Şimdi Ara

Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
32.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufkadair

Ayrıntılı ayarlar klasik Xperia gibi kıt samsung un yanından geçemez (örnek ama ekran ile kilit ekranın duvar kağıdı farklı olamıyor.özel zil sesi yapamıyorsun.)

Her dediğine katılıyorum ancak alıntı yaptığım yazına katılmıyorum, biraz kurcalarsan hepsinin olduğunu göreceksin. Nasıl 1 aydır kullanıyorsun onu da anlayamadım, 1,5 hafta oldu alalı ve bu dediklerini 2 gün içinde yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 22 Nisan 2013; 17:51:05 >
  • Ben mart ayında ıngiltere den aldim.
    telefonu kötülemiyorum. Sony birçok modelini kullandım ve çok seviyorum. Sadece 3 ay galaxy s2 kullandım. En basiti hiçbir Xperia 3g arama yapamıyor. Galaxy deki gibi ona baktıkça uyanık kalması. Sms esnasında kulağına yaklaştırırKem araması. Video yu ekranın herhangi bir yerinde oynatması gibi kendine özgü hiçbir özelliği yok. Dümdüz android.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozgen

quote:

Bir ayi geçti kullanalı.
    İnternet performansi iphone ye yaklaşamaz
    Ayrıntılı ayarlar klasik Xperia gibi kıt samsung un yanından geçemez (örnek ama ekran ile kilit ekranın duvar kağıdı farklı olamıyor.özel zil sesi yapamıyorsun.)
    Rahatsız edici şekilde ısınıyor.
    Kullanım esnasında ciddi pilsarfiyatı var.
    en önemlisi 3g ile görüntülü arama yapamıyorsun. Tango, skiype gibi uygulamalar a muhtaçsin.
    Olumlu yanları. Suya karşı dayanıklı olması. Çok hizli olması. Kamera si iyi. Dış görünüşü süper. Not: hem öne hem arkaya koruyucu alın öyle kullanın. Sorusu olan varsa buradan yada özel cvplarim

Ben s4 ve xperia z arasında tereddutte kaldım..şarj konusu hala muallakta sanırım..s4 un daha uzun gittigini duyuyorum..
    sony 2 gun falan gitmiyormu?

Hiç internete bağlanma 24 saati tamamlama ihtimali bile zor

• quote:

Ben mart ayında ıngiltere den aldim.
    telefonu kötülemiyorum. Sony birçok modelini kullandım ve çok seviyorum. Sadece 3 ay galaxy s2 kullandım. En basiti hiçbir Xperia 3g arama yapamıyor. Galaxy deki gibi ona baktıkça uyanık kalması. Sms esnasında kulağına yaklaştırırKem araması. Video yu ekranın herhangi bir yerinde oynatması gibi kendine özgü hiçbir özelliği yok. Dümdüz android.

Sen daha android kullanmayı bilmiyorsun senin için önüne ne konularsa o ana ekran ve kilit ekranı resimleride farklı olabiliyor sen kullanmayı öğren bence bilmiyorsanda kimseye yanlış bilgi verme diğer o dediklerinin hepsi yazılım ve ben video yu xperia değil önceki telimden beri popup olarak izleyebiliyorum, o yüzden bunlar samsunga özgü şeyler değil telefonun değil sen uyuma uyanık kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunay -- 24 Nisan 2013; 2:44:20 >

• ,,,,
     Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

,,,,
     Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

Bilip bilmeden insanlara çamur atma. Bilgisayar programcısiyim ios linux jar jab symbian vs tüm işletim sistemlerini ruhuna kadar kullanıyorum. Millete laf atacağına az ye de iyi bir cihaz al videolari hd izle. Androidi sen bana öğretecek son kişisin

• quote:

quote:

,,,,

Bilip bilmeden insanlara çamur atma. Bilgisayar programcısiyim ios linux jar jab symbian vs tüm işletim sistemlerini ruhuna kadar kullanıyorum. Millete laf atacağına az ye de iyi bir cihaz al videolari hd izle. Androidi sen bana öğretecek son kişisin

eyvah eyvah vay halimize "bilgisayar programcısı" olman bir şey değiştirmiyor androidi bilmiyorsun işte, benden değil ama en kısa zamanda öğren eksiğin çok en azından kilit ekranındaki resim nasıl değişir onu öğren bari Ayrıca sazanlıkta var galiba hd değil full hd izliyorum Birde ruhlar aleminden çık tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunay -- 24 Nisan 2013; 12:12:55 >

• 85% civarı şarj etmişsin birde kullanmamışsın ekranın en üstte olması lazım android sistemi en yukardaysa 3 günün 2.5 günü boşta yatmış demektir telefon aşağı yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

85% civarı şarj etmişsin birde kullanmamışsın ekranın en üstte olması lazım android sistemi en yukardaysa 3 günün 2.5 günü boşta yatmış demektir telefon aşağı yukarı

%85 değilde telefona ellemediydim evdeydi şarjı %7 8 kalmış haberimde yoktu. Telefon kapanmış %80 civarına kadar şarj oldu olmadı hatırlamıyorum. %88 di galiba. Koydum kenarda yatıyordu öyle

Şimdi fullicem zaten.

