Şimdi Ara

Sorularım Var :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-Büyük yumurtalar canavarların büyüklerindemi çıkar??

3-Pazar nasıl kuruluyor :D

4-İsimleri koyu mavi olan canavarlar ne ayak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadToHead -- 15 Temmuz 2011; 16:42:26 >

• 5'i unutmuşum :D

5-Büyük yumurtaları açınca ne çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadToHead -- 15 Temmuz 2011; 16:41:46 >
  • 1-oyunda hem digimonlar hem de eşyalar için depo mevcut ama sıınırlı cash itemlerle sınırı arttırabilirsin
    2-Büyük yumurtadan kastın digi yapmaa yarayan yumurta herhalde onlar her cins digiden cıkar buyuk kucuk farketmez.
    3-pazar için 1. şehirde yanlız duran yaşlı adamdan 5 m lik eşya alıcan.
    4-isimlerin rengi senin levelin ile onun leveli arasındaki farka dore değişir senin lvl yuksekse mavimsi yeşilimsi onunki yuksekse kırmızımsı gosterir
    5-buyuk yumurtaları açınca digicore chip bazen egg bile çıkıyor.
    Not:Oyuna döndüm kısa süreliğine.
  • ben 1/2 de oynuorum sen ?
  • 3/4
  • bende 1/2 de oynuyom TamerKng Beyler ben Storage alcam Beyler şu Digimon yeri açma itemi Bag da alcam fakat 1/2 de bunların piyasası ne hiç bilmiyom kazık yemekde istemiyom yardım
  • ya bişey daha sorucam ben palmonu istiorum ama bnm lw 25 kesiorum bir türlü çıkmıor lv farkndanmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadToHead -- 16 Temmuz 2011; 17:13:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana tavsiyeniz var mı ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yumurta düşmesinin lvl ile alakası YOKTUR.
  • Peki togemonun yumurtasından palmonmu çıkar ? bide hatchinglere baktım palmon togemon fln olmuomu ağaçmı oluo :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeadToHead -- 17 Temmuz 2011; 17:33:53 >
  • Togemon Line ve Woodmon line 2 adet palmon egg war biri Championda Wood oluyor biri togemon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.