Şimdi Ara

Sorularım var cevaplarsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba forumda böyle bir bölüm olduğunu görmek güzel,Öncelikle yaklaşık 1 yıldır fitness-body karışımı bir şeydeyim tam olarak bende bilmiyorum haftada 5 gün kardiyo + ağırlık(2li program 1gün sadece ağırlık yapıyorum) 126 kilodan 78 kiloya düştüm Protein tozu almaya karar verdim ama almalımıyım kaç ölçek almalıyım ve antreman sırasında nerede almalıyım (ağırlığa başlamadan önce 1.30 saat kardiyo yapıyorum tüm protein bacaklara gitmesin zaten normalden kalın bacaklarım iyice kalınlaşmasın) kana karışma süresi nedir birde 160 lira bütçem var bana 2 -3ay arası gidecek bir protein tozo önerirmisiniz?

• Öncelikle şunu söylemeliyim. Protein tozunun alım nedenleri vardır. Vücudunuzun gelişimi için alabilirsiniz. Siz şimdiye kadar anladığım kadarıyla sadece kilo vermişsiniz. Tozların çeşitleri vardır. Kilo aldıran, vermenize yardımcı olan, direk kas odaklı v.b. Toz kullanımı düzenli olmalıdır aksi halde hiçbir etkisini göremezsiniz. Tozun dozu ise üzerinde yazar bunu burada sormanın anlamı yok. Yani aldığınız toza göre kullanımı değişir bunun. 2 ölçek olur genelde ve ölçek içinden çıkar. 1 gün ara ile antrenman yapmanız gerekir. 1 gün ağırlık, 1 gün kardio. Protein sadece bacaklara vurmaz. Kanınıza karıştığı an etkisini sizde gösterir. Süt ile almanızı öneririm. Antrenmandan sonra almanızı öneririm proteini. Sebep ise antrenman sonrası kaslarını proteine açtır. Onları beslemeniz gerekir yani. Bu takviye de onlara yeterli olacaktır. 2-3 ay gidecek bir protein tozu ise kilosuna göre alarak sağlarsınız anca. 2 kilo 1 ay yeterlidir. Güzel bir ürün istiyorsanız kafadan 150TL yi çıkarmanız gerekmekte. En iyi ürünler 200 ve 300 arası değişmekte. QNT marka protein tozunu öneririm. Faydalarını yardım ettiğim kişilerde gördüm ve öneriyorum. Yardım edebileceğim başka konu olursa, söylemen yeterli.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Öncelikle şunu söylemeliyim. Protein tozunun alım nedenleri vardır. Vücudunuzun gelişimi için alabilirsiniz. Siz şimdiye kadar anladığım kadarıyla sadece kilo vermişsiniz. Tozların çeşitleri vardır. Kilo aldıran, vermenize yardımcı olan, direk kas odaklı v.b. Toz kullanımı düzenli olmalıdır aksi halde hiçbir etkisini göremezsiniz. Tozun dozu ise üzerinde yazar bunu burada sormanın anlamı yok. Yani aldığınız toza göre kullanımı değişir bunun. 2 ölçek olur genelde ve ölçek içinden çıkar. 1 gün ara ile antrenman yapmanız gerekir. 1 gün ağırlık, 1 gün kardio. Protein sadece bacaklara vurmaz. Kanınıza karıştığı an etkisini sizde gösterir. Süt ile almanızı öneririm. Antrenmandan sonra almanızı öneririm proteini. Sebep ise antrenman sonrası kaslarını proteine açtır. Onları beslemeniz gerekir yani. Bu takviye de onlara yeterli olacaktır. 2-3 ay gidecek bir protein tozu ise kilosuna göre alarak sağlarsınız anca. 2 kilo 1 ay yeterlidir. Güzel bir ürün istiyorsanız kafadan 150TL yi çıkarmanız gerekmekte. En iyi ürünler 200 ve 300 arası değişmekte. QNT marka protein tozunu öneririm. Faydalarını yardım ettiğim kişilerde gördüm ve öneriyorum. Yardım edebileceğim başka konu olursa, söylemen yeterli.

İyi forumlar.

Hocam öncelikle sadece kilo vermedim yani sarkma vs olmaması amaçlı ağırlıkta yapıyorum ben sadece bacaklara vurur demedim yanlış anladınız sanırım zaten bacak genetiğim çok tuhaf resim atabilsem anlarsınız 1 yıl çalışmama rağmen alt bacak bölgesi özellikle nasıl desem hayvan gibi olmuş yani ben kardiyo sırasında harcamak istemedim proteini sadece içtiğimiz anda kana karışma süresi yokmu yani direk sindirilmeden kana karışıyor mu ? Bana şuanda vermeye yardımcı olana gerek varmı sizce ? 1.79 boy 77.6 kilo yağ oranımı bilmiyorum malesef ama kilo almakta istemiyorum malum 126 kilo olan birisi artık kilo almak istemez ben sabit kiloda kalıp şekillenmek istiyorum açıkcası bana 200tl'ye kadar düzenli alacağım etkili bir ürün önerirseniz sevinirim.

