Şimdi Ara

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
32.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sony Xperia Z almayı düşünüyorum nette CES 2013'teki videolara filan bakıyorum ama dikkatımı birşey çekti.Şu videoda adam telefonu sadece 6 dakika kullanıyor şarj %47'den 43'e düşüyor sizce normal mi ? Oyun filan açmıyor bile.Acaba aramızda başka bir xperia kullanan arkadaşımız varsa yardımcı olurlarsa seviniriz.En azından bir tahminimiz olur.

http://www.youtube.com/watch?v=XGlQDK5aFbg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 12 Ocak 2013; 23:59:02 >

• Dostum dikkat edersen arada kesiyor video yu birden düşmüyor yani ilk başta 47 iken sonra 44 den çekime devam ediyor sonra 42 oluyor iphone la çektiğinde tam tersine azalma yok artma var aslında 42 iken videonun sonuna kadar kesme olmuyor ve şarj 44 gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

Dostum dikkat edersen arada kesiyor video yu birden düşmüyor yani ilk başta 47 iken sonra 44 den çekime devam ediyor sonra 42 oluyor iphone la çektiğinde tam tersine azalma yok artma var aslında 42 iken videonun sonuna kadar kesme olmuyor ve şarj 44 gösteriyor

Hocam yanıtın için teşekkürler evet o kesilme olaylarını farkettim tam içim rahatladı diyordumki şu video ile karşılaştım.Sanırım arkaplandaki uygulama sayısı fazla wifi bluetooth açık ama o kadar çok etkiler mi ? Bu arada yorumunuz için teşekkürler.

http://www.youtube.com/watch?v=f31ojOyC7FA

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

quote:

Dostum dikkat edersen arada kesiyor video yu birden düşmüyor yani ilk başta 47 iken sonra 44 den çekime devam ediyor sonra 42 oluyor iphone la çektiğinde tam tersine azalma yok artma var aslında 42 iken videonun sonuna kadar kesme olmuyor ve şarj 44 gösteriyor

Hocam yanıtın için teşekkürler evet o kesilme olaylarını farkettim tam içim rahatladı diyordumki şu video ile karşılaştım.Sanırım arkaplandaki uygulama sayısı fazla wifi bluetooth açık ama o kadar çok etkiler mi ? Bu arada yorumunuz için teşekkürler.

2 sn de bir azalıyor resmen :D şu an kesin bir şey yok daha telefonu kullanan yok ama o kadar berbat bir pil olacağını düşünmüyorum sonuçta sony nin en iyi diye çıkardığı telefon. bu videodakinde ise büyük ihtimal gelen giden bi ton uygulama açmıştır ayrıca benchmark sınırları gerçekten zorlayan bir program onun yüzünden azalmıştır büyük ihtimal çünkü sonrasında 92 de kalıyor şarj. Ya öyledir ya da ben çok iyimser olmaya çalışıyorum çünkü benim de aklımda bu telefon var :D

• quote:

quote:

quote:

2 sn de bir azalıyor resmen :D şu an kesin bir şey yok daha telefonu kullanan yok ama o kadar berbat bir pil olacağını düşünmüyorum sonuçta sony nin en iyi diye çıkardığı telefon. bu videodakinde ise büyük ihtimal gelen giden bi ton uygulama açmıştır ayrıca benchmark sınırları gerçekten zorlayan bir program onun yüzünden azalmıştır büyük ihtimal çünkü sonrasında 92 de kalıyor şarj. Ya öyledir ya da ben çok iyimser olmaya çalışıyorum çünkü benim de aklımda bu telefon var :D

Aynen bende öyle düşünüyorum umarım öyledir yoksa böyle bir şarjla cidden sonynin en büyük hatası olur.Acaba aramızda başka bir xperia kullanan arkadaşımız varsa yardımcı olurlarsa seviniriz.En azından bir tahminimiz olur.

• up
  • Veri trafiği işareti var bak onun yanındaki arka ışığı %100 yapıyor ve aktif durumda, normal yani bence; benim telefonum xperia s 1 günü rahat çıkarıyor az kullandığımda 2 günü bile gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni bir telefon için öyle bir şarj düşmesi imkansız bence öyle olacaksa bırak kullanma daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidendalga

Veri trafiği işareti var bak onun yanındaki arka ışığı %100 yapıyor ve aktif durumda, normal yani bence; benim telefonum xperia s 1 günü rahat çıkarıyor az kullandığımda 2 günü bile gördüm.

Bilgilendirmen için teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syilmaz42

yeni bir telefon için öyle bir şarj düşmesi imkansız bence öyle olacaksa bırak kullanma daha iyi

Belki şarj kalibre olmamıştır vs. acaba çok mu iyimser düşünüyorum ?
  • quote:

quote:

yeni bir telefon için öyle bir şarj düşmesi imkansız bence öyle olacaksa bırak kullanma daha iyi

araba mantığı gibi oldu biraz başlarda tam performans alamayabilirsiniz ^^

• quote:

quote:

quote:

araba mantığı gibi oldu biraz başlarda tam performans alamayabilirsiniz ^^

Hocam o olayı araştırdım birçok kişi aynı şeyi söylüyor.Hatta geçen gün birisi ilk şarjla ilgili şöyle birşey yazmıştı.

''Ama ilk aldığınızda iyi şarj edin:ilk birkaç şarjı %2-3 kalana kadar bitirip, kapalı şekilde 8-12 saat kadar yapın.
    Sonraki 1-2 şarjlarda %2-3 e kadar bitirin,açık şekilde şarj edip %100 dolunca telefonu kapatıp 30dk daha şarj edip açıp kullanın.
    Bu ilk şarjları yaptıktan sonra artık istediğiniz gibi şarj edebilirsiniz.''

Tabi ne kadar doğrusudur orası belli değil.Ama telefona hayran kaldım ya umarım şarjı iyidir.

Htc Droid DNA ile özellikleri hemen hemen aynı aynı gpu filan vs. onda sıkıntı olduğunu görmedim umarım bunda da olmaz.

• Lion bataryaları şarj ettikçe ilk güne gore dahada artar kullanma süresi eski telefon pilleri gibi degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mew55 -- 13 Ocak 2013; 2:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dayanağım olmamakla birlikte Xperia S 1 günü rahat rahat bitirdiğine göre, Z de tasaruf tekn. olduğuna göre 1 günü çok ama çok rahat tamamlayabileceğine iddasına bile girerim. Az kullanımda 1.5 - 2 gün bile dayanacaktır Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 13 Ocak 2013; 11:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew55

Lion bataryaları şarj ettikçe ilk güne gore dahada artar kullanma süresi eski telefon pilleri gibi degıl

Aynen hocam umarım bataryada yarı yolda bırakmaz bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bir dayanağım olmamakla birlikte Xperia S 1 günü rahat rahat bitirdiğine göre, Z de tasaruf tekn. olduğuna göre 1 günü çok ama çok rahat tamamlayabileceğine iddasına bile girerim. Az kullanımda 1.5 - 2 gün bile dayanacaktır Z

Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız.Konu hala günceldir.
  • Xperia P kullanıyorum. Stamina modu çok yeni bir şey değil. Uzatılmış bekleme modu olarak vardı zaten. Belki biraz daha geliştirilmişidir. Xperia P telefonu bataryası oldukça kötü bence. Kötü diyorum çünkü batarya hariç her şeyi sınıfına göre çok iyi. Buna rağmen 1 günü çıkartamadağı olmadı hiç. Yolda bırakmadı yani. Bu videoda da telefon yeni olduğu için bence öyle. Yani 1 günü bile çıkaramama gibi durum olmaz 2330 pil ile. Ayrıca telefonu elinize aldığınızda fark edersiniz. Güneş doğrudan telefona vurmadığı sürece parlak modda kullanmayacaksınız zaten. Kendi adıma konuşayım ben Xperia P de %100 ayarladığımda ışığı kullanamıyorum. Acayip rahatsız edici. Yani arka plan ışığını düşürerek, bluetooth wifi nfc kullanmadığın zamanlar kapatarak rahat rahat kullanırsın telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Xperia P kullanıyorum. Stamina modu çok yeni bir şey değil. Uzatılmış bekleme modu olarak vardı zaten. Belki biraz daha geliştirilmişidir. Xperia P telefonu bataryası oldukça kötü bence. Kötü diyorum çünkü batarya hariç her şeyi sınıfına göre çok iyi. Buna rağmen 1 günü çıkartamadağı olmadı hiç. Yolda bırakmadı yani. Bu videoda da telefon yeni olduğu için bence öyle. Yani 1 günü bile çıkaramama gibi durum olmaz 2330 pil ile. Ayrıca telefonu elinize aldığınızda fark edersiniz. Güneş doğrudan telefona vurmadığı sürece parlak modda kullanmayacaksınız zaten. Kendi adıma konuşayım ben Xperia P de %100 ayarladığımda ışığı kullanamıyorum. Acayip rahatsız edici. Yani arka plan ışığını düşürerek, bluetooth wifi nfc kullanmadığın zamanlar kapatarak rahat rahat kullanırsın telefonu.

Bilginiz için teşekkürler hocam.Xperia Z düşünen arkadaşların en azından içi rahatlamış olur.Bakalım Tr'ye bir gelsinde elimize alalım acaba haber editörleri inceleme yapacak mı ?

• up konu hala güncel
  • Up hala güncel telefon Türkiye'ye gelince detaylı bir inceleme bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.