Şimdi Ara

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
32.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağolasın hocam bende %0 olunca takıyorum şarja ama hala %30dan aşağı inmiyor ekran neyse belkide daha ilerideki zamanlarda incekbelli olmaz çok teşekkür ederim ilgikendiğin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim ne demek umarım faydalı olur.
  • Selamlar. 3G ve Wifi hep açıktı. Bir saat kadar Gta Vice citt oynadım. 4 saati geçkin bir sürede ekran açıktı. Resimlerden açıkça görebilirsiniz.
     Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

• Telefonu bende yeni aldım arkadaşlar ve kesinlikle şarj sorunu var yani bunu söyleyebilirim. 8 saat şarj edip %100 olan telefonun şarjı 2 saat oyun oynarsanız bitebilir. Ama çok sık kullanıcı değilseniz 1 günü çıkartabilirsiniz. Ama android telefon sonuçta yani bu kadar oluyor Stamina Mode falan hikaye :))
  • Arkadaşlar;

Xperia Z Batarya Sorunuyla Alakalı,Kendi Anlatımım Olan Mesajı İnceleyin Derim : Saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_72981205/f_//tm.htm#78162649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayk Usta -- 21 Temmuz 2013; 1:34:48 >
  • Z nin şarjının az gittiği doğrudur ben de kullanıyorum.Tam ekranda video izlersen telefonun 5 saatlik bir ömrü var.Ama stamina yi açıp parlaklığı yarıya indirirsen 10-11 saat gider.Video izleme konusunda çok az dayanabilen bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: namari

quote:

Orijinalden alıntı: gidendalga

Veri trafiği işareti var bak onun yanındaki arka ışığı %100 yapıyor ve aktif durumda, normal yani bence; benim telefonum xperia s 1 günü rahat çıkarıyor az kullandığımda 2 günü bile gördüm.

hocam ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. şuan kullandığım telefondan bir önceki sony ericsson k910'du. ilk 3g'li telefon, önde de kamerası olan. (ismini yanlış hatırlamıyosam :) )
    onu çek severek kullanmıştım. onun için sony' severim.

xperia s yeni bir telefon, 1 yıldır falan kullanıyorsundur heralde. yeni bir telefon için 1 günü rahat çıkarıyor demek şarjı iyi gittiği anlamına mı geliyor?
    ben 4.5 yıldır iphone (2g) kullanıyorum.pil falan değişmedi. ilk pil ile. benimki bile 1 günü rahat çıkarıyor. fazla kurcalamayınca 2 gün gidiyor.
    yeni telefonların hepsi mi böyle, yoksa sony'de mi var bu, anlamadım.
    zaten standby modunda enerjiyi daha az kullanmasini sağlayan uygulamayı da bu yüzden eklediler sanırım.
    belki bravia ekranından dolayı çok enerji harcıyodur.
    bi de şunu ekleyim; 4.5 yıldır iphone'da tek bir arıza bile olmadı. ara sıra ufak takılmalar, sapıtmalar haricinde, servise hiç gitmedi, kapağı açılmadı. bunu göre göre de iphone'dan vazgeçmek istemiyorum ama... bu xperia z de çok canavar duruyor.
    nerden nereye.... şarj süresini soracaktık, içimizi döktük resmen :)

iphone gibi minik bir telefon için şarjın bir gün gitmesi ilginç.xperia z nin yeni doğmuş bebeği kadar boyu olan bir telefonun kullanacağı pil 5" lik bir telefonun kullanacağı pile göre çok daha az olmalı.zaten telefonu elinize aldığınızda nasıl canavar gibi çalıştığını hissediyorsunuz, yani o donanıma 1 gün gitmesi gayet yeterli.Sony gerçekten dev bir marka ve 1 en geç 2 yıl içinde samsung'un piyasayı boş bulup ele geçirdiği akıllı telefon pazarındaki üstünlüğü elinden alacaktır.

• Arkadaşlar pekala şarj olma süreleriniz nedir? Benim ki ilginç bi şekilde 0 dan 100 e tam 12 Saatte ulaşabiliyor!
  • hocam xperia arc s kullanıyorum uzun süredir,cihazın sarj doldurma süresi inanılmaz derecede hızlı ancak bi okadarda bitme süreside inanılmaz derecede çabuk cihazdan başka hiçbir sıkıntım yokken 2 batarya kullanmak zorunda kalıyorum
  • arkadaşlar benim şarjımda çok az gidiyordu sonyi aradım bugün mobile bravia engine özelliğini kapatırsam bu problemin ortadan kalkacağını söyledi kpattım şimdi sizde deneyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

hiç konuşmasan bekleme süresi 3 günü bulurmu? stamina ve düşük pil açıkken?

benim 2 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax_36

quote:

benim 2 gün

benimki 5 günü geçiyor hatta 6 gün..
  • 6 gün çok iyi valla. benim 2 gün çok kullanırsam 1 gün. ve bu arada telim nedensiz yere donmaya başladı. bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmax_36

quote:

benim 2 gün

benimki 5 günü geçiyor hatta 6 gün..

sizinki nasıl 5-6 gün gidiyor?Benimkide ilk zamanlar 5-6 gün gidiyordu şuan 2 günü zor buluyor.Saatte %2 pil harcıyor anlayacağın kesin bir çözüm bulamadım mayk ustanın dediğini yaptım ama o da fayda etmedi.Çözüm bulabilen var mı acaba?

• benim tel 3 aylık, hatta biraz zorlasam 7-8 gün gidebilir.hatta şu anda bayağı konuştuğum halde %36 sı dolu ve 4 gün 1 saat tir şarj etmiyorum.
  • quote:

benim tel 3 aylık, hatta biraz zorlasam 7-8 gün gidebilir.hatta şu anda bayağı konuştuğum halde %36 sı dolu ve 4 gün 1 saat tir şarj etmiyorum.

YA NASIL BU KADAR GİDEBİLİYOR SİZİN TELİN ŞARJI. BİŞEYMİ YAPIYOSUNUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightcalimero

quote:

benim tel 3 aylık, hatta biraz zorlasam 7-8 gün gidebilir.hatta şu anda bayağı konuştuğum halde %36 sı dolu ve 4 gün 1 saat tir şarj etmiyorum.

YA NASIL BU KADAR GİDEBİLİYOR SİZİN TELİN ŞARJI. BİŞEYMİ YAPIYOSUNUZ?

hayır, bu sabah şarja takarken %15 doluydu ve 5 gün 1 saat tir kullanıyordum.hatta bu telefon bu hafta çok arandı ve aradı.oyun ve internet kullanmadım. hakkaten süper. bende anlamadım.yalnız ben şarjda %10-15-20 lerdeyken şarja bağlıyorum. şimdiye kadar sonuna kadar bitipte taktığım olmadı.
  • normal kullanımda gün sonunda %30 dan aşağı düşmüyor az kullanımda 2 günü çok rahat çıkara biliyorum
  • xperia z ile ilgili bi sıkıntım var dün gece sarjı %1 e kadar düsmüş ve kapanmıs sarj a taktım sabah kalktıgım da acılmıodu.forumda gördügüm kapatma tusu ve ses tusuna da basılı tuttum ama bi işe yaramadı sizce sorun ne ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.