Merhaba arkadaşlar... TC kimlik numarasından not durumu sorgulama scripti var. Eğer TC numarası db'de varsa herhangi bir hata yok ama eğer yoksa yada 10 karakter yada yazı karakteri yazılırsa ;
500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
hatası alıyorum.
Hatanın ;
<% Dim tckimliksor__MMColParam
tckimliksor__MMColParam = "1" If (Request.Form("tckimlikno") <> "") Then tckimliksor__MMColParam = Request.Form("tckimlikno") End If %>
<% Dim tckimliksor Dim tckimliksor_cmd Dim tckimliksor_numRows
Set tckimliksor_cmd = Server.CreateObject ("ADODB.Command") tckimliksor_cmd.ActiveConnection = MM_baglanti_STRING tckimliksor_cmd.CommandText = "SELECT * FROM sonuc_bilgi WHERE tckimlikno = ?" tckimliksor_cmd.Prepared = true tckimliksor_cmd.Parameters.Append tckimliksor_cmd.CreateParameter("param1", 200, 1, 11, tckimliksor__MMColParam) ' adVarChar
Set tckimliksor = tckimliksor_cmd.Execute tckimliksor_numRows = 0 %>
buradan bir yerden özellikle de if then kısmından kaynaklandığını düşünüyorum. İstediğim TC numarası yanlış girildiğinde hata uyarısı vermesi.
Yardımlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme