Şimdi Ara

Sorun çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eniştemin bi emlak sitesi vardı.Birine yaptırmaya kalktı oda yarım bıraktı gitti.Ben alayım dedim ama siteye ftp:// diye baglandım ve 3 kere yanlis girdim kullanıcı ismini
    Could not connect: Access denied for user 'dbo318190086'@'212.227.17.198' (using password: YES)
    böyle bi şey dedi şimdide düzeltemiyorum,dreamweaver kulanıyorum onda 1 saat önce baglanmayı başardım ama yinede bulamadım nasıl düzeltecegimi bi yardım ederseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31cagdas87 -- 30 Ocak 2011; 13:49:48 >

• hangi programdan bağlanıyosun ftpye ?
  • En başta ftp baglantısını bulamadım.Bi yerde okudum diyodu kiftp://resim.donanimhaber.com(yani kendi siteni) yazınca ftp adresini fln hepsini söyluyomus,bi deneyeyim bi şey olmaz ne olacak ki dedim ama şifre dogru kullanıcı adı yanlismis birde galiba 3 kere girdikten sonra bloke gibi bi şey oluyomuş o sorunu verdi bi türlü düzeltemedim,dreamweaverda düzeltmek istiyorum ama önceki yapan adam msyql den yapmış acaba dreamweaverdan devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum sadece dosya baglantısı fln kurmayı başardım bugun butun bilgilerim dogrulandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31cagdas87

En başta ftp baglantısını bulamadım.Bi yerde okudum diyodu kiftp://resim.donanimhaber.com(yani kendi siteni) yazınca ftp adresini fln hepsini söyluyomus,bi deneyeyim bi şey olmaz ne olacak ki dedim ama şifre dogru kullanıcı adı yanlismis birde galiba 3 kere girdikten sonra bloke gibi bi şey oluyomuş o sorunu verdi bi türlü düzeltemedim,dreamweaverda düzeltmek istiyorum ama önceki yapan adam msyql den yapmış acaba dreamweaverdan devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum sadece dosya baglantısı fln kurmayı başardım bugun butun bilgilerim dogrulandı

sunucunun yönetim panelini bulman lazım ve kullanıcı adı şifresini ordan kendine yeni bi ftp hesabı açıp cuteftp gibi bi programla bağlanman lazım ondan sonra dosya atabilirsin bu durumda dosya atamassın izin vermez.

• İyi ama onu nereden bulacam ki? hiç bi bilgim yok,eğer domain alınan siteyi diyorsan girdim çok dolaştım az çok biliyorum sadece biraz yardım gerekiyo adım adım gibi bi yardm yani eğer dediğin gibiyse////yani elimde dogru bilgiler var tekrar duzeltme yeri fln yok mu bunun en kolayından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31cagdas87

İyi ama onu nereden bulacam ki? hiç bi bilgim yok,eğer domain alınan siteyi diyorsan girdim çok dolaştım az çok biliyorum sadece biraz yardım gerekiyo adım adım gibi bi yardm yani eğer dediğin gibiyse////yani elimde dogru bilgiler var tekrar duzeltme yeri fln yok mu bunun en kolayından :)

ftpnin yani dosyaların sunuculuğunu yapan kurumun sitesini bulup ordan kendine özel açılan panele girmen lazım ordan yeni bi ftp yaratıcan başka türlü olmaz
  • ama ftp dedigin direk sitenin ismi? onu nasıl degistirecem ki bence başka yolu olmalı bu zor gibi gözüküyo senin dediğin,peki düzeltmek istedigim siteye nasıl admin girişi yapacam kısayolu varmı? hepsini iptal etti linklerden fln giremiyorum,yani ben ftp:// diye baglandımya acaba admin girişininde varmı böyle kısayolfln
  • FileZilla indirip , Kurunuz.
  • Filezilla indirdim ne yapmam lazım?
  • Sunucu : ftp.siteisimi Kullanıcı Adı : *** Paralo : **** ilgili kısımları elinizdeki ftp hesabı ile doldurunuz giriş yapınız. Sitenin dosyalarına baglanacaksınız.
  • Arkadaşım iyi guzel dedinde ben baglanıyorum zaten önemli olan o sorunu kaldırıp herkesin siteyi görebilmesini saglamak,baglandıktan sonra ne yapacam? codelar fln gozukuyomus arastırdım ama neler degisecek neler yapmam gerekiyor onu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.