www.sonysepetim.com adresinden laptop almayı düşünüyorum ancak bu zamana kadar hepsiburada dışında bir siteden alışveriş yapmadığım için güvenliği konusunda şüphelerim var. daha önce bu siteden alışveriş yapan ya da site hakkında bilgisi olan var mı ?
Ben siteden hem notebook hem laptop aldım. Hİç bir sorunla karşılaşmadım. Gününde kargoluyorlar. Sony Eurasia garantileri olduğunu da da biliyorum. Sadece sony sattıkları için titiz davranıyorlar.
Ben sonysepetim.com dan hem notebook hem laptop aldım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Gününde kargoluyorlar. Sony Eurasia garantileri olduğunu da da biliyorum. Sadece sony sattıkları için titiz davranıyorlar.
tamamdır, teşekkürler cevap için.
Oldukca guvenilir ve alakadar kisiler. Sony ses kayit cihazi ve 4 gb sony micro sd kart aldim. Aninda kargoya verdiler.
Arkadaşlar Merhaba Sony sepetimdem uzak durun.ilk önce ödeme yapmama rağmen kablosuz kumanda (ps3 için)kalmadı dediler ücreti iade edip paket cihazı gönderdiler.(ps3 move paketi)Dün teslim aldım paketi açtım tüm güvenlik bandları önceden açılmıştı.ve cihaz toz içinde mavi seri nosu kayıtlı garanti belgeside çıkmadı.SONY SERVİSİ ARADIM cihazın üzerindeki seri no dan cihazı sorgulattım cihazın garantisi 09.2011 de başlamış.kullanılmış ikinci el cihaz göndermişler.hemen mağzayı aradım 10dk sonra döndüler cihaz müşteriye gösterilmek için açılmış özür dileriz falan filan iade edin dediler anlamasak 2.el cihazı satmaya çalışıyorlar Türkiye de hiç esnaflık kalmamış etik kalmamış bugün gittim aynı paketi istanbul forumdaki sony center dan aldım inceleyerek.daha fazla para verdim garanti oldu.ben mağdur oldum siz olmayın.bu mağzadan alış veriş yapmamanızı öneririm.