Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enis_furkan

kullanan arkadaşlara bir sorum olacak pil performansı tam olarak nasıl örneklerle açıklayabilir misiniz rica etsem

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95548519
  • zr için ekranı dokunarak kitleme ve açma uygulaması kullanan var mı?
    varsa adını öğrenebilir miyim. bir tane buldum ama pek beğenmedim..
    4.4.2 de böyle özellik var mı?

ilk aldığımda yan tuş çok sertti şimdi bayağı yumşadı ve sağa sola boşluk oluştu.. içteki düğme ile dış çember arasında.. eskiden sanki hiç kımıldamıyordu, sağa-sola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 31 Ağustos 2014; 11:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

zr için ekranı dokunarak kitleme ve açma uygulaması kullanan var mı?

ilk aldığımda yan tuş çok sertti şimdi bayağı yumşadı ve sağa sola boşluk oluştu.. içteki düğme ile dış çember arasında.. eskiden sanki hiç kımıldamıyordu, sağa-sola

kendisinde touch block diye bişey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

quote:

sizin dediğiniz dokunmatiği iptal ediyor hocam bahsedilen şeyle ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfy-1907

quote:

quote:

sizin dediğiniz dokunmatiği iptal ediyor hocam bahsedilen şeyle ne alakası var?

Dikkatli okumamışım özür dilerim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lumia larda olan özellikten bahsediyorum..

ekran siyahken 2 kere tıklıyorsunuz, açılıyor. her seferinde düğme basma olayı kalktı..
  • quote:

lumia larda olan özellikten bahsediyorum..

ekran siyahken 2 kere tıklıyorsunuz, açılıyor. her seferinde düğme basma olayı kalktı..

Biliyorum öyle bir özellik yok ne yazıkki :/

• Merhaba beyler,telefondan memnun musunuz,Teknosada hic iyi yorumlar yoktu.

• zr satıcam beyler düşünen varsa uygun fiyattan veririm
  • Ben düşünüyorum kardes anlasırsak hemen alırım

• kardeşim neden satıyosun ?
  • Skldm on kamera olayiylada cok ilgiliyim ama guzel gostermiyo biktim artik su on kameradan

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Skldm on kamera olayiylada cok ilgiliyim ama guzel gostermiyo biktim artik su on kameradan

Tek eksiği ön kamerası bence

• quote:

quote:

Skldm on kamera olayiylada cok ilgiliyim ama guzel gostermiyo biktim artik su on kameradan

Kardeş TFT ekrana da sıkıntı diyorlar. Sence çok fark var mı bu amoled ekranlarla falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Adam

quote:

quote:

Kardeş TFT ekrana da sıkıntı diyorlar. Sence çok fark var mı bu amoled ekranlarla falan.

O işlerden hiç anlamıyorum :/

• Gereksiz Adam G kullanıcısına yanıt
    Amoled oled ekrandır ve tft ise normal lcd ekrandır. Doğal olarak amoled ekran daha iyidir fakat samsung ürettiği amoled ekranın gama değerini kontrast değerini artırdığı için aşırı derecede canlı ve doğal olmayan renkler görürsün. Özellikle cilt renkleri çok koyu normal dışı gelir .Eğer Sony (ki Jdi'nin % 10 hissesine sahip ve akıllı telefon ekranlarını oradan alır ) üretseydi ve/veya renk yönetimini kendi yapsaydı çok daha farklı olurdu.

Amoled ekranların renk gamı çok geniş yani çok yüksek sayıda renk adedi var Sony bunu oled kullanmadan ips ekranda(Z2 de) başardı. Hep dediğim bi söz vardır. O da şudur: Kamerada ekranda ne kadar iyi olursa olsun eğer renk yönetimi gibi konuda kötü ise çok fark çıkarmaz.

Sony Zr nin Tft si jdi den alınmaki Htc one mini 2 deki( Htc de jdi ya da auo dan alıyor. Htc one mini 2 de ips vardır.) gibi bi performans verir. Çok iyi değil ama benim başarılı bulduğum ekrandır. Bunun kararını sen vericeksin .Sonuçta karar senin .Bir teknoloji mağazasına gidip incele derim.