Bu arada silikon kılıfmı yoksa rubber kılıfmı daha iyi ?
  • benimde xperia z kullanmaya başlalığım 3. günüm. eşimde s4 var. ve kesinlikle s4 ün şarjı daha fazla gidiyor. benim tel ile 1 günü çıkaramıyorum. hemde aşırı kullanmamama rağmen. internete giriyorum aşağı yukarı 10-15 dakikada %6-7 şarj yiyo. açıkçası ben şarjından memnun değilim. inş yeni olduğu için böledir.
  • telefonu dün akşam aldım ve genel olarak memnunum. öncesinde Xperia Arc S kullanan biri olarak sony'nin mantalitesine de alışığım zaten. tek canımı sıkan konu şarj sorunu oldu. şöyle ki gece şarja taktım sabah %100 olarak kullanıma başladım. stamina modu aktif. 15 dk kadar önce %92 idi. bilenler bilir subway surfersta yaklaşık 1000 altın toplayacak kadar süren bi oyundan sonra şarjım %87ye düştü. yani 10 dk oyunda %5 şarj.. bence çok kötü.. belki bi kaç kere telefon kapalı olarak 8-12 saat şarj edip %2-3 seviyelerine düşürerek batarya optimizasyonu yaptıktan sonra düzelecektir ama yine de oran çok yüksek geldi bana.
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce almış olduğum xperia z den genel olarak memnunum tabi bana göre bazı eksi yönleride mevcut size sadece şarj konusunda bir kaç izlenimimi söylemek istiyorum.Öncelikle stamina modu gayet başarılı telefonu en son dün saat 18:00 gibi şarjdan çıkardım şu ana kadar yaklaşık 21 saatlik bir kullanım sonrası şarjım şu an %15 de.21 saatlik zaman diliminde internette gezindim oyun oynadım ama ortalama bir kullanım gerçekleştirdiğimi söylemek isterim.telefonu stamina modda ortalama bir kullanım ile 12 saati çok rahat çıkartabilirsiniz.ama ekran açık iken şarj durumu çok değişiyor sürekli kullanım esnasında şarj oyun oynarsanız durmaksızın 5 saate veya 6 saate bitebilir bence buda normal bir durum.aklınıza takılan diğer konulardada kendi izlenimimle yardımcı olabilirim telefon şu anda ne bir kasma problemi nede bir donma problemi yaşatmamıştır bilgilerinize sunarım iyi günler.

• Merhaba arkadaşlar Yaklaşık 1 ay kadar önce bu telefondan aldım. geçen hafta farkettim ki telefonu usb ile arabaya bağladığımda telefon şarj olmuyor. aynı işlemi farklı usb kabloları ile denedim sonuç yine aynı. Bu sorun sadece benim telefonumda mı var? Bir bileniniz varsa ve yorumda bulunrsa çok sevinirim..
  • Xperia zl kullanıcısıyım 3g açıkken abartısız 2 dakikada bir yüzde bir şarj yiyo rezalet ne yazıkki samsung şarjda daha ii aksini idda eden benimki daha az şarj yiyo diyen varsa paylaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

Xperia zl kullanıcısıyım 3g açıkken abartısız 2 dakikada bir yüzde bir şarj yiyo rezalet ne yazıkki samsung şarjda daha ii aksini idda eden benimki daha az şarj yiyo diyen varsa paylaşsın

Benimki xz, zl yi bilemiyorum tabi aynımı ben çok memnunum şarj olayından yeni güncelleme ile dahada iyi oldu,

• quote:

quote:

Xperia zl kullanıcısıyım 3g açıkken abartısız 2 dakikada bir yüzde bir şarj yiyo rezalet ne yazıkki samsung şarjda daha ii aksini idda eden benimki daha az şarj yiyo diyen varsa paylaşsın

Benimki xz, zl yi bilemiyorum tabi aynımı ben çok memnunum şarj olayından yeni güncelleme ile dahada iyi oldu,

İi güzelde neredeyse hiç internet kullanmamışın telefonu kullanmazsan 3 günde gider beniö dedim gibi 3g yi aç 2dakikada yüzde 1 nasıl gidiyo gör görmüyosan bwnim telde sorun var

• quote:

quote:

quote:

İi güzelde neredeyse hiç internet kullanmamışın telefonu kullanmazsan 3 günde gider beniö dedim gibi 3g yi aç 2dakikada yüzde 1 nasıl gidiyo gör görmüyosan bwnim telde sorun var

Nereden anladın internet kullanmadığımı hemde hiç, o gördüğün ss de 4 saat ekran süresinde internet hatta oyun bile var, bence senin telinde değilde bulunduğun ortamdaki 3g bağlantında sorun var tam çekmiyor şebeken eğer değilse telefonunda sorun var ama yazılım ama donanım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nereden anladın internet kullanmadığımı hemde hiç, o gördüğün ss de 4 saat ekran süresinde internet hatta oyun bile var, bence senin telinde değilde bulunduğun ortamdaki 3g bağlantında sorun var tam çekmiyor şebeken eğer değilse telefonunda sorun var ama yazılım ama donanım.

Benim anladım sen bu teli bu haliyle yeterli buluyosun. Şu an itibariyle 1saat tel görüşmesi 1.5 saat internet şarjım yüzde 48
     Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

• Beni sıkıntıya sokan plastik parçası olarak gördüğüm s3 ün şarjının gözle görülür şekilde ii gitmesi keza s4 ün şarjıda daha ii

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim anladım sen bu teli bu haliyle yeterli buluyosun. Şu an itibariyle 1saat tel görüşmesi 1.5 saat internet şarjım yüzde 48
     Sony Xperia Z Şarj Durumu SONY KULLANANLAR GELSİN

Ben benim telimden memnunum, yazılımı formatlamayı dene belki bir bug vardır birde şebeke sinyali çok önemli 1 diş 3g çeken yerde 1 saatte tüm şarjını bitirebilirsin. Bende senin bahsettiğin sorun yok son olarak onu söyleyebilirim 2 dk %1 gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.