Şimdi Ara

SORULARIN ALTINI ÇİZENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben normalde soruların altını çizmezdim. Dershanede sınavdayken yanıma biri oturdu ve kitapçığı parçalayacak kadar altını çiziyordu. Soruları anlayamayınca soğuk savaş açıp bende altını çizmeye başladım. Şimdi çizmeden çözemiyorum. Ve bu hafta 2 kere uyarı aldım. Sessiz ol diye. YGS de fazla çizmemeye çalışırım ama uyarı almaktan korkuyorum. Kalemlerde kurşun kalem olunca tebii.Siz ne yapıyorsunuz?? Çiziyormusunuz?

• çizmiyorum çizenede gıcık oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgınlar gibi altını çiziyorlar bazıları gerçekten umarım ygs de öyleleri olmaz ya da ben türkçeyi yaparken matı çözenler...
  • geçen gün sınıfta yürkçe sorularını öyle karalıyorlardı ki daha 5. soruda denemeden çıktım.resmen dövecektim ya
  • Arkadaş altını çizmek hızınızi kesmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim dersanede bi eleman ilk önce altını çizip sonra okuyordu
  • Graveety G kullanıcısına yanıt
    Nedense altını çizmeyince hızım kesiliyor. Çok fazla değil ama sadece önemli yerlerin altını çizerek girdiğim sınavlarda bile kızın biri sessiz ol diyince bende mi sorun var dedim . Çünkü sınıf arkadaşlarımla aynı sınıfta girince sessiz çözüyorsun diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses çıkarmayın yeter.yoksa bir çok kişinin hakkına girersiniz
  • abi töderde bi adam vardı hem altını çiziyo hem yuvarlak içine alıyo hemde burnunu çekiyo sok ağza küreği daha eyi
  • Altını çizerek çözünce daha hızlı ve konsantre çözüyorum, hatta :

Bir deneme sınavında daha 8 dakika oldu Türkçe 20.soruya geldim, yanımdaki hemen uyardı sessiz çöz diye. 40. soruyu 45 dakikada gördüm. O derece hızımı kesti. Kurşun kalem sıkıntı olacak sınavda yahu

• benim çıkardığım kurşun kalem sesi beni bile rahatsız ediyor uçlu kalem eyiydi
  • Benim deneme sınavında yanıma biri oturmuştu ben daha ilk soruyu okurken kız ilk sayfadaki tüm soruların altını çizmişti
  • Bende çizerim ama sadece önemli olan yerleri kalemi bastırmazsanız çok fazla ses çıkartmak hatta sadece hafif bir çizgi atın sonra silgiyle silmeye çalışırken yazılarda gidiyor.
  • Ygs de yaparsaniz yakarim ciranizi

• Ben hep sorularin altini çizerim ama kalemi fazla bastirmiyorum.

• arkadaşlar harbiden dikkat dağıtıcı bir ses . özellikle altını çizmeyenler için . lütfen olabildiğince bastırmadan çizelim
  • sınavdan önce bunları düşünmeyin o çizgi sınav sırasında sinek vızıltısı kadar önemsiz hale gelebiliyor. Herkese başarılar
  • kalemle yapılabilecek bazı hızlı okuma teknikleri var ama nedense böyle saçma rahatsız edici bi alışkanlık var. bende de var yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.