Şimdi Ara

sorularımı cevaplayan birine 10 dolarlık oyun hediye ediyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam hesabım sanırım çalındı içinde 7-8 tane oyun vardı. En önemlisi de call of duty bo2 ve mw3 vardı.yazdan beri hesaba ulaşamadım.bu yüzden yeni hesap açtım. 74 oyun oldu yeni hesapta. şifre değiştirmek istediğim zaman mail gelmiyor. Ama cod ları kutulu almıştım. Cd keylerini biliyorum. Hesabımı nasıl geri alabilirim. Çok iyi ingilizce bilmiyorum. İletişime nasıl geçebilirim?

Bu arada yeni hesabımın birden çok hesap açtığım için kitlenme veya silinme olasılığı olur mu? Eski hesaptaki oyunları yeni hesapla birleştirme şansım var mi?

Yani kısacası eski hesabımı geri alıp yeni hesapla birleştirebilir miyim? Birleştiremezsem iki hesabı da kullandığım zaman sorun olur mu? Eski hesabımı nasıl geri alabilirim?

Bu üç soruya ayrıntılı şekilde cevap veren bir kişiye 10 dolara kadar istediği bir oyunu hediye göndericem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hesap arasında oyun birleştirme olmaz.

CD Key kulanarak hesabınızı geri alabilirsiniz, kanıtlamanıza yardımcı olur. Steam Support ile görüşün durumu anlatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bedava oyun vs. bunlarla gelmene gerek yok. Zaten adam hayrına cevaplar. Soruna gelince Steam'a ticket at. Genelde geri dönüyorlar. İngilizcen kötü ise konu dışına falan yaz çevirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

2 hesap arasında oyun birleştirme olmaz.

CD Key kulanarak hesabınızı geri alabilirsiniz, kanıtlamanıza yardımcı olur. Steam Support ile görüşün durumu anlatın.

Peki geri alabilirsem iki hesap olucak ya bi sorun olur mu?

Bir de steam support a ingilizceniz iyiyse yazabileceklerim hakkında yardım eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ! N I G G A !

Kardeş bedava oyun vs. bunlarla gelmene gerek yok. Zaten adam hayrına cevaplar. Soruna gelince Steam'a ticket at. Genelde geri dönüyorlar. İngilizcen kötü ise konu dışına falan yaz çevirirler.

Hocam ticket dediğiniz ne oluyor? Ben yabancıyım biraz böyle konulara

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

quote:

Kardeş bedava oyun vs. bunlarla gelmene gerek yok. Zaten adam hayrına cevaplar. Soruna gelince Steam'a ticket at. Genelde geri dönüyorlar. İngilizcen kötü ise konu dışına falan yaz çevirirler.

Mobilim, yazmak zor geliyor. Ama link atayım, işinize yarar belki :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36212932&p=1#36212932

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

quote:

steam e girince soruyor hesabiniza ulasmiyormusunuz diye sen ordan onu tikla hesabim calindi diye bisiler var orda bisiler girmeni ister senin yapman gereken kutulu oyunlarin key yazan yeri resim cekip gondermek bildigin oyunlarin keyinde yaz oyunlari ne yolla aldiysan onlari yaz paypal email adresini yada kredi karti bilgilerini yada oyun alinca steam den mail geliyor steam de kullandigin email adresine alisverisiniz tesekkurler diye aldigin oyuna dair seri numarasi yazar onlari gonder en gec 1 hafta icinde donerler sana hesabi alirsin bence 2 farkli steam hesabi kullanabilirsin sorun olmaz yardim icin oyun vermene gerek yok bu arada birisine burda yardim eden cok bilen cevaplar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasin verdigi link yardimci olcaktir sana bir cok kisi o konuda calinan hesaplarini geri aldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.