Merhabalar benim bir sorunum var. 1 gb internetim vardi. 2 gun once 400 kusur megabayt idi. bugun aksam ise 90 mb kusurlerindeydi. simdi gece ise bitti. tamamiyle bilgim disinda oldu bunlar. internete 90 mb bitecek bir yere girmedim. girdigim siteler: tdk, donanimhaber, google. kullandigim telefongalaxy s 2. sorunum neyden kaynaklaniyo olabilir
Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.
Arka planda calisan uygulamalari surekli gorev yoneticisinden kapatiyorum. Yinede internet paketimin bitmesini engelleyemiyorum.
kademeli jet kullanıyorum. 10 ay oldu alalı. işyerinde internet kullandığım için evde sadece dh falan bakarım.jet ile edge ile bağlanırım. 1 gb yetiyor. 3g'yi açarak kullandığımda ise mutlaka 1 gb sınırını geçiyor.
İnternet paketim bitecek derdim yok :)
Sorun internet paketinin bitmesi degilki benim bilgim olmadan kotamin bosalmasi
Tüm senkranizasyonları kapatmalısın Andorid de en çok şarj ve kota yiyen şey bu + olarak widgetları el ile güncellemeye ayarla.
3g watchdog pro programını indirin. Hangi uygulama ne kadar internet kullanmış görebilirsiniz. Çok kota yiyen programı isterseniz kaldırabilirsiniz. Blackmart alpha da full versiyon u var. Oradan indirebilirsiniz.
eskiden (5-6 ay öncesine dek) 1Gb alırdım ay sonuna anca 100mb kullanırdım, şimdi daha ilk haftadan 300mb gitmiş benim, sanki fazla fazla gider oldu kotadan anlamıyorum niye boyle. Telefon da anroid falan değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme