Şimdi Ara

Soru 2 - Bow kasıyorum Pacheon - Fire - ? karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda bilgi verebilirmisiniz . Oyun hakkında çok fazla bilgim olmadığını hatırlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 15 Mayıs 2010; 18:57:43 >

• up
  • İnt se COLD'a vermelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

İnt se COLD'a vermelisin.

Peki bu char nasıl olur . Daha yeni başladım ilerde hayal kırıklığına uğrarmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

quote:

Peki bu char nasıl olur . Daha yeni başladım ilerde hayal kırıklığına uğrarmıyım ?

Vermezsen pişman olursun aslında.İnt char kasmak istiyorsan ilk açman gereken build cold dur zaten.
    Açman gerekenler Frost guard series,snow shield ve cold armor dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 1 Mayıs 2010; 1:47:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

quote:

Vermezsen pişman olursun aslında.İnt char kasmak istiyorsan ilk açman gereken build cold dur zaten.

Cevap için sağol ama onu kastedmedim aslında . Bu şekilde bi char kassam bicheon , cold , lightning full str pişman olurmuyum ilerde ? Sizin tavsiyeleriniz nedir manasında

• bicheon , cold , Fire full int kasarsan yüksek defans orta atack

bicheon , cold , lightning full int orta defans yüksek atack

seç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bicheon , cold , Fire full int kasarsan yüksek defans orta atack

bicheon , cold , lightning full int orta defans yüksek atack

seç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

quote:

Cevap için sağol ama onu kastedmedim aslında . Bu şekilde bi char kassam bicheon , cold , lightning full str pişman olurmuyum ilerde ? Sizin tavsiyeleriniz nedir manasında

light cold bicheon(INT) yeni başlayan için ideal bir yapılandırma olabilir.Hem seri kasılırsın hemde defans açısından problemin olmaz.Oyunu öğrendikten sonra kararını verirsin zaten.Ama Str vereceksen light veya cold dan vazgeçip fire seçmen daha iyi olur.Kasarken biraz daha zorlanırsın sadece.

• 8 levelim light cold bicheon(INT) kasıyorum hadi bakalım
  • Soru 2 yukarı
  • Force veya Light.
  • force
  • daha yeni başlamış gidip force açın diyorsunuz aklını karıştırmayın
  • 110Bic
    110Fire
    90Lig
    20Cold
  • Hangisini tercih edeceğimki daha çok karıştırdınız
  • Hocam nukeler açılana kadar biraz zorlanacaksınız. Nukeler 30 levelde gerekli skill pointe sahipseniz açılıyor. O zaman charınızı kasarken zevk almaya başlayacaksınız.

Full İnt Light Cold Bicheon iyidir. Bende aynı yapılandırmayı kullanıyorum.

______________________________________________________________________________________

Eğer bow buildine geçmeye karar verdiyseniz;

Fire+Cold+Pacheon ( İyi defans-- Hızlı koşma yok.)

Fire+Light+Pacheon ( Cold yapılandırmaya göre warrior tipi charlarda zorlanır fakat hızlı koşar seridir. )

Fire+Force+Pacheon ( Pvp'de özellikle chinese charlara karşı etkilidir. Yeni başlayan bir oyuncu için önerilecek bir build olduğunu düşünmüyorum.)

Fire ana skill ağacımız bow str olduğundan. Bir str charın yüksek dereceli ataklar yapabilmesi için fire el yakma kullanması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

Hocam nukeler açılana kadar biraz zorlanacaksınız. Nukeler 30 levelde gerekli skill pointe sahipseniz açılıyor. O zaman charınızı kasarken zevk almaya başlayacaksınız.

Full İnt Light Cold Bicheon iyidir. Bende aynı yapılandırmayı kullanıyorum.

______________________________________________________________________________________

Eğer bow buildine geçmeye karar verdiyseniz;

Fire+Cold+Pacheon ( İyi defans-- Hızlı koşma yok.)

Fire+Light+Pacheon ( Cold yapılandırmaya göre warrior tipi charlarda zorlanır fakat hızlı koşar seridir. )

Fire+Force+Pacheon ( Pvp'de özellikle chinese charlara karşı etkilidir. Yeni başlayan bir oyuncu için önerilecek bir build olduğunu düşünmüyorum.)

Fire ana skill ağacımız bow str olduğundan. Bir str charın yüksek dereceli ataklar yapabilmesi için fire el yakma kullanması gerekir.

Bow buildine geçtim evet . Fire el yakması kullanıyorum evet . Ama iyi defans mı hız mı hangisi daha önemlidir ?

Birde force'u neden önermiyorsun daha doğrusu yeni başlayana önermiyorsun ?

• Bana kalırsa iyi defans her zaman daha önemlidir. Eğer hız daha önemli olsaydı bugün europe charlarının hepsi cleric yerine bard kullanırdı.

Lightning açarsanız hızınız ile doğru orantılı olarak daha hızlı kasarsınız.Fakat colddan gelen fiziksel defansı önemsiyorum. Ayrıca snow shieldi belli bir seviyeye kadar kullanabilirsiniz.

Force charla hiç oynamadım.Yeni yeni popüler olan bir build. Force'de pvp de işe yarayan debufflar mevcut. Fakat bu debuffları karşında yan skilli cleric olan (neredeyse bütün eu charlar) charlara atmak pek de kolay değil. Chinese charlar ile yapılan pvp'lerde etkili oluyor. Bu buildin faydasını görmeniz için çok yüksek seviyede bir charınız olmalı..Bu yüzden yeni oyuncular için önermiyorum.Kullanan arkadaşlar varsa force hakkında daha iyi bilgi verebilirler.

90 Level Cap'tan bu yana chinese STR charların, fire+cold+weapon skilli kullanmasından yanayım.Bilmiyorum diğer arkadaşlar da bana katılırlar mı? Farklı türde bir yapılandırmaya gitseniz dahi çok çok fazla bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum.Siz skillerin işlevlerine vs.. rehberden iyice bakın.Aklınıza yatan şekilde yapılandırın charınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 8 Mayıs 2010; 12:23:56 >

• Full STR Bow Gerisi yaLan

110 bic
    110 fire
    90 ice
    20 light

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.