Şimdi Ara

sorun: avea 1 gb internet paketi sak diye bitti (galaxy s 2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim bir sorunum var. 1 gb internetim vardi. 2 gun once 400 kusur megabayt idi. bugun aksam ise 90 mb kusurlerindeydi. simdi gece ise bitti. tamamiyle bilgim disinda oldu bunlar. internete 90 mb bitecek bir yere girmedim. girdigim siteler: tdk, donanimhaber, google. kullandigim telefon galaxy s 2. sorunum neyden kaynaklaniyo olabilir

• Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.
  • Arka planda calisan uygulamalari surekli gorev yoneticisinden kapatiyorum. Yinede internet paketimin bitmesini engelleyemiyorum.
  • kademeli jet kullanıyorum. 10 ay oldu alalı. işyerinde internet kullandığım için evde sadece dh falan bakarım.jet ile edge ile bağlanırım. 1 gb yetiyor. 3g'yi açarak kullandığımda ise mutlaka 1 gb sınırını geçiyor.
  • İnternet paketim bitecek derdim yok :)
  • Sorun internet paketinin bitmesi degilki benim bilgim olmadan kotamin bosalmasi
  • Bilgisi olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Upup
  • Tüm senkranizasyonları kapatmalısın Andorid de en çok şarj ve kota yiyen şey bu + olarak widgetları el ile güncellemeye ayarla.
  • 3g watchdog pro programını indirin.
    Hangi uygulama ne kadar internet kullanmış görebilirsiniz.
    Çok kota yiyen programı isterseniz kaldırabilirsiniz.
    Blackmart alpha da full versiyon u var. Oradan indirebilirsiniz.
  • eskiden (5-6 ay öncesine dek) 1Gb alırdım ay sonuna anca 100mb kullanırdım, şimdi daha ilk haftadan 300mb gitmiş benim, sanki fazla fazla gider oldu kotadan anlamıyorum niye boyle. Telefon da anroid falan değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.