• bi kere sabit kiloda kalıp kas kazanamassın ya kilo vericen ya alıcan bu is boledir sabit kilodaysan cok uzun sure bisyleri yanls yapıyosundur. Bunun dısında senin amacına gore karb oranları dusuk olan tozlar isini daha ii gorucektir antreman sonrası ana kullanım zmanı oldugu icn isolated veya hydroisolated whey leri onerebilirm. Aralarından en cok onericegim 0 seker 0 karb 0 yag iceren piyasadaki en ii hydrolise whey olan dymantize iso-100 olucaktır. Antreman sonrası, yataktan kalkar kalkmaz veya antreman oncesi whey in en ii kullanım aralıgıdır. Kullanım sıkılıgın da su sekilde olmalı antreman gunleri 2 olcek dinlendigin gunler 1 olcek seklinde en ii kullanım seklidir. Antreman gunleri sabah kalkar kalkmaz veya antreman oncesi alabilirsin ilk olcegini. 2. olcegini ise kesnlkle antreman sonrası alıcaksın. Off gunlerinde yani dinlendigin gunlerde ise sabah kalkar kalkmaz alıcaksın toz unu ki metabolizman hızlansın. Soledigm tozun icinde 81 kepce cıkar(tozlarda ortalama icinden cıkan kepce sayısı 40-50 civarındadır) fiyatı 175-180 lira civarı ankarada.

• quote:

Orijinalden alıntı: egos_108

bi kere sabit kiloda kalıp kas kazanamassın ya kilo vericen ya alıcan bu is boledir sabit kilodaysan cok uzun sure bisyleri yanls yapıyosundur. Bunun dısında senin amacına gore karb oranları dusuk olan tozlar isini daha ii gorucektir antreman sonrası ana kullanım zmanı oldugu icn isolated veya hydroisolated whey leri onerebilirm. Aralarından en cok onericegim 0 seker 0 karb 0 yag iceren piyasadaki en ii hydrolise whey olan dymantize iso-100 olucaktır. Antreman sonrası, yataktan kalkar kalkmaz veya antreman oncesi whey in en ii kullanım aralıgıdır. Kullanım sıkılıgın da su sekilde olmalı antreman gunleri 2 olcek dinlendigin gunler 1 olcek seklinde en ii kullanım seklidir. Antreman gunleri sabah kalkar kalkmaz veya antreman oncesi alabilirsin ilk olcegini. 2. olcegini ise kesnlkle antreman sonrası alıcaksın. Off gunlerinde yani dinlendigin gunlerde ise sabah kalkar kalkmaz alıcaksın toz unu ki metabolizman hızlansın. Soledigm tozun icinde 81 kepce cıkar(tozlarda ortalama icinden cıkan kepce sayısı 40-50 civarındadır) fiyatı 175-180 lira civarı ankarada.

Sabit kiloda kalmadım hocam hiç sadece şuam 78 kg civarındayım ama daha fazla kilo almak istemiyorum yap verip kas almak gibi bir olay yani bu söylediğin tozu istanbulda nerede bulabilirim gnc'de varmıdır yada başka yerlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

bi kere sabit kiloda kalıp kas kazanamassın ya kilo vericen ya alıcan bu is boledir sabit kilodaysan cok uzun sure bisyleri yanls yapıyosundur. Bunun dısında senin amacına gore karb oranları dusuk olan tozlar isini daha ii gorucektir antreman sonrası ana kullanım zmanı oldugu icn isolated veya hydroisolated whey leri onerebilirm. Aralarından en cok onericegim 0 seker 0 karb 0 yag iceren piyasadaki en ii hydrolise whey olan dymantize iso-100 olucaktır. Antreman sonrası, yataktan kalkar kalkmaz veya antreman oncesi whey in en ii kullanım aralıgıdır. Kullanım sıkılıgın da su sekilde olmalı antreman gunleri 2 olcek dinlendigin gunler 1 olcek seklinde en ii kullanım seklidir. Antreman gunleri sabah kalkar kalkmaz veya antreman oncesi alabilirsin ilk olcegini. 2. olcegini ise kesnlkle antreman sonrası alıcaksın. Off gunlerinde yani dinlendigin gunlerde ise sabah kalkar kalkmaz alıcaksın toz unu ki metabolizman hızlansın. Soledigm tozun icinde 81 kepce cıkar(tozlarda ortalama icinden cıkan kepce sayısı 40-50 civarındadır) fiyatı 175-180 lira civarı ankarada.

Sabit kiloda kalmadım hocam hiç sadece şuam 78 kg civarındayım ama daha fazla kilo almak istemiyorum yap verip kas almak gibi bir olay yani bu söylediğin tozu istanbulda nerede bulabilirim gnc'de varmıdır yada başka yerlerde

Smdi sole bi durum var steroid kullanmadıgımız icin hic bi zaman yuzde 100 kas alıp yuzde 100 yag veremiyosun o yuzden kilo alıyosun biraz kas biraz yag alırısn verirken biraz yag biraz kas verirsni ona gore hazırla kendini yani ikisi aynı anda olmaz. Toz icinse gnc de yok. Diger supplement satan yerlere bakman lazm mesela bay vitamini biliyosan istanbuldada subesi var sanırım gayet guvenerek alabilirsn.

• quote:

quote:

quote:

Smdi sole bi durum var steroid kullanmadıgımız icin hic bi zaman yuzde 100 kas alıp yuzde 100 yag veremiyosun o yuzden kilo alıyosun biraz kas biraz yag alırısn verirken biraz yag biraz kas verirsni ona gore hazırla kendini yani ikisi aynı anda olmaz. Toz icinse gnc de yok. Diger supplement satan yerlere bakman lazm mesela bay vitamini biliyosan istanbuldada subesi var sanırım gayet guvenerek alabilirsn.

anladım hocam sağolasın şimdi bana hangi protein tozu lazım ? birde ne zaman almalıyım kardiyodan öncemi sonramı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım hocam sağolasın şimdi bana hangi protein tozu lazım ? birde ne zaman almalıyım kardiyodan öncemi sonramı ?

dymantize iso 100 ismi

Antreman gunleri 1 olcek yataktan kalkar kalkmaz veya antremandan 30-45 dk 2. olcekde antremandan hemen sonra
    Dinlenme gunlerinde yataktan kalkar kalkmaz

• Çok teşekkürler sağolasın bakıyım yarın bay vitamin nerede varmış istanbulda
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba forumda böyle bir bölüm olduğunu görmek güzel,Öncelikle yaklaşık 1 yıldır fitness-body karışımı bir şeydeyim tam olarak bende bilmiyorum haftada 5 gün kardiyo + ağırlık(2li program 1gün sadece ağırlık yapıyorum) 126 kilodan 78 kiloya düştüm Protein tozu almaya karar verdim ama almalımıyım kaç ölçek almalıyım ve antreman sırasında nerede almalıyım (ağırlığa başlamadan önce 1.30 saat kardiyo yapıyorum tüm protein bacaklara gitmesin zaten normalden kalın bacaklarım iyice kalınlaşmasın) kana karışma süresi nedir birde 160 lira bütçem var bana 2 -3ay arası gidecek bir protein tozo önerirmisiniz?

Selam, suüper kilo vermişsin. Tebrikler.
    kaç ölçek protein tozu alıyım diye sormuşsun ya, orada önemli olan iki nokta var. Birincisi günlük rejiminde ne kadar protein aldığın; ikincisi de amacın. Eğer kas kazanmak değil de mevcut kas kütlesini korumak ise antrenmandan sonra 1 ölçek işin görecektir. Tabi yine senin geri kalan, gün içindeki beslenmen önemli.

hangi protein tozu dersen şu aralar piyasada gaspari'lerin fiyatı çok iyi. bir iki site öneriyim oradan bak:
    http://www.goprotein.com.tr/Gaspari-Myofusion-Elite-Powder-4lb-Milk-Chocolate/

https://fitsporcu.com/magaza/GASPARI/427-MYOFUSION#.UHQcT0bw2So

protein yüzdesi yüksek bir ürün alıyım dersen onların fiyatı biraz pahalı oluyor (2 katı kadar) dolayısı bütçeni düşünerek ile gaspari'yi önerdim. Yukarıdaki sitelerden birinde, hangisi hatırlamıyorum, üye olunca %10 indirim de alıyordun... yani baya bir avantajlı oluyor fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crow_Crow -- 5 Temmuz 2013; 12:22:15 >

