SIZ OLSAYDINIZ HANGISINI ALIRDINIZ HANGISI DAHA IYI GORUSLERINIZI BEKLIYORUM
cevap yazan yokmu ya
quote:
Orijinalden alıntı: enver1
cevap yazan yokmu ya
Hiçbirini almazdım. O paraya D segmenti bir araba alırdım. Saydığın arabaların hiçbiri gerçek anlamda 4x4 değil. Bineklere göre daha fazla yakıt tüketimi ve başarısız sürüş özellikleri de cabası. Mondeo, Passat, 159, Accord gibi araçlara bakardım.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Hiçbirini almazdım. O paraya D segmenti bir araba alırdım. Saydığın arabaların hiçbiri gerçek anlamda 4x4 değil. Bineklere göre daha fazla yakıt tüketimi ve başarısız sürüş özellikleri de cabası. Mondeo, Passat, 159, Accord gibi araçlara bakardım.
Alıntıları Göster
şimdi bi yönetici gelir sana forum kurallarından bi paragraf okutur uymaz isen de konunu kilitler...
motorlu araçlar bölümündeki kuralları bi oku istersen
misal
quote:
Biliyoruz ki bölümümüzde her gün onlarca araç tavsiye konusu açılıyor. Araç tavsiyesi isterken, kendi beklentilerinizi de yazmayı unutmayın. Böylelikle diğer üyeler de sizin beklentilerinize en uygun aracı size rahat bir şekilde sunabilsin. Yani kim için ne için araç tavsiye ettiğimizi bilelim. Yoksa yapılan yorumlar havada kalacaktır. Hepimiz biliyoruz ki en iyi araç yoktur, beklentileri en iyi karşılayan araç vardır.
deli kuyu taş olayını hatırlatmiyim ben yine...
quote:
Orijinalden alıntı: extremeenvy
şimdi bi yönetici gelir sana forum kurallarından bi paragraf okutur uymaz isen de konunu kilitler...
motorlu araçlar bölümündeki kuralları bi oku istersen
misal
quote:
Biliyoruz ki bölümümüzde her gün onlarca araç tavsiye konusu açılıyor. Araç tavsiyesi isterken, kendi beklentilerinizi de yazmayı unutmayın. Böylelikle diğer üyeler de sizin beklentilerinize en uygun aracı size rahat bir şekilde sunabilsin. Yani kim için ne için araç tavsiye ettiğimizi bilelim. Yoksa yapılan yorumlar havada kalacaktır. Hepimiz biliyoruz ki en iyi araç yoktur, beklentileri en iyi karşılayan araç vardır.
deli kuyu taş olayını hatırlatmiyim ben yine...
Alıntıları Göster
1.35 te tavsiye istiyorsun bir de hemen cevap gelsin diyosun
nwyse ben cevabimi vereyim
hicbirini almazdim
quote:
Orijinalden alıntı: EIRP
1.35 te tavsiye istiyorsun bir de hemen cevap gelsin diyosun
nwyse ben cevabimi vereyim
hicbirini almazdim
Alıntıları Göster
içlerinden hiç düşünmeden nitro derim,değişik bir çekiciliği ve cazibesi var aracın.
quote:
Orijinalden alıntı: forbest
içlerinden hiç düşünmeden nitro derim,değişik bir çekiciliği ve cazibesi var aracın.
Alıntıları Göster
tabiki santa fe. konfor ve motor bakımından en iyisi o saydıkların içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: oliwer
tabiki santa fe. konfor ve motor bakımından en iyisi o saydıkların içinde.
Alıntıları Göster
sorento 4 lo seçenegi içerir. omurga şasili ve klasik sabit arka aks sistemi ile bence diğer saydıkların içinde iyi bir seçenek ama yeni kasanın fotoları internette dolaşıyo sanırım seneye kalmadan gelir..yenisi nasıl sistemli belli degil ama saydığın üç aracta gerçek bir arazi aracı değildir saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: werus
sorento 4 lo seçenegi içerir. omurga şasili ve klasik sabit arka aks sistemi ile bence diğer saydıkların içinde iyi bir seçenek ama yeni kasanın fotoları internette dolaşıyo sanırım seneye kalmadan gelir..yenisi nasıl sistemli belli degil ama saydığın üç aracta gerçek bir arazi aracı değildir saygılar
Alıntıları Göster
arazi aracı düşünüyosan lada niva ha hava atmak için jeep istiyosan valla hepsinin ayrı bir havası var..
quote:
Orijinalden alıntı: K-Z-M
arazi aracı düşünüyosan lada niva ha hava atmak için jeep istiyosan valla hepsinin ayrı bir havası var..
Alıntıları Göster
Sorento
quote:
Orijinalden alıntı: werus
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: werus
Forum kurallarını lütfen okuyalım. Beklentileri yazalım... Yapılan yorumları havada bırakmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Sorento
Alıntıları Göster
sorento
quote:
Orijinalden alıntı: hasan12532
sorento
Alıntıları Göster
arabaya fazla bınmeyız ayda bır kere bınerız 1 senede 1000km en fazla yazın km cogalır aracın sor gorur arac arazıye hıc cıkmayız ıyı bısey olsun guvenlı konforlu ıste
BIDE SORENTONUN SU X-FORCE SADECE MAKYAJLANMIS HALI DEMI YENI KASA NE ZAMAN CIKCAK
quote:
arabaya fazla bınmeyız ayda bır kere bınerız 1 senede 1000km en fazla yazın km cogalır aracın sor gorur arac arazıye hıc cıkmayız ıyı bısey olsun guvenlı konforlu ıste
BIDE SORENTONUN SU X-FORCE SADECE MAKYAJLANMIS HALI DEMI YENI KASA NE ZAMAN CIKCAK
Alıntıları Göster
Dodge
quote:
Orijinalden alıntı: ..NumberOne..
Dodge
Alıntıları Göster
DOGGEDE GORUNUS VAR AMA BILDIGIM KADARIYLA DIGERLERI KADAR OZELLIK YOK
quote:
DOGGEDE GORUNUS VAR AMA BILDIGIM KADARIYLA DIGERLERI KADAR OZELLIK YOK
Alıntıları Göster
dodge nıtro alırdım tabıkıde albenı olarak motor olarak ama amerıkan arabası oldugu ıcın benzın sarfıyatı daha yuksektır oranlarına bakmadım ama oledır herhalde bırde yazık santa fe ye para verılmez
quote:
Orijinalden alıntı: Miridni
dodge nıtro alırdım tabıkıde albenı olarak motor olarak ama amerıkan arabası oldugu ıcın benzın sarfıyatı daha yuksektır oranlarına bakmadım ama oledır herhalde bırde yazık santa fe ye para verılmez
Alıntıları Göster
sorento X-force.
quote:
Orijinalden alıntı: volkaaan06
sorento X-force.
Alıntıları Göster
Valla özelliğini bilmiyorum ama Nitro kırmızı çok şık bir araç. Önümüzdeki yıllarda bir tane edinmek istiyorum kendisinden. Aşık oldum resmen araca.
quote:
Orijinalden alıntı: altinok
Valla özelliğini bilmiyorum ama Nitro kırmızı çok şık bir araç. Önümüzdeki yıllarda bir tane edinmek istiyorum kendisinden. Aşık oldum resmen araca.
Alıntıları Göster
Ülkemizde suv araçlar statü göstergesi olarak görülüyor . Bu şartlar altında NİTRO