Şimdi Ara

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
3
Favori
32.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gidendalga

Veri trafiği işareti var bak onun yanındaki arka ışığı %100 yapıyor ve aktif durumda, normal yani bence; benim telefonum xperia s 1 günü rahat çıkarıyor az kullandığımda 2 günü bile gördüm.

hocam ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. şuan kullandığım telefondan bir önceki sony ericsson k910'du. ilk 3g'li telefon, önde de kamerası olan. (ismini yanlış hatırlamıyosam :) )
    onu çek severek kullanmıştım. onun için sony' severim.

xperia s yeni bir telefon, 1 yıldır falan kullanıyorsundur heralde. yeni bir telefon için 1 günü rahat çıkarıyor demek şarjı iyi gittiği anlamına mı geliyor?
    ben 4.5 yıldır iphone (2g) kullanıyorum.pil falan değişmedi. ilk pil ile. benimki bile 1 günü rahat çıkarıyor. fazla kurcalamayınca 2 gün gidiyor.
    yeni telefonların hepsi mi böyle, yoksa sony'de mi var bu, anlamadım.
    zaten standby modunda enerjiyi daha az kullanmasini sağlayan uygulamayı da bu yüzden eklediler sanırım.
    belki bravia ekranından dolayı çok enerji harcıyodur.
    bi de şunu ekleyim; 4.5 yıldır iphone'da tek bir arıza bile olmadı. ara sıra ufak takılmalar, sapıtmalar haricinde, servise hiç gitmedi, kapağı açılmadı. bunu göre göre de iphone'dan vazgeçmek istemiyorum ama... bu xperia z de çok canavar duruyor.
    nerden nereye.... şarj süresini soracaktık, içimizi döktük resmen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Up hala güncel telefon Türkiye'ye gelince detaylı bir inceleme bekliyoruz.

pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Up hala güncel telefon Türkiye'ye gelince detaylı bir inceleme bekliyoruz.

pm attım

Cevaplandı.
  • Web performansı hoşuma gitmedi. Konu mesajındaki videoda adam gayet normal bir şekilde telefonu kurcalıyor lakin linklere 4 - 5 kere basıyor. Telefon sanki güzel tepki veremiyor. Benle aynı düşünenler var mı? iPhone 5 kullanan arkadaşlar bu konuda bir yorum yazabilirler mi?.. Kendilerininkileri de kıyaslayarak tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

Web performansı hoşuma gitmedi. Konu mesajındaki videoda adam gayet normal bir şekilde telefonu kurcalıyor lakin linklere 4 - 5 kere basıyor. Telefon sanki güzel tepki veremiyor. Benle aynı düşünenler var mı? iPhone 5 kullanan arkadaşlar bu konuda bir yorum yazabilirler mi?.. Kendilerininkileri de kıyaslayarak tabiki.

Tepki veremiyor değil basamıyor ki adam
  • quote:

quote:

Web performansı hoşuma gitmedi. Konu mesajındaki videoda adam gayet normal bir şekilde telefonu kurcalıyor lakin linklere 4 - 5 kere basıyor. Telefon sanki güzel tepki veremiyor. Benle aynı düşünenler var mı? iPhone 5 kullanan arkadaşlar bu konuda bir yorum yazabilirler mi?.. Kendilerininkileri de kıyaslayarak tabiki.

Doğrudur adam biraz dunkof.. Lakin bildiğin basıyor hocam. ben de baya göz koydum Zye.. ama ince eleyip sık dokumak gerek

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur adam biraz dunkof.. Lakin bildiğin basıyor hocam. ben de baya göz koydum Zye.. ama ince eleyip sık dokumak gerek

Ayın 18inden beri bu telefonun herşeyini araştırdım.. iphone 5 / galaxy s3 arasında gidiyordum bu telefonu gördüm beklemeye karar verdim biran önce gelse teşke..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayın 18inden beri bu telefonun herşeyini araştırdım.. iphone 5 / galaxy s3 arasında gidiyordum bu telefonu gördüm beklemeye karar verdim biran önce gelse teşke..

Ben de uzun zamandır Nexus 4'ün Türkiye'ye gelmesini bekliyordum. Ama Sony piyasayı darmaduman etti. Tam bir android telefonu yaptı sonunda (fiziksel tuşları kaldırması, bildirim ledi koyması). 4 gözle bekliyorum ben de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de uzun zamandır Nexus 4'ün Türkiye'ye gelmesini bekliyordum. Ama Sony piyasayı darmaduman etti. Tam bir android telefonu yaptı sonunda (fiziksel tuşları kaldırması, bildirim ledi koyması). 4 gözle bekliyorum ben de.

İmkanım olsa trye girdiği an alıcamda malesef satışa sunulmasını beklemedeyim bende hocam..

