Bildirim
Soru Çözümü İçin Tablet
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cok kisisel bir soru. Ben cok kitap okudugum zamanlarda daha kârlı oldugu icin e-kitaba gecmeye calismistim ama okuduğum kesinlikle aklımda kalmıyordu. Alismak icin pek zamanım da yoktu sınav yaklastigi icin, normal kitaplara geri dondum. Oyle sorun yasayan arkadaslarim oldu, denediniz mi hic dijital ekran uzerinden calismayi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ders videosu izleme haricinde hiç denemedim. Ayrıca şuanki laptopumun ekranı ve klavyesi bozuk ve yaptırmak istesem o da 1000 liradan fazla tutacak. Bunun yerine tablet alıp hem ünide hem de şimdi pdf için mi kullansam diyorum. İpad e baktım ama klavye artı kalemle 4500 e falan geliyor ve bu kadar vermek istemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Arandiel
Cok kisisel bir soru. Ben cok kitap okudugum zamanlarda daha kârlı oldugu icin e-kitaba gecmeye calismistim ama okuduğum kesinlikle aklımda kalmıyordu. Alismak icin pek zamanım da yoktu sınav yaklastigi icin, normal kitaplara geri dondum. Oyle sorun yasayan arkadaslarim oldu, denediniz mi hic dijital ekran uzerinden calismayi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2000'e kalemli tablet bulma ihtimali dusuk sanki. Ben cok bilmiyorum, universiteye gelince iPad Pro alacagim ama su anlik bir arastirmam yok. :/
Reis laptop al.tableti napcan 2 bin liralik laptop al
Yardımınız için sağolun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pdf üzerinden çözmek rahat gelir gibi hissediyorum. Heves de olabilir belki. İpad için araştırma yaptım kullanışlı ve taşınabilir tam istediğim gibi. Ama dediğim gibi bu bütçe içinde arıyorum şimdilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X