Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güncellemeyle ilgili bir gelişme yok mu, bir ay olacak nerdeyse hala bende güncelleme görünmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlara face den mesaj attım. mh arayın demiş. kendileride yazmış zaten sayfalarına her ülke aynı anda almaz vs diye.. bakalım ne zaman bize verecekler. nokia gibi ülke ülke verildiğini gösteren bir siteleri olsa..
    hala 4.3 le kullanıyorum 283 alamadan kurmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 29 Eylül 2014; 21:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

adamlara face den mesaj attım. mh arayın demiş. kendileride yazmış zaten sayfalarına her ülke aynı anda almaz vs diye.. bakalım ne zaman bize verecekler. nokia gibi ülke ülke verildiğini gösteren bir siteleri olsa..
    hala 4.3 le kullanıyorum 283 alamadan kurmayacağım

4.3 en stabili 4.4.4 yorumlarını alana kadar geçirmr

• Bugün fark ettım, ayarlar > guvenlık > cıhaz yonetıcılerınde kurulus hızmetı dıye bırsey gelmıs. Daha once yoktu, ne oldugunu anlayamadim, bılen var mı arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonda profil ayarı yok mu. sadece sessiz-titreşimli ve sesli(ve titreşimli) mi çalıyor..
  • quote:

bu telefonda profil ayarı yok mu. sadece sessiz-titreşimli ve sesli(ve titreşimli) mi çalıyor..

Profil ayarı?

• Profıl ayarı yok, ancak bu amacla kullanılan uygulamaları marketten bulabilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar
    ZR de normal çalışan radyo 📻 uygulaması 1 haftadır 2-3 istasyonu buluyor
    Çevrede mi sıkıntı dedim
    Z1 Radyo açtım. Yoo sorun yok.
    Nedeni ne olabilir.. Teşekkürler..
    İyi bayramlar...

• Bu telefonu kullanan arkadaşlara soruyorum!

2014 bitiyor. Hala alınabilir mi?
    -Pil ve oyun performansı
    -Güncellemeler hakkında bilgi (hangisi az kasar)
    -Sudaki dayanıklılığı nasıl?
    -Kamerası falan iyi mi?
    -Mint rengi türkiyede daha doğrsu teknosada var mıdır?

Yardımcı olursanız sevinirim. Bir sürü model var kafayı yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Bu telefonu kullanan arkadaşlara soruyorum!

-Pil ve oyun performansı
    -Kamerası falan iyi mi?

-Pil ve oyun performansı çok güzel. İşlemci ve ram olarak çok iyi zaten. Her gün oyun oynayıp internete giriyorum. Gün içersinde yarı yolda bırakmaz. Kafanda şarjım bitermi derdi çok fazla olmaz.

-Güncellemelerde 4.3 versiyonu efsaneydi. 4.4.2 biraz daha düşük performans gibi geldi bana ama kamera güncelleştiği için mecbur güncelledik. 4.4.4 güncellemesi 1 ay önce çıktı ama Türkiye için henüz gelmedi. Bekliyoruz.

-Suda denemedim.

-Kamerası doğru ayar yapıldığında cam gibi çekiyor. O konuda maşallahı var. Gece gündüz fark etmez.

Eksi yönü ön kameranın kötü olması ama bu fiyatlarda her yönü mükemmel telefon yok zaten.

Şu an Teknosa, kliksa gibi yerlerde bu fiyata alternatifi pek yok alınabilir. Diğer yandan itlhalatçı garantili lg g2, xperia z1 de bakabilirsiniz ama garanti koşullarında sıkıntı çıkabiliyor onlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 6 Ekim 2014; 15:48:54 >

• ddbb
    Dediklerinin tümünü yapan bir telefon ZR...
    inan z1 bazen donuyor sapıtıyor..ZR de maşallah hiç öyle bişey olmadı..

• quote:

-Pil ve oyun performansı
    -Kamerası falan iyi mi?

