Şimdi Ara

Sony Yetkili Servisi Adresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumu konuşurken karşı tarafa ses gitmemesi ve renginin silinmesinden dolayı(rengi mor. sol alt köşesindeki renk silindi gri bi renk çıktı ortaya nasıl oldu neden oldu hiç bilmiyorum) garantiye göndereceğim ama internetten bulamadım. telefonum z1 sony center dan almıştım. sony nin kendi servis adreslerini nerden bulabilirim. samsunda oturuyorum. servise göndermeden önce bi servis kaydı yapmam gerekli midir? nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

• radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Cihazı telefonu satın aldığınız Sony Centere teslim edebilir, ya da doğrudan Teleservice Ankara'ya gönderebilirsiniz. Zaten Sony Centera da teslim etseniz onlar Teleservice'ye gönderecekler.

Aşağıdaki linkten Teleservice ile ilgili gerekli bilgileri alabilirsiniz.

http://www.teleservice.com.tr/tr/service-routing.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 10 Kasım 2014; 12:26:54 >
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. az önce xperia yetkilisiyle görüştüm bana kvk istanbul adresi verdiler acaba yanlış mı bilgilendirdi beni?
  • radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Sony yetkili servisi Teleservice idi. Sonradan KVK ile anlaşmış da olabilirler. Siz Sony yetkilisi neresi diyorsa oraya gönderin, ya da daha iyisi en yakın Sony Merkezine bırakın onlar gerekli yere gönderirler.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. ben en iyisi burdaki sony center a götürüp teslim edeyim onlar göndersinler.
  • haftasonu sony center a gittim bana sony nin kvk ile anlaştığını artık garantisine kvk nın baktığını söyledi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.