Şimdi Ara

sorry ama bi şey sorcam lianage 2 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lineage bölümü çalışmadığı için buraya yazıomm lineagw 2 yi indirebileceğim link werirmisiniz

• dostum yanlıs bolumdesın bu yuzden yasak yıyebılırsın
  • biliyorumda lineage bölümü çalışmıyoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGoLaS_94

biliyorumda lineage bölümü çalışmıyoo
    nasıı yaaa walla ben senin lineage bölümüne yazdıını görüom Lineage Download Linki Buraya DIKILA

• KARDEŞ ÇOK SRYY BEN BUNU KNİGHT BÖLÜMÜNE YAZMIŞTIMM(BEN DE KNİGHTTAN KAÇANLARDANIM)LİNE AGE BÖLÜMÜ ÇALIŞMAZKEN NESE SAOLASIN LİNEAGEİ İNDİRDİM ŞİMDİ NAAPCAM OYUNA GİRMİYOO ANLATIRMISINIZZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGoLaS_94

KARDEŞ ÇOK SRYY BEN BUNU KNİGHT BÖLÜMÜNE YAZMIŞTIMM(BEN DE KNİGHTTAN KAÇANLARDANIM)LİNE AGE BÖLÜMÜ ÇALIŞMAZKEN NESE SAOLASIN LİNEAGEİ İNDİRDİM ŞİMDİ NAAPCAM OYUNA GİRMİYOO ANLATIRMISINIZZ
    knight ı biliyosan oyuna girmek icin acc alındıgını da biliyosun hangi server dan indirdiysen bunda da o serverın acc sini alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

knight ı biliyosan oyuna girmek icin acc alındıgını da biliyosun hangi server dan indirdiysen bunda da o serverın acc sini alacaksın

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar. blacksmith shop'ta silah, zırh almak için bazı itemler istiyor onları nerden bulabilirim
    yardım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlewisxx

slm arkadaşlar. blacksmith shop'ta silah, zırh almak için bazı itemler istiyor onları nerden bulabilirim
    yardım...

Alıntıları Göster
    blackmist adena yı dwarf willage deki stripmine dan alacaksın
    diger itemler dediklerini moblardan düsürcen yada yine satın alacan magic shoplardan
  • quote:

blackmist adena yı dwarf willage deki stripmine dan alacaksın
    diger itemler dediklerini moblardan düsürcen yada yine satın alacan magic shoplardan

Alıntıları Göster
    ya sürekli arıyorum ama bulamadım hiç bir yerde:((.

BROKEN SEAL STANE
    STEEL MOLD
    COAL

bunları nerden bulabirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • quote:

ya sürekli arıyorum ama bulamadım hiç bir yerde:((.

BROKEN SEAL STANE
    STEEL MOLD
    COAL

bunları nerden bulabirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun

Alıntıları Göster
    coal ı angell waterfall daki harit lizardman shamanlardan düsürürsün (en cok ordan düsüyo)
    steel mold biraz zor gidip satın al diyecem ona verecegin para ile yaptıracagın silahı satın alırsın
    BSS i hatırlamıyorum

• sonunda birilerini buldum 2 gündür linage ye girmeye calışıyom bi yardım ederseniz sevinirim sorun şu mesas veriyo sorunu anlamadım bilen varsa cevaplasın lütfen sabahtab beri deniyom yani uykusuz kaldım

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1096 MHz with 255MB RAM
    Video: RADEON 9250 (6587)

Failed to load 'Texture L2Font-e.SmallFont-e': Failed to find object 'Texture L2Font-e.SmallFont-e'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-e.SmallFont-e NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine

bu mesaj geliyo sebep nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock69

sonunda birilerini buldum 2 gündür linage ye girmeye calışıyom bi yardım ederseniz sevinirim sorun şu mesas veriyo sorunu anlamadım bilen varsa cevaplasın lütfen sabahtab beri deniyom yani uykusuz kaldım

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1096 MHz with 255MB RAM
    Video: RADEON 9250 (6587)

