Şimdi Ara

Soruları hızlı okumayı sağlayacak gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fransa'da okuyan kuzenim var.

Yurt dışından gelirken bana bi gözlük almış. Yeni çıkmış baya baya herkes almaya başlamış şu sıralar Fransa'da.

Gözlük numarasız okuma gözlüğü ancak yeni bir teknoloji kullanılmış. Göz kaslarını geliştiriyomuş ve gözleri dinlendiriyomuş.

10 gün içinde etkisini gösteriyo dedi. Sadece bir şeyler okurken gözlüğü takıyosunuz ve aşırı derecede dinlendiriyor. 2. gündeyim şimdiden soruları çok daha hızlı çözdüğümü hissediyorum.

Etkili olursa DH'deki sınav öğrencilerine de tavsiye edicem. soru okuma hızının 2-3 kat artması aşırı sıralama yükseltir bence.

Görüşleriniz neler?

Not: kuzenime sordum 30 Tl civarında para ödediğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setebos -- 7 Şubat 2016; 1:18:56 >

• Trollsen burayı terket degilsende lütfen bu zekayla şu ygs'ye girme de bos yere ağaç kesilmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda biseymi bana abim kanadadan bi bileklik getirdi direkt +20 net

+30 luklar pahaliydi bayagi bunu aldi ama idare etcez buda is gorur yani

• Abimde bi keresinde bana bi kalem getirmişti soruları kendi çözüyodu hepsini doğru yapamıyodu tabi ama +20 net garantiydi

• ulan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptal aptal konusmayin. Goz kaslarini gelistiriyo ve gozleri dinlendiriyo diyorum. Sanki okunmus kalem aldi kuzenim dedik ya

• Kuzenim bi keresinde okunmuş kalem almıştı soru çözerken bacak kaslarımı dinlendiriyodu tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • setebos kullanıcısına yanıt
    OOOO ALEX BOY

• EllisNeptune kullanıcısına yanıt
    aynısını yazcaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

Kuzenim bi keresinde okunmuş kalem almıştı soru çözerken bacak kaslarımı dinlendiriyodu tavsiye ederim

Bu gozlugun goz kaslarini gelistirdigi ve okuma hizini arttirdigi bilimsel olarak kanitlanabilir.

Acaba bu gozlukten sende de var ve rakip olmasini mi istemiyorsun insanlarin :D

Anlamadim ortada yeni ve guzel bi urun var ve sadece dusuncelerimi soyluyorum. Senin gibi rakip elemek istesem forumda bahsetmem bile.

• Off gözlüğüm açığa çıktı neyse bari beyni dinlendiren silgiden haberleri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

Off gözlüğüm açığa çıktı neyse bari beyni dinlendiren silgiden haberleri yok

Cok mantiksiz cevaplar veriyorsun. Kendimi ilkokul cocuguna laf anlatir gibi hissediyorum.

Goz kaslarini gelistiren gozlukle, beyin dinlendiren silginin ne alakasi var gerizekali insan.

Biraz mantikli onermelerde bulun ki insanlar da seni ciddiye alsin.

• İlk okul çocuğu ben olsaydım fransadan alınmış göz kaslarını geliştiren gözlük ile ilgili konu açardım. Madem silgiyi beğenmediniz size isterseniz dalağa ve böbreğe iyi gelen kalemtraştan bahsedeyim.

• Eğer gerçekten yararı varsa alınabilir. Konu için teşekkürler fakat burada pek olumlu karşılamayacak arkadaşlar bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

Eğer gerçekten yararı varsa alınabilir. Konu için teşekkürler fakat burada pek olumlu karşılamayacak arkadaşlar bu konuyu.

Destegin icin sagol. Urunu ben uretmiyorum o yuzden bilgi topladigim zaman burada paylasirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.