Şimdi Ara

sorun bende mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslideveci

Arkadaşlarımla sorunlar yaşıyorum ne zaman başım sıkışsa yanımda göremiyorum onları. Oysaki ben zor zamanlarında onlarla ilgileniyorum dertlerini dinliyorum. Oldum desem cevap vermezler şu erkek nasil desem anında cevap alırım. Sizce sorun bende mi

Kızlar dedikodu, çekiştirme, gibi şeyleri yaparken nedense çok ilgilı, ancak konu ciddi mevzulara gelince nedense ölü taklidi yapıyorlar.

Erkeklerde böyle değil. Dayanışma daha fazla.
  • quote:

Eglendigini mi sanıyorsun o küçük beyninle? Hadi canım otuzbire devam et sen beynin yanmış

tutmayın küçük enişteyi sürekli insanlarda hata arayacağına otur kendini muhasebeye çek belki birşey bulursun.buraya ara sıra egonu şişirmek için uğradığın belli.şimdi o küçük beyninle param kilitli odamdan çalındı mı diye düşünmeye devam et
  • quote:

Peki sence ne yapmalıyım muhabbete devam etmemek dogru mu? Bazen cok yalnız kalıyorm çünkü

Seni takmayani sende takma , selam selam bu kadar ol o kisilerle .

Mutlaka iyi insanlar karsina çikcaktir umudunu kaybetme . Fikirleri

düsünceleri sana benzeyen/yakin kisilerle takilmaya özen göster .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egomu tatmin etmek için buraya ihtiyacım yok merak etme sen anca klavye başında ego tatmini yaparsin:) insanlarla alayetmeyi pek seseçme o yüzden uzasan iyi olur. Dışarda selam vermeyeceğim adam gelmiş bana ahkam kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oyna kizlar çok satarlar birbirlerini sağlam bi erkek arkadaş edin. Oyun oyna

• Abazasiniz ususmussunuz kiz gorunce yine. Ayrica sende hic yaşamamissin. Kimse kimseyi umursamaz. Herkes kendi derdiyle mesguldur. sadece ben sen gibi mallar baskalarini dusunur ve incinir .incitir kendini. Mallik bizde.

• Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Fazla düşünmeye çalışıcam bu konuyu. Sanırım az çok benim hatalarım da var onlara özen gostericem

• quote:

Facebook kullanmıyorum malesef

Face kullanmayan kizda begenilmeme korkusu vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    Niye mal olalım başkalarını dusunmeyeceksek neyi dusuncez bu dunyada? Ben halimden memnunum diğer kızlar gibi whatsappta last seen kovalamiyorum. Sadece bi açıklama bulamamak kötü

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapan insanda da önyargı vardır:) bence facebook cok gereksiz twitter kullanıyorum daha yararlı buluyorum

• Sana burdan arkadas bulalim dinleriz derdini problem yok

• Hep şu erkek nasıl diyen biriysen bence sorun var.

• quote:

Genelleme yapan insanda da önyargı vardır:) bence facebook cok gereksiz twitter kullanıyorum daha yararlı buluyorum

Link ver o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Facebook kullanmıyorum malesef

Numarada olur hanımefendi ordan çok hayvan gibi duruyorum bakma böyle değilimdır :)

• herkesle beraber güler, kendi başına ağlarsın bro

abov bro değilmiş..

kızsan normaldir, kızlar dost olamaz arkasından konuşur, satar genelde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 2 Temmuz 2014; 4:55:35 >
  • Birde Dh Konu Dışına çözüm bulmaya geldiğin içinde sorun var.

• Yemin ederim insanlık ölmüş şurda bi sorunumuzu paylaşıyoruz hemen numara link vs. Istemeler.

• Diğer insanların yaptıkları, o davranışları doğru kılmaz.Seversin birini last seen kovalamiyorum sözünü takdir ettim :-)

• quote:

Niye mal olalım başkalarını dusunmeyeceksek neyi dusuncez bu dunyada? Ben halimden memnunum diğer kızlar gibi whatsappta last seen kovalamiyorum. Sadece bi açıklama bulamamak kötü

Seni dusunmeyeni dusunuyorsan malsindir. Seni dusunecek insan cok azdir bu dunyada bulmasida cok zordur. Ayrica dh deki yalaka erkeklere derdini aciyorsan cidden yalnizsin. Burasi abaza mekanidir . burda takilan bikac kiz gordum onlarda en son watsap grubunda" 2 yas buyuk olsan sana yavsarim " diyen dusuk class tipler

• hawloo kullanıcısına yanıt
    Nereye gideyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.