Şimdi Ara

SONY Z1'i götürmek istemiyorum İP4 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar malum bu yıl üniversiteyi kazandık yurda gidicez ama ailem aralık ayında 2.150 tl ye aldıgımız SONY Z1i götürmemi istemiyor onlarda haklı çünkü tanımadıgımız kişilerin arasına giricez felan öyle çok zenginde değiliz yani 5 yıl nokia 5230 kullandıktan sonra zorla aldırtmıştım şimdi gidip birden zengin ortam çocugu goruntusu almak ismiyorum bunun için nokıa 5230 u goturucem ama aklıma bırsey geldi WİFİ YOKK benı 15 tatile kadar ( o zmana kadar arkadaşları az cok tanırım heralde)
    bir wifi li telefon istiyorum.
    baktım ki 400 tl ye aşagı yukarı orta temizlikte İP4 bulunuyor alsam nasıl olur acaba
    şarj olayı felan oyun oynamam wifi felan arada 5-10 dk faceye bakarım gün içinde wifi den ( mobil internet paketi kullanmam )
    tel gorusmesi felan 10dk ortalama hergun
    beni sabah 8de yuttan çıkarıp aksam 7-8 e kadar 12 saat goturur heralde ne dersiniz?
    teşekkürler..

• Yav sacmaladiniz iyice. Sen onu hava atmak için almadin ya kullanmak için aldın. Biri seni yanlış yorumlarsa veya öyle bir şey duyarsan hemen karşı çık. Şimdi 2.150 tl verio evde mi yatsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 in üzerine 2 model çıktı şu an merak etmeyin kimse sizi zengin çocuğu zannetmez teknoloji hızlı geçiyor elinizdeki cihaz zengin cihazı değil. Gönül rahatlığıyla gidin. Çoğu kişinin elinde 5s le m8 le dolaştığı bir ülkedeyiz emin olun o yurtta birçok kişinin ona yakın telefonu vardır takılmayın bu kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla öle yapma. Telefonun ki seyi ilgilendirmez. İlla gerekli olursa kendim çalıştım kazandım ailem yardım etmedi dersin. O zaman fakir ama çalışkan genç gibi görünürsün. İp4 zengin olduğunu dahada çok gösterir bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın z3 tanıtılıyor telefonun eskidi merak etme z1 zengin telefonu değil

• İphone un her modeli türkiye de zengin telefonu olarak algılanıyor o nedenle kimseyi takma al Z1 i git takma kafana

• Blok
  • 600lira+kargo senden adresi atıyorum özelden

pardon ama bu kadar da ön yargılı olunmazki, oradakilerde senin benim bizim gibi insan. Üniversiteye gidiyorum çalarlar veya hava atıyor gibi olur diye telefon mu değiştirilir
  • Sen zengin usulü diye telefonunu götürmezsin gittiğin de bir bakıcaksın herkesin elinde son model telefonlar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir edebiyatında çağ açtın
  • z1 zengin telefonu olmuş haberimiz yok güldürdün keke
  • quote:

Orijinalden alıntı: MENTALİTA ULTRAS

z1 zengin telefonu olmuş haberimiz yok güldürdün keke

Z1 çıktığında 5S den pahalıydı unutmayalım

• quote:

Neredeyse 3 asgari maaş bedeliydi ilk dönemlerinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi yanlış anladım , pardon ?
    Üniversiteye mi gidiyorsun yoksa askere mi ?
  • Bu kadar pimpirikliyseniz kafanız güzelmiş diyorum. Çok ezerler söyleyeyim.

• Yok öyle bişey bırak telefonu yurtlarda bir sürü laptoplu adam var onuda geç sürüyle arabası olan adam dolu biraz abartmışsınız yurt ortamını.

• Gönül rahatlığıyla götürebilirsin kimse zengin telefonu sanmaz 13 yaşındaki bebelerde S4 var hatta ezik Z2 çıktı hatta Z3 çıkıyor hala bu telefonu kullanıyor derler( ben demiyorum elalem diyo )

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari092

quote:

Z1 çıktığında 5S den pahalıydı unutmayalım

şuanda z1 ve 5s ne kadar bu bilgiyi bizimle paylaşır mısın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.