Şimdi Ara

sony z1 cekmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bana hollanda dan sony z1 geldi cihazi henuz pasaporta kayit ettirmedim ama hani ilk 3 5 gun kapanmiyo ya iste ben de dedim hatti takiyim kullaniyim kapanana kadar sonra turkcell hattimi cihaza taktim ayarlari vs. Yaptim cihaz hatti gormedi sonra vodafone hattim var onu taktim onu goruyo fakat bazen cekiyo bazen cekmiyo simdi asil sorum sorun cihazda mi yoksa kayit ettirmedik diye mi boyle yapiyo simdide tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz kayıtsız olsada hattı takınca sorunsuz kullanabilmen gerekli.Şebeke ayarları vs kontrol et ,durumda değişme yoksa muhtemelen cihazında sorun vardır.
  • Hmm anladim acaba sorun yazilimsal mi yoksa donanimsal mi olabilir

• Bildiğim kadarıyla Hollanda'nın bant aralığı Türkiye ile aynı değil bir operatörün hattının çalışıp diğerinin çalışmaması tamamiyle bundan kaynaklanıyor. Cihazınızda sıkıntı yok hattınızda da telefon oraya göre üretildiği için bant farkı var.
  • Bir de telefonunda *#06# yap IMEI numarasınıhttps://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama bu adrese gir sorgula , kayıtlı mı diye.
  • Tamam abicim cihazi pasaporta kayit ettirince duzelecekmis telefoncu oyle dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lg g2 fifa 14 acilmama sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.