Şimdi Ara

sony xpreia go destek ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony go modelını aldım hemen android 4 guncellemesı yaptım alalı 3 gun oldu nerdeyse telefonu 4 kere şarj ettım şşarjım kullanıyım kullanamyım en fazla bır gun gıdıyo sureklı kullanımlarda bır gun bıle gıtmıyo telefon vadofone 64 luk hatta kullanıyorum ama sım kart kullanıımı dıye bır sey yok fakat ekran kullanımı hıc yuzde 60 lardan assa ınmıyo bazen 70 oluyor hıc bır uygulama acık degıl ne söylenıldıyse yaptım sorunu çözemıyorum bırde bazen arama yapmıyo arıyomus gıbı yapıp 10 15 sn bekeldıkten sonra cagrı bıttı yazıyor kapatıp acıyorum cıhazı son arıyor başım derte ne olur yardım edın
    ayrıca bana göre telefon mukemmel su ıkı sorunnun harıcınde tamamen alınabılcek bır cıhaz saglamlıgı ve su gecırmezlıgı aynı telefonu atmaya dayanıklılıgını test etmeye kıyamadım ama su testınden basaralydı :) hem suyun altına tuttum hemde tasın ıcıne attım banamısın demıyo almayı dusunen arkdslarımıza ek bılgı olsun dıye söyluyorum bu şarj kısmını ıyı arastırıp hıc dusunemeden alın derım vıdeo ve kamera mukkemmel
    bırı bana yardım etsın sızce bır kac gun daha pılı bıtırıp doldurduktan sonra duzelırmı dersınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahgezdi -- 3 Şubat 2013; 13:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgezdi

sony go modelını aldım hemen android 4 guncellemesı yaptım alalı 3 gun oldu nerdeyse telefonu 4 kere şarj ettım şşarjım kullanıyım kullanamyım en fazla bır gun gıdıyo sureklı kullanımlarda bır gun bıle gıtmıyo telefon vadofone 64 luk hatta kullanıyorum ama sım kart kullanıımı dıye bır sey yok fakat ekran kullanımı hıc yuzde 60 lardan assa ınmıyo bazen 70 oluyor hıc bır uygulama acık degıl ne söylenıldıyse yaptım sorunu çözemıyorum bırde bazen arama yapmıyo arıyomus gıbı yapıp 10 15 sn bekeldıkten sonra cagrı bıttı yazıyor kapatıp acıyorum cıhazı son arıyor başım derte ne olur yardım edın
    ayrıca bana göre telefon mukemmel su ıkı sorunnun harıcınde tamamen alınabılcek bır cıhaz saglamlıgı ve su gecırmezlıgı aynı telefonu atmaya dayanıklılıgını test etmeye kıyamadım ama su testınden basaralydı :) hem suyun altına tuttum hemde tasın ıcıne attım banamısın demıyo almayı dusunen arkdslarımıza ek bılgı olsun dıye söyluyorum bu şarj kısmını ıyı arastırıp hıc dusunemeden alın derım vıdeo ve kamera mukkemmel
    bırı bana yardım etsın sızce bır kac gun daha pılı bıtırıp doldurduktan sonra duzelırmı dersınız

Hocam bende arc s kullanıcısıyım ilk zamanlar benimde şarj az gidiyordu zamanla daha çok gitmeye başladı en son 4 gün 13 saat gittiğinde %7 ye düşmüştü şarj zamanla düzelir diye umuyor
    Diğer sorun yazılımsaldır telefonu pc bağlayıp güncelleme yapıyormuş gibi onarma yaparsanız büyük ihtimalle düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1988celik -- 3 Şubat 2013; 16:39:02 >

• umarım söyledınız gıbı olur tşk ederım kaç gün kaç dolumdan sonra duzelmeye başladı bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgezdi

umarım söyledınız gıbı olur tşk ederım kaç gün kaç dolumdan sonra duzelmeye başladı bu sorun

bir kaç haftayı bulur ama gitti şarjın daha uzun gittiğini siz kendinizde gözlemlersiniz her şarj biraz daha uzun gidiyor birde bir kaç günde bir telefonu kapatıp açarsanız hem telefonun rahatladığını hemde şarjın biraz daha uzun gittiğini görürsünüz bunun dışında birde arka planda kullanmadığınız uygulamaları kapatın
  • zaten güç tasaarufunu açıp ekran parlaklıgını yarıya ındırıp arkaplanda uygulama calısmasını tamamen engelledım sanırm beklemekten baska carem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.