Telefon güzel ama bence android l gelirse al. Eksikleri 8 Gb ve Vga ön kamerası.
    Daha önceki sayfalarda yazdıklarıma bakabilirsin.
    Android l nin çok büyük fark getireceğini düşünmüyorum ama kitkattan iyi olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: freqX

quote:

-Pil ve oyun performansı
    -Kamerası falan iyi mi?

-Pil ve oyun performansı çok güzel. İşlemci ve ram olarak çok iyi zaten. Her gün oyun oynayıp internete giriyorum. Gün içersinde yarı yolda bırakmaz. Kafanda şarjım bitermi derdi çok fazla olmaz.

-Güncellemelerde 4.3 versiyonu efsaneydi. 4.4.2 biraz daha düşük performans gibi geldi bana ama kamera güncelleştiği için mecbur güncelledik. 4.4.4 güncellemesi 1 ay önce çıktı ama Türkiye için henüz gelmedi. Bekliyoruz.

-Suda denemedim.

-Kamerası doğru ayar yapıldığında cam gibi çekiyor. O konuda maşallahı var. Gece gündüz fark etmez.

Eksi yönü ön kameranın kötü olması ama bu fiyatlarda her yönü mükemmel telefon yok zaten.

Şu an Teknosa, kliksa gibi yerlerde bu fiyata alternatifi pek yok alınabilir. Diğer yandan itlhalatçı garantili lg g2, xperia z1 de bakabilirsiniz ama garanti koşullarında sıkıntı çıkabiliyor onlarda.

4.4.2 nin kamerası çok mu fark etti acaba, ben guncellemedım henüz?

• Arkadaşlar bu güncelleme bu sene gelmeyecek bize galiba, 1 ay önce yayınladı hala haber yok, yani Sony bazen adamı g..ünden konuşturacak kadar zorluyor.
  • Face sayfasına mesaj atılabilir xperia care de güncelleme yayınlandı diye yazıyor

• Telefonu geçen hafta almıştım sony center dan, kutudan çıkan şarj aleti (output 850 mah) bozuk çıktı, ertesi gün şarj cihazını götürdüm output 1500 mah lık yeni bir tane verdiler. güzelce şarj ettim telefonu, ertesi gün bu sefer telefon %9 şarjı varken stamnia modu açık halde bırakıp uyudum 1 saat sonra kalktığımda kapalıydı(şaşırdım 1 saatte %9 nasıl biter diye) neyse gittim şarj a taktım led ışığı bir kere yanıp söndü ve şarj olmadı, bütün kombinasyonları denememe rağmen telefonda açılmadı. Bayram olduğu için sony center da kapalıydı çarşamba götürdüm telefonu her şeyi anlattım dedim ben bu telefondan kıllandım artık önce şarj aleti sonra telefon bozuldu yenisini istedim, cuma günü yani bugün alacağım inşallah. Bu telefonu çok istedim herhalde o yüzden başıma geldi bütün bunlar 1 sene bekledim ama bi türlü kavuşamadım Size sorum sizdeki orjinal şarj aleti kaç amper acaba sonradan verdikleri 1500 lük mü bozdu telefonu merak ettim? Bir de sony ci bana xperia z yi gösterdi istersen bunu da alabilirsin dedi (150 tl farkı var) yok dedim sizce iyi mi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 10 Ekim 2014; 1:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Telefonu geçen hafta almıştım sony center dan, kutudan çıkan şarj aleti (output 850 mah) bozuk çıktı, ertesi gün şarj cihazını götürdüm output 1500 mah lık yeni bir tane verdiler. güzelce şarj ettim telefonu, ertesi gün bu sefer telefon %9 şarjı varken stamnia modu açık halde bırakıp uyudum 1 saat sonra kalktığımda kapalıydı(şaşırdım 1 saatte %9 nasıl biter diye) neyse gittim şarj a taktım led ışığı bir kere yanıp söndü ve şarj olmadı, bütün kombinasyonları denememe rağmen telefonda açılmadı. Bayram olduğu için sony center da kapalıydı çarşamba götürdüm telefonu her şeyi anlattım dedim ben bu telefondan kıllandım artık önce şarj aleti sonra telefon bozuldu yenisini istedim, cuma günü yani bugün alacağım inşallah. Bu telefonu çok istedim herhalde o yüzden başıma geldi bütün bunlar 1 sene bekledim ama bi türlü kavuşamadım Size sorum sizdeki orjinal şarj aleti kaç amper acaba sonradan verdikleri 1500 lük mü bozdu telefonu merak ettim? Bir de sony ci bana xperia z yi gösterdi istersen bunu da alabilirsin dedi (150 tl farkı var) yok dedim sizce iyi mi yaptım