Failed to load 'Texture L2Font-e.SmallFont-e': Failed to find object 'Texture L2Font-e.SmallFont-e'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-e.SmallFont-e NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine

bu mesaj geliyo sebep nedir ?
    warlock patch ı ni update et bazen bole ufak hatalar verir eger update edincede olmazsa hangi serverda oynuyosan sitesinden patch i indir tekrar dene ama büyük bi ihtimalle girersin

• quote:

warlock patch ı ni update et bazen bole ufak hatalar verir eger update edincede olmazsa hangi serverda oynuyosan sitesinden patch i indir tekrar dene ama büyük bi ihtimalle girersin

Alıntıları Göster
    off ya deli olucam bi s grade olamadım. STEEL MOLD satılıyorda ona gercekten ona verilen parayla sihın kendisi alınır.:) hangi yaratıklardan düşüyor bu STEEL MOLD yardım lütfenn.
  • quote:

off ya deli olucam bi s grade olamadım. STEEL MOLD satılıyorda ona gercekten ona verilen parayla sihın kendisi alınır.:) hangi yaratıklardan düşüyor bu STEEL MOLD yardım lütfenn.

Alıntıları Göster
    kendisini yaratikalrdan düstügünü görmedim
    ama recipesi var

http://l2dc.onlinewelten.com/?d=items&id=2139

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

kendisini yaratikalrdan düstügünü görmedim
    ama recipesi var

Alıntıları Göster
    peki o yaratıkların nerden bulucam isimleri var ama nerde olduklarını bilmiyorm :((

WHINSTONE GOLEM (14 LVL)

MOONSTONE BEAST (17 LVL)

SKELETON BOWMAN (20 LVL)

SHADE HORROR (17 LVL)

STINK ZOMBIE (19 LVL)

ENCUORE SHAMAN (20 LVL)

bu yaratıkları gören yada duyan varsa söylesin pls

• quote:

peki o yaratıkların nerden bulucam isimleri var ama nerde olduklarını bilmiyorm :((

WHINSTONE GOLEM (14 LVL)

MOONSTONE BEAST (17 LVL)

SKELETON BOWMAN (20 LVL)

SHADE HORROR (17 LVL)

STINK ZOMBIE (19 LVL)

ENCUORE SHAMAN (20 LVL)

bu yaratıkları gören yada duyan varsa söylesin pls

Alıntıları Göster
    the ruins of agony veya ruins of dispair Bu ikisinden birinde ama hangisinde gordugumu tam hatirlamiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fade

the ruins of agony veya ruins of dispair Bu ikisinden birinde ama hangisinde gordugumu tam hatirlamiyorum..

Alıntıları Göster
    burada açilan sayfadan yaratiklarin ismine tikla daha sonra açilan sayfa asagidaki gibi olacaktir
    ordanda resimde gösterdigim yere tikla haritada nerde olduklarini göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

burada açilan sayfadan yaratiklarin ismine tikla daha sonra açilan sayfa asagidaki gibi olacaktir
    ordanda resimde gösterdigim yere tikla haritada nerde olduklarini göreceksin

Alıntıları Göster
    cok saol buldum o yaratiklari ama bi sorun varr. o yaratıklardan steel mold düşüremiyorum lvl onlardan cok fazla değil ama yinede düşmüyor. onları düşürmenin bi yontemi falan mı var. düşürenler nasıl düşürüyor???

• quote:

cok saol buldum o yaratiklari ama bi sorun varr. o yaratıklardan steel mold düşüremiyorum lvl onlardan cok fazla değil ama yinede düşmüyor. onları düşürmenin bi yontemi falan mı var. düşürenler nasıl düşürüyor???

Alıntıları Göster
    steel mold'un yarakıtan nasıl düşürülceğini bilen yok mu yaa yardım lütfen
  • quote:

steel mold'un yarakıtan nasıl düşürülceğini bilen yok mu yaa yardım lütfen

Alıntıları Göster
    valla ben Olympusda oynuorum Enku Orc Shamandan sweep ile çekmiştim (yada çektirmiştim)...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.