• Bunu bu işin hocasına sor kardeşim sonucu ölümle bile bitebiliyor mazallah burada olacak iş değil yani dalgaya gelmez.
  • doğal olmayan şeylere karşıyım. Bu tv lerdeki zayıflama hapları gibi. Abicim doğal yollardan protein alsanız nolur ki. Bende body e gidiyorum. Zayıfım ama yavaş yavaş kilo alıyorum. Böyle şeylere başvurmanızı doğru bulmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buracat

doğal olmayan şeylere karşıyım. Bu tv lerdeki zayıflama hapları gibi. Abicim doğal yollardan protein alsanız nolur ki. Bende body e gidiyorum. Zayıfım ama yavaş yavaş kilo alıyorum. Böyle şeylere başvurmanızı doğru bulmuyorum.

iyi de protein tozları doğaldır.. mesela whey proteinler peynir altı suyundan elde edilir. Şimdi diyebilirsiniz ki içinde tatlandırıcı var. Doğru var ama en azından içlerindeki tatlandırıcılar dünyada en güvenli olarak kabul edilenler. Mesela hiçbirinde aspartam bulamazsınız ancak cola'nın ve benzeri içeceklerin içeriğine baksanız içinde aspartam var ve dünyada en çok tartışılan tatlandırıcı.

bir başka konu da eğer gerçekten doğal yemek istiyorsanız; paketli hiçbir ürünü almamanız gerek... paketli ürünlerin hepsinde koruyucular, aromalar vs. vs. var.

Eğer bu tür maddeler olmasa dünya açlıktan kırılırdı. Aldığınız çikolataların, konservelerin ve daha birçok ürünün içeriğini alırken okuyun araştırın. Hepsinde birşeyler var. Çoğunu oturup okuyup arştırıyorum ve inanın protein tozları onların yanında çok masum kalıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow_Crow

quote:

Orijinalden alıntı: Buracat

doğal olmayan şeylere karşıyım. Bu tv lerdeki zayıflama hapları gibi. Abicim doğal yollardan protein alsanız nolur ki. Bende body e gidiyorum. Zayıfım ama yavaş yavaş kilo alıyorum. Böyle şeylere başvurmanızı doğru bulmuyorum.

iyi de protein tozları doğaldır.. mesela whey proteinler peynir altı suyundan elde edilir. Şimdi diyebilirsiniz ki içinde tatlandırıcı var. Doğru var ama en azından içlerindeki tatlandırıcılar dünyada en güvenli olarak kabul edilenler. Mesela hiçbirinde aspartam bulamazsınız ancak cola'nın ve benzeri içeceklerin içeriğine baksanız içinde aspartam var ve dünyada en çok tartışılan tatlandırıcı.

bir başka konu da eğer gerçekten doğal yemek istiyorsanız; paketli hiçbir ürünü almamanız gerek... paketli ürünlerin hepsinde koruyucular, aromalar vs. vs. var.

Eğer bu tür maddeler olmasa dünya açlıktan kırılırdı. Aldığınız çikolataların, konservelerin ve daha birçok ürünün içeriğini alırken okuyun araştırın. Hepsinde birşeyler var. Çoğunu oturup okuyup arştırıyorum ve inanın protein tozları onların yanında çok masum kalıyor...

madem peynirin suyundan yapıyorlar. Gidin peynirin suyunu için. Birde, o ambalajlı ürünler illa yenmesi gereken şeyler değil. Çoğu zaten zararlı. Olmasaydı, dünya açlıktan kırılmazdı. Tam tersine yenmediği için insanların kansere yakalanma olasılığı azalır, daha sağlıklı yaşamımız olurdu. Sen o protein tozunun içinde zararlı olarak sadece tatlandırıcıyı mı görüyorsun. Kim bilir içinde daha neler var da yazmıyorlar. Şimdi sen market ürünleri(ambalajlı bisküvi, kola,dondurulmuş hazır yiyecekler) olmasa açlıktan ölecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 11 Ekim 2012; 23:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla detaya kaçıp gereksiz ıvır zıvırlar dünyasına kaymaya gerek yok. Optimum Nutrition firmasının Whey (peyniraltı suyu proteini) ürünü ideal, olması gerektiği gibi bir üründür. 2,2 kg olanı 160 TL civarına temin edilebiliyor.

Bu tarz ürünlerin içinde ne olduğu kadar doğada bulunan hallerinin içerisinden nelerin çıkarılıp atıldığı da önemli. Gidin peynirin suyunu için demek saçma. Çünkü lazım olan proteini alıyorum diye peynirin suyunu içerseniz o protein yanında bir sürü karbonhidrat yağ vs ile birlikte gereksiz kalori almış olur, sporun amacından saparsınız. Protein tozu bunun için vardır, izole ve kaliteli protein için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Damage -- 26 Ekim 2012; 2:12:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.