Not: İps (İn plane switching) ekran 178 dereceye varan görüntülüme açısı vardır ki bu tft de 15 20 derece gibidir. Tft de renkler açı değişimi ile beyazlaşır yada siyahlaşır. Renkler dik açıyla baktığın renklerden sapar. Kırmızı örneğin turuncuya döner. Pembe mora döner gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome666 -- 8 Eylül 2014; 16:24:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: handsome666

Amoled oled ekrandır ve tft ise normal lcd ekrandır. Doğal olarak amoled ekran daha iyidir fakat samsung ürettiği amoled ekranın gama değerini kontrast değerini artırdığı için aşırı derecede canlı ve doğal olmayan renkler görürsün. Özellikle cilt renkleri çok koyu normal dışı gelir .Eğer Sony (ki Jdi'nin % 10 hissesine sahip ve akıllı telefon ekranlarını oradan alır ) üretseydi ve/veya renk yönetimini kendi yapsaydı çok daha farklı olurdu.

Amoled ekranların renk gamı çok geniş yani çok yüksek sayıda renk adedi var Sony bunu oled kullanmadan ips ekranda(Z2 de) başardı. Hep dediğim bi söz vardır. O da şudur: Kamerada ekranda ne kadar iyi olursa olsun eğer renk yönetimi gibi konuda kötü ise çok fark çıkarmaz.

Sony Zr nin Tft si jdi den alınmaki Htc one mini 2 deki( Htc de jdi ya da auo dan alıyor. Htc one mini 2 de ips vardır.) gibi bi performans verir. Çok iyi değil ama benim başarılı bulduğum ekrandır. Bunun kararını sen vericeksin .Sonuçta karar senin .Bir teknoloji mağazasına gidip incele derim.

Not: İps (İn plane switching) ekran 178 dereceye varan görüntülüme açısı vardır ki bu tft de 15 20 derece gibidir. Tft de renkler açı değişimi ile beyazlaşır yada siyahlaşır. Renkler dik açıyla baktığın renklerden sapar. Kırmızı örneğin turuncuya döner. Pembe mora döner gibi...

Eyvallah kardeş. Çok açıklayıcı oldu.

• genelde herkes telefona karşıdan baktığı için benim açımdan da sorun olmadı aldığımdan beri. insan gözü 300 ppi den fazlasını algılamıyor bu telefonda 330. demekki yetiyor. gün ışığı kontrastıda ortanın üstünde. üst sınırı siz ayarlıyorsunuz gerisini sensör hallediyor. bulunduğu yere göre parlaklığı ayarlıyor. stamina modu açıkken açıkçası tel i fazla kurcalayan biri değilimdir, şarj bir gün sabahtan ertesi gün akşama yani 1.5 gün rahat gidiyor. günü çıkarmaz diye bir sorunu yok yani.. ha tabi tüm tel lerin wi-fi, oyun, 3G, konuşma süreleri bellidir.(7-15 saat arası) siz bunlardan birini aşarsanız hangi teli alırsanız alın günü bitiremezsiniz.

bütçe kısıtlı ise kesin bu telefonu alın derim, bütçe çoksa z3 compact ı bekleyin. tipik kullanımda 2 gün şarj diye sertifikası var, donanım uçuyor zaten..(fiyat 2000 den açılır)
    ben selfie ciyim ön kamera isterim Windows phone a sempati ile bakıyorum derseniz hiç düşünmeden yeni çıkacak lumia 735 alın derim..(ön 5 mp, arka 8 mp) şahsen ben 735 in çıkacağını 3-5 gün önce tanıtılana kadar nette hiç bir yerde okumadım. okusaydım düşünürdüm..

led ekranların avantajı az enerji tüketmesi. daha parlak görünlü olmaları iyi ekran anlamına gelmiyor çünkü ppi değerleri aynı, gün ışığı kontrastı aynı.. veya az enerji harcıyor diye 720p yerine 1080p ekran kullanıyorlar pili yiyor geliyor aynı hesaba.

sonuçta 1200 tl lik telefon aldığınızı unutmayın.. z2 var, z3 ler geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 8 Eylül 2014; 23:43:19 >

• telefonu fabrika verilerine sıfırlamak istiyorum ama bataryaya olumsuz bir etkisi olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

telefonu fabrika verilerine sıfırlamak istiyorum ama bataryaya olumsuz bir etkisi olur mu ?

neden olsun ki.. olsa öyle bir özellik eklenmezdi.. bu işlemi yapmadan önce ya pil dolu olsun yada prize takılı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.