimalleri var mı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.0 gelme zamanı yazı bulur bizim

Edit: heyecanlandım lan bian
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 22 Kasım 2014; 11:20:12 >
  • 1 Aylık Xperia Z ile takas etmek isteyen varmı 1080P fazla geldi
  • Arkadaşlar güncelleme konusunda gelişme yaşayan yok mu hala, walkman, albüm güncellemesinden bıktım ama asıl beklediğim güncelleme hala gelmiyor

• Az önce güncelleme geldi telefona, şarj edeyim ilk fırsatta yükleyeceğim, benden başka kimse kalmamış sanırım güncelleme bekleyen :d
  • biz hala bekliyoz
  • Banada gelmedi

• Arkadaşlar güncelleme telefona geldi ama pc companionda çıkmadı, ben de Wireless üzerinden güncelledim, ayarlar menüsündeki takılma düzeldi, şimdilik sadece bunu farkettim zamanla belliolur artık iyi mi oldu kötü mü.

• arkadaşlar telefondaki uygulamaları sd karta aktarabilen var mı?
  • benim telefonada gelmedi
  • Valla gelmiş indiriyorum şimdi

• Banada geldi

• Beyler dağılın güncelleme geldi

• İndiren varmı dosyalarımız siliniyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

İndiren varmı dosyalarımız siliniyor mu?

Şarjım dolsun indireceğim

• Geldiiii ulaaayyynn :D

Sarjda guncellesem sıkıntı olmaz heralde sarjim yokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 29 Kasım 2014; 11:10:10 >
  • Birşey olacağını sanmıyorum ama Nolur nolmaz sd kartı çıkarıp güncelleyeceğim 8 gb resim var içinde sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 29 Kasım 2014; 11:13:54 >
  • Neyse olmuyomus şarjı beklicez bu arada silinicegini sanmıyorum hem drive yedekliyo silsede sıkıntı olmaz

• Güncelledim arkadaşlar.ilk izlenimlerimi söylemem gerekirse cihazın açılış ve kapanış hızı bariz bir şekilde hızlanmış. Açılıştaki yazıların puntoları hafif büyümüş sanki.ayarlar menüsündeki kasma tamamen gitmiş.uygulamalar az da olsa hızlanmış.kamerada çok bi değişiklik göremedim ama bi iyileştirme var gibi.ben beğendim ve
    Edit.dikkatimi çekti şarja takınca stamina kapanıyor çıkarınca ger açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 29 Kasım 2014; 11:54:09 >
  • Taze taze antutu skoru paylaşayım :D
     Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ]

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.