Şimdi Ara

SonyEicsson t630/t610 TEMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaçına baktım güzelmiş devamını bekleriz
  • yürü bea ellerine kollarına sağlık...

• sağol dostum bişey sorucaktım ya t610 un müzik dosyası uzantısı nedir we mp3 ü hangi formata çewirip yükleyebilirim bilen warmı????????????kafayı yiycem bulamadm.
  • allllaaaaahh razıı olsunn çok sağol ya
    şimdide driverını bulamıyorm bluetooth un yafff
  • teşekkürler elinize sağlık
  • arkadaşlar T630'da AMR formatlı dosyaları zil sesi olarak kullanmanın bir yolu avrmıdır?
  • ya kimse cevap vermeyecekmi? bir yolu yoksa da yok deyin. hadi bekliyorum yardımlarınızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

arkadaşlar T630'da AMR formatlı dosyaları zil sesi olarak kullanmanın bir yolu avrmıdır?

ben bi kaç telciye sordum bi dövmedikleri kaldı yokmuş yaw olmuyo o an soğudum telden şimdi k750 alacam az kaldı tabi t610 2.liğe düşer
  • bende diyordum benim telde mi bir saçmalık var diye. bende nokia 3250 piyasaya iyice bir çıksın, kullanıcı yorumlarını göreyim diye bekliyorum. eğer şu anki iyi izlenimim değişmezse 3250 alıcam
  • dostum nokia 3*** serileri genelde sorunludur bi türlü dörtdörtlük bi 3*** serisi çıkmadı inşallah bu ii olur:'(]

bu arada yinede t610 unumu seviyorum geçen gün duvara fırlattım çok hafif sıyrıklarla atlattı
  • İlk defa t610 için tema veren gördüm, sağol bi arkadaşıma lazımdı işime yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mao-dun -- 25 Nisan 2006; 13:59:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.