Eve gidince şarjın amperine bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Telefonu geçen hafta almıştım sony center dan, kutudan çıkan şarj aleti (output 850 mah) bozuk çıktı, ertesi gün şarj cihazını götürdüm output 1500 mah lık yeni bir tane verdiler. güzelce şarj ettim telefonu, ertesi gün bu sefer telefon %9 şarjı varken stamnia modu açık halde bırakıp uyudum 1 saat sonra kalktığımda kapalıydı(şaşırdım 1 saatte %9 nasıl biter diye) neyse gittim şarj a taktım led ışığı bir kere yanıp söndü ve şarj olmadı, bütün kombinasyonları denememe rağmen telefonda açılmadı. Bayram olduğu için sony center da kapalıydı çarşamba götürdüm telefonu her şeyi anlattım dedim ben bu telefondan kıllandım artık önce şarj aleti sonra telefon bozuldu yenisini istedim, cuma günü yani bugün alacağım inşallah. Bu telefonu çok istedim herhalde o yüzden başıma geldi bütün bunlar 1 sene bekledim ama bi türlü kavuşamadım Size sorum sizdeki orjinal şarj aleti kaç amper acaba sonradan verdikleri 1500 lük mü bozdu telefonu merak ettim? Bir de sony ci bana xperia z yi gösterdi istersen bunu da alabilirsin dedi (150 tl farkı var) yok dedim sizce iyi mi yaptım

Normal şarj aleti(kutudan çıkan) zaten 1500 mah çıkışlı.

• demek ki kutudan çıkan yanlıştı, nasıl olur böyle bir şey anlamadım Telefon yarına kaldı bu arada valla artık güvenim kalmadı ama beklicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 10 Ekim 2014; 18:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de su klavyedekı " ı " harfı yerine i harfı olayını yapmayı cozemedım. Basitleştirilmiş türkçe klavye kullanıyorum, orda i yerıne ı koymuslar :(

basit klavye derken ???

tel ile gelen xperia klavye de q klavye gibi orta üstte ı , en sağ da i var.. eğer tuşlar ufak geliyorsa tel i yan döndür yazarken, klavye tuşları genişliyor, daha rahat yazmak için..

Klavye ayarlarında dılı sectıkten sonra sag ust kosede klavye sımgesı var. Bu sımgeye basınca Türkçe Q, F ve türkçe basitleştirilmiş cıkıyor.

Basitleştirilmiş olunca dıger telefonlardakı gibi klavye çıkıyor. Burada i yerıne ı çıkıyor :)

bilgi için tşk.. basit klavye daha zor. türkçe karakter için sürekli basılı tutup üstten i seçmek, ğ seçmek lazım.. bence standart q klavye iyi

Bendekı eskı telefonumdan kalma bır alıskanlık. S4mını kullanıyordum, xperıa klavyesı zor geldi basta, sonra kurcalarken basıtlestırılmısı buldum. Eskı kullandığım duzenın aynısı. Cok daha hızlı yazabılıyorum sımdı ama ı / i karmasası oluyor böylede...

Hocam S4 Mini ile ZR arasında ne gibi farklar var? Bir uçurum var mı arada sence ?
    ZR'nin ön kamerası, TFT ekranı sıkıntı yaratıyor diye okudum. Aradaki fiyat farkını da göz önüne alırsak performans açısından ZR'yi karşılayabilir mi sence ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.