Şimdi Ara

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
32.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rpdstar

Beni sıkıntıya sokan plastik parçası olarak gördüğüm s3 ün şarjının gözle görülür şekilde ii gitmesi keza s4 ün şarjıda daha ii

Hangi teli kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Beni sıkıntıya sokan plastik parçası olarak gördüğüm s3 ün şarjının gözle görülür şekilde ii gitmesi keza s4 ün şarjıda daha ii

Hangi teli kullanıyorsun ?

Xperia zl kullanıyorum s3 arkadaşımda idi karşılaştırma fırsatım oldu sizin tel rootlumu ayrıca paylaştım resimde görülüyoki sizin telefonun şarjından farklı deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.1.1.A.1.253 güncellemesi Wi-fi ile de çalıştı ve şarj süresinde %30 luk bir dayanma oldu.
  • son güncelleme ile şarjım daha çabuk gitmeye başladı. sizin tellerde nasıl oldu acaba?
  • arkadaşlar merhaba..bende görüşme kesilmesi problemi var..2 dakikadan fazla görüşme yapamıyorum devamlı kapanıyor kendi kendine görüşme...go power master programını kullanıyorum ama onunla bir alakası olabilir mi?
  • konuya mesaj atanblar hala var, 1 ay beklemeniz lazım şarj süreniz uzar. bataryayı telefonu ilk aldığınızda tam kapasite kullanmıyosunuz, zamanla uzar şarj süresi
  • Arkadaşlar ben aldım kullanıyorum. İnternet kullandığından dolayı olsa gerek fazla şarj gitmiyor, cihaz çok iyi sadece ısınma sorunu var biraz. Biraz diyorum çünkü uzun süre oyun içi yorucu uygulama kullanıyorsan %40 gibi biraz oyunda 45 gördüm normalde daha sıcak gibi geliyor ama x10 mini cihazında 50 gibi değerleri görmüştüm internette download yada Pc internet paylaşımda.. Her neyse Z batarya konusunda şu varki 1.5 A şarj cihazı veriliyor bu uzun sürüyor şarj da doğal olarak çünkü batarya 2300 bilindiği üzere. Ben çalıştığım için ilk başta arkadaşında bahsettiği gibi uzun süreli şarj olayını yapmadım orada bahsedilemezjaw zaten batarya kalibre olayı batarya dosyasını root yapmadan bilirmiyim emin değilim ama işlenirse bu işlemi yapmakta fayda olacak yoksa bu şekilde çabuk bitmesi can sıkıcı..

• arkadaşlar 2gün önce hediye geldi bana, ilk 7 saatlik şarjdan sonra 30 saattir makine bende çok az kullandım ve pil %50 gösteriyor. normal konuşma ve 1-2 sayfalarda gezinme 3-5 fotoğraf çekme dışında bir şey yapmadım. ilk şarj olmasına rağmen bu değerler iyimi? düşükmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

arkadaşlar 2gün önce hediye geldi bana, ilk 7 saatlik şarjdan sonra 30 saattir makine bende çok az kullandım ve pil %50 gösteriyor. normal konuşma ve 1-2 sayfalarda gezinme 3-5 fotoğraf çekme dışında bir şey yapmadım. ilk şarj olmasına rağmen bu değerler iyimi? düşükmü?

Daha telefon yeni olduğu için o değerleri kafana takma,pilin kendine gelmesi 1 ayı buluyor
  • hiç konuşmasan bekleme süresi 3 günü bulurmu? stamina ve düşük pil açıkken?
  • İlk olarak o 15-20 saatlik şarjlar eskidendi. Yeni bataryalar şarj dolduktan sonra, elektriği bataryadan geçirmiyor yani %100'ü gördükten sonra boşuna elektrikte bekletmiş oluyorsunuz. 2.si yeni bataryalar yaklaşık 2-3 haftalık kullanımdan sonra kapasitesinin tamamına ulaşıyor, başlarda çabuk bitmesi normal. Bende telefonu 3-4 gündür kullanıyorum yeni aldım ve benimde bataryam çabuk bitiyor şöyleki, yaklaşık 45 dakika oyun oynadım şarjı %64'ten %39'a düştü. Bunun haricinde wifi açıkken internette gezinirkende yaklaşık 5-6 dakikada %1 şarj yiyor. HEnüz IMEI kaydı yaptırmadığım için 3G konusunda birşey diyemiyorum. Kısaca biraz beklemek lazım. Sony Xperia Z'yı S2 ile karşılaştırmış bir arakadaş ama, S2 ile Xperia Z'nin işlemci farkı ortadayken batarya karşılaştırması yapmak saçma. Ek olarak akşam saat 1buçukta stamina moduna aldım sabah 11 de kalktım %1 bile gitmemişti şarjı. Stamina modunu açıkta tutmakta yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunickonbesharf -- 29 Haziran 2013; 14:34:59 >

• telefon elimden düşmüyor sürekli dh facebook twitter müzik arada oyun.vs. günde 2 defa şarj ediyorum ama ilk aldığım zamana göre gerçekten iyileşme var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz Ekran Parlaklığı hep 100'deydi Gece Film izlerken 50'ye aldım. Wifi genel anlamda %40 açıktı bu süre içinde. 15 20 Dk oyun oynadım. Bluetooth Kulaklıkla 4 5 saat müzik dinledim, Gece film izledim sürekli

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

• Ben telefonu alalı daha bir ay olmadı . Kullandıkça şarjda iyileşme oluyo diyolarki okadarda önemli değil aldığımdan beri sürekli facebook fln elimden düşürmüyorum haber okuyorum akşama kadar idare ediyor.
  • pil teknolojisi neden bu kadar geri? bu telefonlarda 10 gün ful açık dayanma süresi yapamazlarmı?
  • Hocam senin ekran nasıl %17 şarj yiyor benimki %38 ne yaptın söylemesin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_eLmaS

Hocam senin ekran nasıl %17 şarj yiyor benimki %38 ne yaptın söylemesin lütfen

Özel birşey yok hocam temiz bir kurulum ve kalibre sadece o kadar.
  • Hocam şu kalibre olayını söylermisin nasıl yapıyoruz sana zahmet bi anlatsan

• Android 4.2.2 yi hele şükür güncelleme imkanı buldum gerçekten mükemmel olmuş xperia z tam tahrik edici olmuş diyebilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_eLmaS

Hocam şu kalibre olayını söylermisin nasıl yapıyoruz sana zahmet bi anlatsan

Ondada özel birşey yok %0 a inene kadar bitiriyorum şarjı sonra tam dolduruyorum bunu 6-7 defa yaptıktan sonra kalibrasyon tamamlanmış oluyor, bazıları %0 kadar kullanmayın falan diyor ama ben kullanıyorum sıkıntı yok gayettte iyi. Bu arada ilk 3 şarjı usb ile yapıyorum diğerleri şarj cihazı ile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.