• arkadaşlar ben 1 aydır xperia z kullanıyorum daha önce s3 vardı samsungdan daha fazla gidiyor şarjı şu kadarını söyleyeyim tamamen kullanıcı ile ilgilidir şarj bu telefonda STAMINA modu ZAYIF PİL MODU ve KONUMA BAĞLI WIFI olmak üzere size 3 seçenek sunuyor isterseniz 3'nü de aktif yapabilirsiniz şuan %47 ile 9 saat kullanım veriyor hepsini aktif ettigim zaman telefon tuş kilidine girdiği anda arkaplanda ki bütün programları durduruyor yardımcı olduysam ne mutlu
  • herkeze selamlar ;

yaklaşık 3 gündür xperia z yi kulanmaktayım ,cihazın bütün girişleri kapaklı olduğun ve sarjının uzun gitmeyeceğini bildiğim için kutu içeriğinde masa üstü (dock) cihazı 20 gün araştırdıktan sonra istanbul elma bilişim diye bir magazadn tedarik ettim , ilk izlenimlerim tasarım olarak nerdeyse aşık olabilinecek bir cihaz metal ve silikon uyumu mükemmel denilebilecek kadar iyi arka cam tasarımı göz alıcı materyal olarak 5 üstünden 5 alır , ilk aklıma takılan ekranın tüm olmayışı , kullanmaya başlayınca göze batamadığını fark ettim ve şunu söyleyebilirim 32 yaşında ilk android telefonu Galaxy 1 - 2 - 3 ve note 1 kullanmış biri olarak nerdey se telefona sarılıp uyuyacaktım :)) ;

gelelim garanti olayına çok kurcalayan biri olarak , cihazı yurt dışı kayıtsız olarak satın aldım ve daha sonra sony ankara bölgeyle görüştüğümde cihazın yurt dışında hangi magazadan alındıysa faturası olduğu taktirde türkiye garanti kapsamına girdiği ve hatta ilk 1 içerisinde teknik bir arıza olması koşulunda 1 e 1 değişim yaptıklarını öğrenince sevincim daha da artı satım aldığım firma yetkilileri '' bu arada işlerini iyi yapıyolar '' ürünün yurt dışı faturasını tarafıma 3 gün içerisinde göndereceklerini söylediler ....

buraya kadar bir sıkıntı yok derken ,

cihazı çok sıkıştırmadan standart uygulamalarla 3 gündür kullanıyorum , samsungun kullandığı ekran ( gorilla glas ) dokunmatiği her yönüyle çok daha başarılı geldi bana , çok çok göze batmasada note 2 yahut s3 gibi bir cihazdan sonra , dokunmatik hassasiyetinin tatmin etmeyeceği kanaatindeyim , tabi cihaz çok isteyerek aldığım için mi bilmiyorum buna bir cevap aradım ; ekran gorilla glas olmadığı için yaklaşık 5 kat daha çatlamaya karşı mukavemetli ve kesin olarak emin olmasamda ekranın üstünde fabrikasyon bir ekran koruyucu olduğunu zannediyorum , yeni alacak arkadaşların heleki apple ve s3 tarzı cihazlardan sonra ekran dokunmatiği için fazla beklentiye girmesinler ,

donanım ve arayüz olarak ;

yıllardır samsung kullanan biri olarak arayüze alışması biraz zaman alıcak gibi kesinlikle kötü değil ama alışmak lazım , donanım olarak süper hızlı diyemem ama stamina modunu kapatarak kullanamadım belki performans olarak mod açıkken cihaz kendini yavaşlatıyor olabilir ,bunula ilgili görüşlerimi daha sonra paylaşacağım ,

sarjı ne kadar gidiyor derseniz , kullanmayımda sarjı uzun gitsin zihniyetini üzerinizden atattığınız anda max. 1 gün , sarj olarak da fazla beklentiye girmeyin , üstelik bu dediğim stamina modu açık olarak 1 gün , cihaz elimdeyken çok yakan bi arabanın benzin ibresi gibi sarjın sürekli düştüğünü gördüm , buda belki bir kaç sarjdan sonra düzelebilir bunlarıda daha sonra paylaşacağım ,

ilk izlenimlerim bunlar ...

