Şimdi Ara

Sorun ekran kartı mı; anakart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün Black Ops oynarken, görüntüler birden çizgi çizgi bozulup mavi ekran verdi; hemen ardından reset attı. Şimdi bilgisayarı açmaya çalıştığımda BIOS'taki görüntüler dahil tüm görüntüler bozuk. Windows loading ekranından hemen sonra mavi ekran verip reset atıyor; fakat Windows'u Güvenli Mod da açabiliyorum. Tabi görüntüler yine bozuk. Anakartımı ve ekran kartımı inceledim; lakin hiçbir yanık veya şişme görmedim. Sorunun ekran kartının chipset'inde olduğunu zannediyorum. Fakat yine de emin olmak için: Sorun ekran kartında mı yoksa anakartta mı?

• Arka arkaya mesaj atmamam gerekli biliyorum; lakin gerçekten yardıma ihtiyacım var.
  • Merhaba,
    Başka bir ekran kartı bulabilirsen onunla dene veya anakartta onboard varsa.
    Büyük ihtimal ekran kartında bir problem var.
  • Onboard malesef yok. Arkadaşımın ekran kartını deneyeceğim yarın; fakat eğer sorun anakarttaysa onun ekran kartına da bir zarar vermek istemiyorum. Böyle bir ihtimal var mı?
  • büyük ihtimalle ekran kartında aşırı ısınmadan tahrip olmuş gibi.
  • Kardes ekran kartından sanırım senin sorunun benim eski kartımdaki kucuk tup gibi seylerden biri yandıgındada boyle bir sorunla karsılasmıstım. Fakat emin olmak icin arkadasların da dedigi gibi baska bir kartla dene once
  • Bahsettiğiniz problem genelde cihazın ekran kartının ramlerinden kaynaklanmaktadır. Ekran kartı ramlerinde problem olduğunda ekranda bahsettiğiniz çizgilenmeler olur. Cihazınızı teknik servise götürmeniz gerekir.
  • jaccer kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sorun malesef anakartından gecen sene bana aynısı olmuştu her hangı bırınden odunc anakart al ve bak oluyosa yenı ana kart al .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.