• Son güncelleme ile şarjda gözle görülür bir artma oldu bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

2 gün önce tamamen şans eseri bir mağazadan aldım. Telefonla ilgili ilk izlenimler; öncelikle telefon hacmine göre inanılmaz hafif ve ince. Telefonun tasarımı çok etkileyici gerçekten elinizde pahalı ve güzel bir cihaz olduğunuz havasına hemen sokuyor sizi. Şarj olayına gelince ben aldığımda %50 şarj vardı eve gidip açık bir şekilde 12 saat şarj ettim sonra ve belli periyotlarda birkaç kere daha %1 ve %2'leri görerek açık ve kapalı birkaç şarj uygulaması daha yapacağım. Güncellemeyi dün yaptım ve şarjla ilgili bazı düzenlemelerin yapıldığı bir gerçek ya da bunu sadece ben hissettim tam bilemiyorum. Menüler gayet kullanışlı yalnız dün geceden beri bir şeyi bulamadım delireceğim. .) Kullanan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Mesaj sesi ya da genel ses anlamında bir profil var mı? Yoksa genel ayarlar üzerinden mi ileriyoruz. Eğer genel ise benim telefonum normalde çalıyor ama bildirim seslerim gelmiyor. Telefonun sesi normalde açık ancak bildirim ya da smslerle ilgili bana sesli uyarı vermiyor telefon. Yardımcı olursanız sevinirim.

• ayarlar-ses-ses düzeylerine tıkla zilsesi ve bildirimleri sonuna kadar aç . olmadıaynı yerden varsayılan bildirimine bak zaten kendin çözersin gerisini.
     Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN
  • Arkadaslar bende iki gün once aldim cok memnunum ama sarj olayina kafam takildi baslangicta 12 saat sarj etmedim sabah 6 da %100 evden ciktim suanda %30 civarinda hemen düsüyor yüzdesi umarim düzelir eger bu bi sorunsa

• Pil kullanımı,

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

Pil kullanımı,

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

Senin gene iyi benim 28 saat oldu. %35 şarj vardı 1saatir temple run oynuyorum %20 civarı kaldı.

• Bu video aynen doğrudur arkadaşlar büyük motorlu araçlar gibi gaza bastıkça yakıt ibresi gözünün önünde aşağı iniyor.Ben bu yorumu yazarken bile 3 kademe gitti bile. Işte mart ayında bu sitede kendim test edip paylaştığım veriler. Ekran resmi de var koyamadim. eski tlfum galaxy s2 şarji Xperia z nin iki katı daha dayanıklı.
    xperia z nin pil ömrünü test ettim işte veriler

şarj durumu %100 iken 3g ile internette gezinirken harcadığı enerji tablosu.
    not: facebok uygulaması ile girdim. video izlemedim. ekran parlaklık modu %85 otomatik parlaklıktaydı. stamina aktif (4 gün 2 saat)
    şarj &100 den %90 a 25.33 dk da düştü.

%100= 0.00 dk
    %99= 7.46 dk
    %98= 2.02 dk
    %97= 1.25 dk
    %96= 2.04 dk
    %95= 1.39 dk
    %94= 0.35 dk
    %93= 1.29 dk
    %92= 0.40 dk
    %91= 2.46 dk
    %90= 2.58 dk
    toplam 25.33 dk
    sonuç devam edersem ortalama 4 saat 22 dakika sonra telefon kapanacaktı.
    not: birde internete girmeden konuşarak. msjlaşarak test edip buraya paylaşacağım takipde olun lütfen.

• Bir ayi geçti kullanalı.
    İnternet performansi iphone ye yaklaşamaz
    Ayrıntılı ayarlar klasik Xperia gibi kıt samsung un yanından geçemez (örnek ama ekran ile kilit ekranın duvar kağıdı farklı olamıyor.özel zil sesi yapamıyorsun.)
    Rahatsız edici şekilde ısınıyor.
    Kullanım esnasında ciddi pilsarfiyatı var.
    en önemlisi 3g ile görüntülü arama yapamıyorsun. Tango, skiype gibi uygulamalar a muhtaçsin.
    Olumlu yanları. Suya karşı dayanıklı olması. Çok hizli olması. Kamera si iyi. Dış görünüşü süper. Not: hem öne hem arkaya koruyucu alın öyle kullanın. Sorusu olan varsa buradan yada özel cvplarim

• quote:

Orijinalden alıntı: ufkadair

Bir ayi geçti kullanalı.
    İnternet performansi iphone ye yaklaşamaz
    Ayrıntılı ayarlar klasik Xperia gibi kıt samsung un yanından geçemez (örnek ama ekran ile kilit ekranın duvar kağıdı farklı olamıyor.özel zil sesi yapamıyorsun.)
    Rahatsız edici şekilde ısınıyor.
    Kullanım esnasında ciddi pilsarfiyatı var.
    en önemlisi 3g ile görüntülü arama yapamıyorsun. Tango, skiype gibi uygulamalar a muhtaçsin.
    Olumlu yanları. Suya karşı dayanıklı olması. Çok hizli olması. Kamera si iyi. Dış görünüşü süper. Not: hem öne hem arkaya koruyucu alın öyle kullanın. Sorusu olan varsa buradan yada özel cvplarim

Ben s4 ve xperia z arasında tereddutte kaldım..şarj konusu hala muallakta sanırım..s4 un daha uzun gittigini duyuyorum..
    sony 2 gun falan gitmiyormu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.